czy cos na nim zrobie

tkoczu
Kontakt:

Post autor: tkoczu »

Badyl pisze:To jest rower do XC - nie do skakania żadnego. Zresztą tak po prostu postanowiłeś zacząć na nim skakać ?

P.S - denerwujecie mnie już z tym - mam rower do XC - chce na nim skakać i być modny/zajebisty/extreme/cool/trendy :)
P.S II - nie chce nikogo przekreślać :) Każdy ma prawo robić co mu sie podoba ;]

pozdr
wiesz ja chcialem sie dowiedziec o rowerze a nie o mnie to juz mnie dluzej interesuje tylko mialem dlugo przerwe z jazda na roweze mialem kiedys gt ale mi sie rama polamala i razem z nia noga.i niechce byc modny/zajebisty/extreme/cool/trendy jak ty to powiedziales poprostu mnie to nakreca
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Bombell To że twój kuzyn się wyje.bał i złamał obojczyk to nie musi znaczyć, że rower jest ******. Np. taki Bender co 4 skok się wydupca i to nie znaczy, że ma ****** rower :)
~Plitlanek~
Kontakt:

Post autor: ~Plitlanek~ »

ja zaczynałem na gorszych
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

Badyl pisze:To jest rower do XC - nie do skakania żadnego. Zresztą tak po prostu postanowiłeś zacząć na nim skakać ?

P.S - denerwujecie mnie już z tym - mam rower do XC - chce na nim skakać i być modny/zajebisty/extreme/cool/trendy :)
P.S II - nie chce nikogo przekreślać :) Każdy ma prawo robić co mu sie podoba ;]

pozdr
p.S a mnie denerwuje - mam rower do skakania - nie chce na nim skakać, poprostu chce być modny/zajebisty/extreme/cool/trendy :) to chyba gorsze, szczególnie gdy ktoś pprostu nie ma kasy... no ale za cenę tego gianta to coś na dragstarze da się zrobić...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
tkoczu
Kontakt:

wjecie ja tego rowera osobiscie niekupowalem tez chcialem bardziej wyczynowy.ale to byl poprostu prezent.tak to jest z ludzmi w podeszlym wieku cos sie im mowi a oni swoje.
tkoczu
Kontakt:

[]_ ([]) []_ pisze:ja nie moge... wes przeczytaj artykul w dh-zone - testy - rower do DS czy cos takiego...

wlnij krotki mostek narazie (ns jump) kiere szeroka (ns x up xl) siodlo no dol i jazda

dla czego NS? bo wspierasz polski przemysl rowerowy (piknie brzmi)

o takie wypowiedzi mi chodzi.wielkie dzieki
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

tkoczu Zrób tak jak napisał ten ktoś :P I nie nudź już, bo ten temat nie potrzebny jest. Już chyba wszystko wiesz!!??
Badyl
Kontakt:

Post autor: Badyl »

Tassadar, widzisz nasze myśli są dość podobne, z tą różnicą że ja mówię o ludziach, którzy chcą robić to, co jest jak się zorientowałem... hmm... jest modne, a ty piszesz o ludziach, którzy mają fure kasy i mają rowery ( i to często z najwyższej półki )... no ale na nich nie jeżdżą, bo mają rower tylko i wyłącznie żeby się z nim pokazać i się nim pochwalić.

Denerwujące jest po prostu dla mnie to, że nagle tylu ludzi zaczyna jeździć ( nie bójmy się tego słowa :P ) - extremalnie.
Widzisz ja już od ponad 2 lat zajmuję się tym na poważnie, a od około 3ech jestem rowerowym zapaleńcem. I bardzo niefajny jest fakt, że z tego mało popularnego sportu zrobiła się aż taka... hmm... masówka.
Spójrz około rok, półtora w tył - wtedy nie widziałem aż tylu nicków na tym forum.

No ale to jest forum - wielu tu jeździ naprawdę godnie naśladowania ( i to niekoniecznie od dawna ). Przez to forum nie mogę poznać jak kto jeździ, więc nie chcę się przyczepiać do nikogo.

pozdr
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
jojosize
Kontakt:

Post autor: jojosize »

widziałem gości skaczących na gorszych sprzętach...jak nauczysz się gładko lądowac to skacz ile wlezie...nie polecam tylko dużych dropów :P
http://www.pinkbike.com/photo/608703/
ODPOWIEDZ