KONSOLE ZA DARMO - PS2, Xbox, PSP,
-
- Kontakt:
ehhh....
normalnie niemoge z naiwnosci niektorych osob :/
ludzie NIE MA NIC ZA DARMO !!!
dokładnie tak :/
usłyszy jeden z drugim ze cos za "free" to leca i niepatrza co to jest, bo przeciez ktos powiedzial ze jest za free i koledze sie udało...
normalnie brak słow ....
az sie smutno robi :(
normalnie niemoge z naiwnosci niektorych osob :/
ludzie NIE MA NIC ZA DARMO !!!
MaxDamageDA pisze:STADO WPISYWAC SIE!!! WSZYSTKO ZA FREE!!!
stado sie wpisalo...
STADOOO TO SCIEEEMA!!!
stado chce sie wypisac...
dokładnie tak :/
usłyszy jeden z drugim ze cos za "free" to leca i niepatrza co to jest, bo przeciez ktos powiedzial ze jest za free i koledze sie udało...
normalnie brak słow ....
az sie smutno robi :(
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no to tak trza sie rejestrować na tych kolorowych stronach (przynajmniej jednej) I WCALE NIE TRZEBA PŁACIĆ ja sie zarejestrowałem na tym pierwszym "zakłady bukmacherskie". dzięki wam mam już 13 referów ale jeszcze żaden nie jest wpełni aktywny. co do spamu to jak narazie nic mi nie przyszło a zarejestrowałem sie 2 tyg.
dzięki za pomoc i mam nadzieje że wam też sie uda pamietajcie że refery liczą sie tylko z pełną aktywacją ;]
max'iu nie martw sie ważne że jesteśmy zdrowi ;] ekhmmm jak to mówisz "naiwność" może sie opłacić jeśli nic nie tracisz a możesz dużo zyskać no nie oszukujmy sie że dostać coś takiego za darmo to jak na polskie nie mało.
jeszcze raz dzieki i nie słuchać mi tu sceptyków ;P
dzięki za pomoc i mam nadzieje że wam też sie uda pamietajcie że refery liczą sie tylko z pełną aktywacją ;]
max'iu nie martw sie ważne że jesteśmy zdrowi ;] ekhmmm jak to mówisz "naiwność" może sie opłacić jeśli nic nie tracisz a możesz dużo zyskać no nie oszukujmy sie że dostać coś takiego za darmo to jak na polskie nie mało.
jeszcze raz dzieki i nie słuchać mi tu sceptyków ;P
-
- Kontakt:
ja sie zarejestrowałem popełniłem błąd ale nikt nie jest nieomylny wiec trudno stało się.
a Ty Wojtek nie pier*ol że "wcale nie trzeba płacić" bo czytałem regulamin tej firmy bukmacherskiej i tam żeby aktywować konto trzeba wpłacić ileśtam kasy więc nie wprowadzaj ludzi w błądWojtek pisze:no to tak trza sie rejestrować na tych kolorowych stronach (przynajmniej jednej) I WCALE NIE TRZEBA PŁACIĆ ja sie zarejestrowałem na tym pierwszym "zakłady bukmacherskie".
Zrozumcie to ludzie
Wala stronke na ktorej podajesz maila, imie, nazwisko, adres i pisza ze w zamian za wpisanie sie jeszcze kilku osob za twoja namowa dostaniesz jakas nagrode, np konsole
W PEŁNYM regulaminie sa pewnie jakies malutkie kruczki ktore nie kaza firmie dac ci nagrody, a oni maja dane baaardzo duzej ilosci osob (pewnie z 30 z tego forum) za ktore dostaja kase (bazy danych), a potem dostajecie reklamowki na maila itp
Wala stronke na ktorej podajesz maila, imie, nazwisko, adres i pisza ze w zamian za wpisanie sie jeszcze kilku osob za twoja namowa dostaniesz jakas nagrode, np konsole
W PEŁNYM regulaminie sa pewnie jakies malutkie kruczki ktore nie kaza firmie dac ci nagrody, a oni maja dane baaardzo duzej ilosci osob (pewnie z 30 z tego forum) za ktore dostaja kase (bazy danych), a potem dostajecie reklamowki na maila itp
-
- Kontakt: