KONSOLE ZA DARMO - PS2, Xbox, PSP,

Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

"to mam ochote sobie kupic karabin i strzelac do losowych ludzi na ulicy ;/ "

Maź czyżbys też miał SYNDROM GTA?? :D
QbaPL
Kontakt:

Post autor: QbaPL »

ja juz kiedys napisalem o tym post to go usuneli bo podobno reklam w pizdu przysylaja jak sie zarejstrujesz :( A pozatym juz to sprawdzilem i zadnej konsoli nie dostalem! Niema nic zadarmo.
http://bikerqba.pinkbike.com/
QbaPL
Kontakt:

Post autor: QbaPL »

sorki topic a nie post...
http://bikerqba.pinkbike.com/
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

ehhh....

normalnie niemoge z naiwnosci niektorych osob :/

ludzie NIE MA NIC ZA DARMO !!!
MaxDamageDA pisze:STADO WPISYWAC SIE!!! WSZYSTKO ZA FREE!!!

stado sie wpisalo...

STADOOO TO SCIEEEMA!!!

stado chce sie wypisac...

dokładnie tak :/

usłyszy jeden z drugim ze cos za "free" to leca i niepatrza co to jest, bo przeciez ktos powiedzial ze jest za free i koledze sie udało...

normalnie brak słow ....

az sie smutno robi :(
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

Kuba_Szczecin pisze:bo przeciez ktos powiedzial ze jest za free i koledze sie udało...

mialo byc "i koledze NIBY sie udalo"
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

a rada dla stada taka : zalozyc sobie konto drugie tylko na www i jak juz sie chce bawic to poprzez takowe konto a w razie wtopy olac konto a konto glowne bedzie wolne od spamu ...
Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

no to tak trza sie rejestrować na tych kolorowych stronach (przynajmniej jednej) I WCALE NIE TRZEBA PŁACIĆ ja sie zarejestrowałem na tym pierwszym "zakłady bukmacherskie". dzięki wam mam już 13 referów ale jeszcze żaden nie jest wpełni aktywny. co do spamu to jak narazie nic mi nie przyszło a zarejestrowałem sie 2 tyg.

dzięki za pomoc i mam nadzieje że wam też sie uda pamietajcie że refery liczą sie tylko z pełną aktywacją ;]

max'iu nie martw sie ważne że jesteśmy zdrowi ;] ekhmmm jak to mówisz "naiwność" może sie opłacić jeśli nic nie tracisz a możesz dużo zyskać no nie oszukujmy sie że dostać coś takiego za darmo to jak na polskie nie mało.

jeszcze raz dzieki i nie słuchać mi tu sceptyków ;P
-WIECZOOR-
Kontakt:

Post autor: -WIECZOOR- »

ja sie zarejestrowałem popełniłem błąd ale nikt nie jest nieomylny wiec trudno stało się.
Wojtek pisze:no to tak trza sie rejestrować na tych kolorowych stronach (przynajmniej jednej) I WCALE NIE TRZEBA PŁACIĆ ja sie zarejestrowałem na tym pierwszym "zakłady bukmacherskie".
a Ty Wojtek nie pier*ol że "wcale nie trzeba płacić" bo czytałem regulamin tej firmy bukmacherskiej i tam żeby aktywować konto trzeba wpłacić ileśtam kasy więc nie wprowadzaj ludzi w błąd
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

wojtek chyba ci Anglicy zapłacili żebyś na forum Polaków naciągał buuuuuuuu!!!!
team www.CYKLOTUR.com
Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

jak mówie że nie trzeba płacić to nie trzeba a to że za zakłady bukmacherskie (tzn stawianie na coś) trzeba płacić to nic nowego a konto jest aktywne bez żadnej wpłaty
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Zrozumcie to ludzie
Wala stronke na ktorej podajesz maila, imie, nazwisko, adres i pisza ze w zamian za wpisanie sie jeszcze kilku osob za twoja namowa dostaniesz jakas nagrode, np konsole
W PEŁNYM regulaminie sa pewnie jakies malutkie kruczki ktore nie kaza firmie dac ci nagrody, a oni maja dane baaardzo duzej ilosci osob (pewnie z 30 z tego forum) za ktore dostaja kase (bazy danych), a potem dostajecie reklamowki na maila itp
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

za darmo to mozna tylko w twarz dostac :P
YaNz
Kontakt:

Post autor: YaNz »

Red Bull wierz mi ze na to tez trza se zasluzyc(przynajmniej u nas)... jakis rok temu sprzedalem PS2 i bardzo tego zaluje :( teraz mam jedynie PC i stwierdzam ze martwica growa mimo iz mam 18 lat lubie se czasem w cios pociorac... no ale juz zbieram hajs na PS3 bo jedynie to mi pozostalo :)
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

YaNzale chodzilo mi o drecha :P bo normalni luzdie to raczej staraja sobie wytlumaczyc najpierw, a taki drech cie je*nie za nic
enduromaster
Kontakt:

Post autor: enduromaster »

wątpie żeby za nic, jak już wali to żeby skroic kogoś a jak się straci komóre to już nie jest nic
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
ODPOWIEDZ