DSD - Tarnowskie góry, a moze BikePark?

Bogas
Kontakt:

Post autor: Bogas »

aqua to przeszłosc trzeba wybudowac jakis dirt parka albo cos takiego ale musi byc z 15 osób !!conajmniej ...no stoliku byłem 2 dni temu i wogule w luft nie bije
http://www.pinkbike.com/photo/1535220/ prawie jak pod ^_^
Calcryx
Kontakt:

Post autor: Calcryx »

Ja moge przyjsc (przyjechac) pomoc przy kopaniu bez problemu tylko jak juz ktos na pisal to w wakacje lub w soboty/ niedziele w roku szkolnym jakby co to napiszcie tu kiedy i gdzie.
GiZzMoO
Kontakt:

Post autor: GiZzMoO »

oooo good pomysl zmowic sie kiedy ale teraz pytanie gdzie ?? Ja itak narazie nie mam na czym jezdzic chyba ze ktos ma do przedania jakies gowno stare na przod zeby 3 miechy wytrzymalo :P (widelec )
gg 2109933
Calcryx
Kontakt:

Mi sie kolejny sztywniak zgiol teraz kupilem amora i jestem cholernie zly bo zbieram na rower do dualu i jestem 150zł w plecy ale chyba lepiej dac te 150zł za amora niz kupic kolejnego (chyba 4) sztywnika :/
GiZzMoO
Kontakt:

Post autor: GiZzMoO »

hehe nie lepiej pozbierac na cos lepszego ?
gg 2109933
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

ciekawie sobie tutaj piszecie, tylko to cale nawijanie nie ma wogole sensu

gadalem kiedys z ludzmi dsdo torze 4x i powiedzielli ze w ostatecznosci mogawypozyczyc kawalek terenu (chcialem zrobic zwody ogolno polskie a co za tym idzie reklame dsd) ale jakos nie byli chetni

pomyslwam nei wypali
tak mamy szczescie ze hopy jeszczestoja i nie musimy za to placic;/

co do budowy czegokolwiek to wszyscy sa chetni teraz a jak bedzie co do czego to zostana pewnie ze 2 osoby (optymistyczna wersja)

osobiscie to zycze szczescia i zycze pomoca w zalatwianiu czegokolwiek

pozdro
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Calcryx
Kontakt:

GIZZMOO jakbys czytal uwaznie to zbieram na rower do dualu i tam dam pozadne czesci a w ten niechce inwestowal ale se jeszcze pojezdzic.
KRABOL
Ja na budowe hop przyjde napewno bo itak caly czas sie nudze, na pinach przerabiaja hopy na dirtowe a w parku miejskim są fest male :/ jakies NS by sie tez przydaly. Jedyny problem to materialy i miejsce, bo ludzi ja sam moglbym conajmniej z 5 zalatwic
Calcryx
Kontakt:

Tak sobie lezalem w lózku i wpadlem na pomysl zeby dsd udostempnilo nam tylko teren a reszta my (bikerzy) bysmy sie zajeli oczywiscie dsd moglo by tam zarzadzac (np. uzadzac jakies implezy :D) co wy na to?
kyrys
Kontakt:

Post autor: kyrys »

ja w wolnych chwilah będe mógł pomóc ale z załatwianiem radźcie sobie sami :) ja nie chce się w ten sposób angażować.
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
ODPOWIEDZ