DSD - Tarnowskie góry, a moze BikePark?
ciekawie sobie tutaj piszecie, tylko to cale nawijanie nie ma wogole sensu
gadalem kiedys z ludzmi dsdo torze 4x i powiedzielli ze w ostatecznosci mogawypozyczyc kawalek terenu (chcialem zrobic zwody ogolno polskie a co za tym idzie reklame dsd) ale jakos nie byli chetni
pomyslwam nei wypali
tak mamy szczescie ze hopy jeszczestoja i nie musimy za to placic;/
co do budowy czegokolwiek to wszyscy sa chetni teraz a jak bedzie co do czego to zostana pewnie ze 2 osoby (optymistyczna wersja)
osobiscie to zycze szczescia i zycze pomoca w zalatwianiu czegokolwiek
pozdro
gadalem kiedys z ludzmi dsdo torze 4x i powiedzielli ze w ostatecznosci mogawypozyczyc kawalek terenu (chcialem zrobic zwody ogolno polskie a co za tym idzie reklame dsd) ale jakos nie byli chetni
pomyslwam nei wypali
tak mamy szczescie ze hopy jeszczestoja i nie musimy za to placic;/
co do budowy czegokolwiek to wszyscy sa chetni teraz a jak bedzie co do czego to zostana pewnie ze 2 osoby (optymistyczna wersja)
osobiscie to zycze szczescia i zycze pomoca w zalatwianiu czegokolwiek
pozdro
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
GIZZMOO jakbys czytal uwaznie to zbieram na rower do dualu i tam dam pozadne czesci a w ten niechce inwestowal ale se jeszcze pojezdzic.
KRABOL
Ja na budowe hop przyjde napewno bo itak caly czas sie nudze, na pinach przerabiaja hopy na dirtowe a w parku miejskim są fest male :/ jakies NS by sie tez przydaly. Jedyny problem to materialy i miejsce, bo ludzi ja sam moglbym conajmniej z 5 zalatwic
KRABOL
Ja na budowe hop przyjde napewno bo itak caly czas sie nudze, na pinach przerabiaja hopy na dirtowe a w parku miejskim są fest male :/ jakies NS by sie tez przydaly. Jedyny problem to materialy i miejsce, bo ludzi ja sam moglbym conajmniej z 5 zalatwic