%% Z KIM PIŁEM W SZKLARSKIEJ %%
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
%% Z KIM PIŁEM W SZKLARSKIEJ %%
No własnie.. jak niektórym wiadom całkiem niedawno odbył sie któryś już z kolei festiwal rowerowy... byliście tam? To może własnie z Tobą piłem tego 10 browara w sobotę?:P proponuje taka frywolną dyskusję na ten temat:D kogo spotkaliście z kim chlaliście... Pozdrowienia dla Inura (meeen trzeba będzie to jeszcze powtórzyć:P), Bartka, tego ziomka z czech co dirta wygrał, kolesia w dredach, Doroty, Michała (tak chyba mu było?:) z nimi pamiętam piłem browce.. poza tym pozdro dla wszystkich których spotkałem:D Oj sobotnia impreza była konkretna... tylko to piwo takie jakieś rozcieńczone;p Miło było zobaczyć coniektórych, niektórych może troche mniej:P
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
osob bylo sporo niewiele szczerze mowiac pamietam :D zanim jeszcze stracilem kontakt z rzeczywistoscia byli to spaceman i jego kolega z czech ktory potem okazal sie byc z wawy, irek jakistam (komentator skokow do wody) outsider, bilaklah :D, klisinski (oj panska reputacja...) doton, pozniej pamietam tylko jak zwijalem sie ze smiechu pod pensjonatem jodełka :DDDDD
dzien wczesniej obalilismy z xprotem piwa o nazwie kozackie albo konkretne w gwoli integracji jelenia gora - poznan. z maxem chyba tez pilem ale nie jestem pewien.
dzien wczesniej obalilismy z xprotem piwa o nazwie kozackie albo konkretne w gwoli integracji jelenia gora - poznan. z maxem chyba tez pilem ale nie jestem pewien.
www.trialshop.pl
no no Kozackie i Kozackie mocne ... ty Xprot czy to jest jakis wyrob miejscowy ?? bo piwko za 2 zeta czy 2.50 ktore dobrze wchodzi to normalnie wypas:D Inur to wogole byl w szoku w sobote jak pomylil tomka kuckowskiego z kumplem spacemana i zaczal do niego po angielsku gadac... taka smiechawe zalapalem wtedy :P
a wogole Winur mielismy spac u was ale jak dotarlismy do sniezynki z dwoma kolezankami to nie mielismy sily wracac.. tylko snulismy plan jak otworzyc drzwi do kibla gdzie byl ciamek i pasztet :P
a wogole Winur mielismy spac u was ale jak dotarlismy do sniezynki z dwoma kolezankami to nie mielismy sily wracac.. tylko snulismy plan jak otworzyc drzwi do kibla gdzie byl ciamek i pasztet :P
www.hcfr.pl !!
-
- Kontakt:
Bkillahto wy w śnieżynce spaliście?? hmm to od was pożyczaliśmy z kumplem brzeszczot do obcięcia rury sterowej??:Pbo nie pamiętam, a wiara miała takie czołgi:P mniejsza, inur ty miałeś tylko streetówkę?? ktoś mi gadał że masz 2 rowce, a kiedy sie do cholery wojtuś zmył?? widziałem go w piątek na zjazdach, i w sobotę,chyba ale pewien nie jestem, i generał co z rozwaloną torebką stawową śigał dopóki mu sie support nie rozsypał i mjusiał wczoraj wrócić;p ogólnie fajnuie było;p gdzie piliście?? my siadalśmy przy szachownicy obok alberta naprzeciwko śnieżynki;;
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
bilaklah bo byl podobny nooo poza tym niewiele pamietam
pawian na trialowce przyjechalem. a caly ten pomysl powstal tam gdzie rozdawali darmowe piwo (skocznczylo sie okolo 02:00 w niedziele) czyli w hotelu szrenica. na poczatku byla zabawa potem bylo rzyganie coniektorych po katach i podlewaine krzakow w ustepie za trzecim drzewem w prawo. pamietam zdziwko ludzi ktorzy tam spacerowali po tym jak z krzakow wybiegl jakis koles krzyczac "jestem pusty!!"
pawian na trialowce przyjechalem. a caly ten pomysl powstal tam gdzie rozdawali darmowe piwo (skocznczylo sie okolo 02:00 w niedziele) czyli w hotelu szrenica. na poczatku byla zabawa potem bylo rzyganie coniektorych po katach i podlewaine krzakow w ustepie za trzecim drzewem w prawo. pamietam zdziwko ludzi ktorzy tam spacerowali po tym jak z krzakow wybiegl jakis koles krzyczac "jestem pusty!!"
www.trialshop.pl
-
- Kontakt: