Festiwal????? ja mam lepszy pomysł
Festiwal????? ja mam lepszy pomysł
Witam was. Po bałaganie na tegorocznym festiwalu wpadł mi do głowy pewien zaje.. fajny pomysł. Na przyszły rok kilku doświdczonych budowniczych NS i DJ zjechali by się do miasta w którym wyrażono by zgode na budowe bike parku i wypieprzyli maskryczny tor. Mam na myśli zawody ala Cranworx. Zjezdzamy sie wszyscy na kilka dni i przeprowadzamy zawody w których wyłaniamy najlepszych i startują w finale na ostani dzien. Dirt tez mogl by sie odbywac i skoki do wody tez ale glownie chodzilo by o bikepark. Kto sie pod tym podpisuje?????? Niech polacy pokaza co to hardcore
Wiecie co,mi wpadl do glowy inny pomysł,ja bym zorganizowal ten festiwal w innym miejscu np.na wierchomli:
1.Tanszy wyciag
2.Zorganizowanie msitrzostw dh jedynej edycji swiadczy iz jest to trasa na poziomie
3.mozna wiele tam zrobi,w planach ma byc tor 4x i kilka nowych rzeczy
4.sponsorzy by sie znalezli,wierchomla ma lepsze dojscia
5.miejsce pod jakies tam sceny i inne konkurencje tez by sie znalazlo
Widizcie jak sie za trase ta zabral sie Siara to zrobil zajebsita trase,i tak samo moznaby zrobic z dirtami,torem 4x i innymi rzeczami,zeby zawody mogly odbyc sie na naprawde normalnym poziomie. Sadze,ze jest to mozliwe,ale nie wiem kto by sie tym mogl zajac,ja niestety zbyt daleko mieszkam,ale pomysl sadze nie jest glupi.pzodor600
1.Tanszy wyciag
2.Zorganizowanie msitrzostw dh jedynej edycji swiadczy iz jest to trasa na poziomie
3.mozna wiele tam zrobi,w planach ma byc tor 4x i kilka nowych rzeczy
4.sponsorzy by sie znalezli,wierchomla ma lepsze dojscia
5.miejsce pod jakies tam sceny i inne konkurencje tez by sie znalazlo
Widizcie jak sie za trase ta zabral sie Siara to zrobil zajebsita trase,i tak samo moznaby zrobic z dirtami,torem 4x i innymi rzeczami,zeby zawody mogly odbyc sie na naprawde normalnym poziomie. Sadze,ze jest to mozliwe,ale nie wiem kto by sie tym mogl zajac,ja niestety zbyt daleko mieszkam,ale pomysl sadze nie jest glupi.pzodor600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
moze byc w wierchomli < czy jak to sie pisze > bede mial blizej :P
ale przeciez moga byc 2 konkurencyjne ..jak wiadomo konkurencja sprzyja nie tylko obnizce cen ale takze polepszeniu jakosci uslug ( w kazdym badz razie na wolnym rynku a jaki ten jest to ja nie wiem :P:P:p)
ale przeciez moga byc 2 konkurencyjne ..jak wiadomo konkurencja sprzyja nie tylko obnizce cen ale takze polepszeniu jakosci uslug ( w kazdym badz razie na wolnym rynku a jaki ten jest to ja nie wiem :P:P:p)
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
Dobra musze sie porpawic,nie chodzilo mi tylko ze festiwal dla dh i 4x,mozna wszystko i dirt i maratony i wsyzsciuskotakze nie chcialem nikogo tu dyskryminowac,porpsotu zmiany najczesciej wychodza na dobre a wlasciwie to dalczego nie mozna drugiego festiwalu zrobic,nic nie stoi na przeszkodzie oprocz kasy.pzodoro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
No Naprawde swietny pomysl ale Niestety Brak kasy jest najwiekszym problemem....zawsze mozna pomarzyc :) wJeden Dzien Mistrostwa w DH na srodku stoku wielki FR Park w stylu SLoope style i w inne dni zawody w Dircie 4x i dual ;) Moze Kiedys......
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Jak ktos juz wspomnial, po co zmieniac albo tworzyc drugi konkurencyjny. Nie lepiej ulepszyc ten co jest? Fakt, ze w tym roku organizatorzy dali ciala, ale zdarza sie. Mysle ze szklarska poreba jet w porzadku i naprawde duzo moze zaoferowac. Festiwal mozan jeszcze bardziej rozbudowac o np. slope style. Czemu nie. Im wiecej tym lepiej. Pozdrawiam