Festiwal????? ja mam lepszy pomysł

slazak
Kontakt:

Festiwal????? ja mam lepszy pomysł

Post autor: slazak »

Witam was. Po bałaganie na tegorocznym festiwalu wpadł mi do głowy pewien zaje.. fajny pomysł. Na przyszły rok kilku doświdczonych budowniczych NS i DJ zjechali by się do miasta w którym wyrażono by zgode na budowe bike parku i wypieprzyli maskryczny tor. Mam na myśli zawody ala Cranworx. Zjezdzamy sie wszyscy na kilka dni i przeprowadzamy zawody w których wyłaniamy najlepszych i startują w finale na ostani dzien. Dirt tez mogl by sie odbywac i skoki do wody tez ale glownie chodzilo by o bikepark. Kto sie pod tym podpisuje?????? Niech polacy pokaza co to hardcore
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Brak:
KASY
organizatorów
sponsorów
miasta
terenu
sprzętu
zgrania

Nie da rady na moje
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

paul, nie slyszales ze w polsce coraz wiecej optymistow? ;)
Nie ma szans raczej, no chyba ze sponsoring takiego BA, czy Zywca ;)
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Wiecie co,mi wpadl do glowy inny pomysł,ja bym zorganizowal ten festiwal w innym miejscu np.na wierchomli:
1.Tanszy wyciag
2.Zorganizowanie msitrzostw dh jedynej edycji swiadczy iz jest to trasa na poziomie
3.mozna wiele tam zrobi,w planach ma byc tor 4x i kilka nowych rzeczy
4.sponsorzy by sie znalezli,wierchomla ma lepsze dojscia
5.miejsce pod jakies tam sceny i inne konkurencje tez by sie znalazlo
Widizcie jak sie za trase ta zabral sie Siara to zrobil zajebsita trase,i tak samo moznaby zrobic z dirtami,torem 4x i innymi rzeczami,zeby zawody mogly odbyc sie na naprawde normalnym poziomie. Sadze,ze jest to mozliwe,ale nie wiem kto by sie tym mogl zajac,ja niestety zbyt daleko mieszkam,ale pomysl sadze nie jest glupi.pzodor600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

Paul pisze:Brak:
KASY
organizatorów
sponsorów
miasta
terenu
sprzętu
zgrania

Nie da rady na moje
dodałbym jeszcze
JEDEN WIeLKI CHLEW
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Swoją drogą Siara to zawodowiec i inaczej na niego patrzą ja przyjedzie do władz miasta z taka propozycją, nie to co my zwykli szarzy bikerzy niszczący tylko miasto.

Ale fakt faktem wierchomla jest bardziej realna, gdzyby na tym zboczu złożyć tor na miare slopstyle'a... ehhh marzenia
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

suntour festiwal nie jest wylacznie dla tych co jezdza dirt 4x czy dh.... najwyzej polowa tegorocznych uczestnikow festiwalu uprawiala ten sport. a skoro od 9 lat jest w szklarskiej porebie to po **** to zmieniac? wy to macie tak madre pomysly ze az sie rzygac chce
www.trialshop.pl
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

moze byc w wierchomli < czy jak to sie pisze > bede mial blizej :P
ale przeciez moga byc 2 konkurencyjne ..jak wiadomo konkurencja sprzyja nie tylko obnizce cen ale takze polepszeniu jakosci uslug ( w kazdym badz razie na wolnym rynku a jaki ten jest to ja nie wiem :P:P:p)
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
slazak
Kontakt:

Post autor: slazak »

czemu szarzy bikerzy ja poszedlem do mojego urzedu miejskiego i tor 4x zaltwilem szklarska moze dla mnie zostac jako spotkanie rowerzystow ale bez kitu przydalo by sie pozodny slopstyle kazdy by sie mogl pokazac z jak najlepszej strony niech jeszcze ten post bedzie moze jeszcze ktos cos wymysli
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Dobra musze sie porpawic,nie chodzilo mi tylko ze festiwal dla dh i 4x,mozna wszystko i dirt i maratony i wsyzsciuskotakze nie chcialem nikogo tu dyskryminowac,porpsotu zmiany najczesciej wychodza na dobre a wlasciwie to dalczego nie mozna drugiego festiwalu zrobic,nic nie stoi na przeszkodzie oprocz kasy.pzodoro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
Narwaniec
Kontakt:

Post autor: Narwaniec »

No Naprawde swietny pomysl ale Niestety Brak kasy jest najwiekszym problemem....zawsze mozna pomarzyc :) wJeden Dzien Mistrostwa w DH na srodku stoku wielki FR Park w stylu SLoope style i w inne dni zawody w Dircie 4x i dual ;) Moze Kiedys......
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

JA bym sie podpisal

ale to marzenia
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
dmitrij
Kontakt:

Post autor: dmitrij »

Jak ktos juz wspomnial, po co zmieniac albo tworzyc drugi konkurencyjny. Nie lepiej ulepszyc ten co jest? Fakt, ze w tym roku organizatorzy dali ciala, ale zdarza sie. Mysle ze szklarska poreba jet w porzadku i naprawde duzo moze zaoferowac. Festiwal mozan jeszcze bardziej rozbudowac o np. slope style. Czemu nie. Im wiecej tym lepiej. Pozdrawiam
HCR
Kontakt:

Post autor: HCR »

ja popieram Paul'a - uwazam to za nierealne jak widac BA ktory organizuje festiwal od dawna ma problemy ze sponsorami a co dopiero cos czego nie ma :D juz lepiej bylo by rozbudowac obecny festiwal o nowe konkurencje (slope style itp..)
ODPOWIEDZ