jazda po chodniku=mandacik
żal.. nie miałem okazji dostać mandatu za jazde po chodniku itp bo z reguły krecha i mnie nie ma :) za to ostatnio dostałem mandat za przeklinanie na Rynku w Krk :) krzyknąłem do kumpla żeby się pośpieszył ( kur.. ) ale to jedno :) pies przybiegł a był w odległości jakieś 100m... prosił o wylegitymowanie się, a ja nieświadomy o co chodzi dałem dowód... i nic nie pomogły dyskusje, przeróżne argumenty ni *****... i tak nie zapłace... (200zł) =o
http://cosmos.pinkbike.com/
2II2 Widać ze jestes nowy na forum i nie zapoznales sie z zasadami Forum. Po co odswiezasz stare topici na forum ? W ten sposob robisz tylko zamęt. Przegladnelem sobie juz twoje posty i zauwazylem ze juz kilka razy odswiezyles stare tematy. Jezeli nie potrafisz sie wypowiedziec na tematy biezace to milcz!
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
drogi kolego motomysz- w większości przepisów rowerowych pisze żę nei wolno jeździc osobom który mają do uprawnienia do ajzdy po ulicach chdnokami, w teorii nie dotyczy to tylko małych dzieci/ a zę ejst to głupie to już inna sprawa, zwłąszcza zę na anszych ulicach to łątwo można skończyć pod kołami np tira któy się "zagapił"
powiem wam faja sytuacje jakamiałem 2dni temu lub 3 dni temu..
jade sobie z kumplami (czterech nas było)o 22 koło ronda fajnie jade jade i nagle ktos za mna trabi pomyslałem kurwa suki odwracam sie no i masz kochne psy..ja do kumpla jedziemy dobra powoli pojechalismy ze niby nic ale 2 kolegow zostało i dostali po 50zł mandatu .. miaęłm farta dobre i 50zł u nasz tesz jest akcja łapania rowerzystow..:/ .. ale i tak moi kumple uczcili to browarkiem a mandat zjedli i wypluli :D .. pozdrower
jade sobie z kumplami (czterech nas było)o 22 koło ronda fajnie jade jade i nagle ktos za mna trabi pomyslałem kurwa suki odwracam sie no i masz kochne psy..ja do kumpla jedziemy dobra powoli pojechalismy ze niby nic ale 2 kolegow zostało i dostali po 50zł mandatu .. miaęłm farta dobre i 50zł u nasz tesz jest akcja łapania rowerzystow..:/ .. ale i tak moi kumple uczcili to browarkiem a mandat zjedli i wypluli :D .. pozdrower
w zime przejechalem przez czteropasmowa ulice na czerwonym swietle i dalej po chodniku jechalem bez rak na kierze, rower oczywiscie zero sowietlenia:P nagle patrze suka przy mnie jedzie i pies kaze mi sie zatrzymac, zatrzymalem sie to wyjechali do mnie z tekstem "pierdolniem ze diwe stowki?" hehe ale nic mandatu nie dostalem:D
a za jazde po chodniku zatrzymuja, ewentualnie spisza i kaza dalej isc albo jechac ulica
a za jazde po chodniku zatrzymuja, ewentualnie spisza i kaza dalej isc albo jechac ulica
przedwczoraj mój brat dostał mandat 50zł za jazde po chodniku, tlumaczyl ze niema kasy musi studia oplacic, facet nic .. a do tego (to juz jest totalne przegiecie) jego kumpel zjechal z drogi na chodnik pod sa suke zeby sie przywitac z moim bracikiem, przejechal doslownie 3m po chodniku i tez dostal mandat 50 zl ... czy to jest normalne ?? pozatym to HWDP