złamany pitbull :/

Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

Panowie wszystko w porzadku! Wczoraj bylem w Krakowie u DunCona.Sprawa jest załatwiona a chłopaki z DC wymienili mi rame na nowa.
Polecam Pitbulla 2005! Jest boski!
team www.CYKLOTUR.com
Kudłaty :)
Kontakt:

Post autor: Kudłaty :) »

No nie wazne jaka firma czy DC czy jakaś lepsza nie polska . Np ostanio patrzyny a tu kumlowi (Zientkowi ) pęka jego Shred na główce i co on ma zrobić Kona miała być zajebista a tu nawet ramka roku nie ma. CHyba mu wymiania na gwarancji bo 5 lat jest ale narazie nie daje bo jedzie do Milanówka
MuRCKI Bikers :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=676508
poldeck
Kontakt:

Post autor: poldeck »

PPK = Popieram_Produkty_Krajowe!! A że niektóre są naprawdę dobre...
Widział ktoś z was przeżutkę polskiej produkcji sprzed 15-20 lat? Ja jak zobaczyłem to pomyślałem jedno: muszę taką mieć... Wszystkie XT-ki tego świata wymiękają, a poziom wykonania (niekiedy) kładzie nawet sainta...
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

=<lol>=hehe :D
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
BladeMan
Kontakt:

Post autor: BladeMan »

a apropo tego pitbula z 3 peknieciami to wcale nie robileme na min jakis wielkoch dropów
a pekniecia byly przy lonczeniu tylnych widelek z rura podsiadlowa to byly 2 na obie strony ale trzeciego pekniecia nie rozumiem od czego bo bulo na dokladnie na srodku spawu (gdzies moze jeszcze mam zdjecia) :|
no ale chlopaki z DC wymienili mi na model 05 który to poszedl po 3 miechach zdjecia pekniecia nie mam bo wieczorem rozebralem rower a rano zostal wyslany

najwyrazniej trafily mi sie 2 pechowe egzeplaze z zedu ale przynajmniej teraz mam cocka dostalem na wymianie gwarancyjnej za co wielkie dzieki dla DC moze ona wytrzyma dluzej :]
jak sie nie ma co sie lubi trzeba to zrobic
TTom3k
Kontakt:

Post autor: TTom3k »

Dostaniesz nowa ramke i to wszystko ;) A pekla bo miala te ******* haki ..
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=529949
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

Wszystko może pęknąć-to taki morał na pocieszenie :P
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Ja uważam, że wszystko można rozwalić, tym bardziej, że to są sporty ekstremalne, które z racji tego, że odarzone są dużym ryzykiem wypadków (w tym gleb) wynikłym np z niedolotu, mają to do siebie, że w którymś momencie następuje zmęczenie materiału i na to nie ma siły. Nie uwierzę, że komuś rama strzeliła od tego, że zwyczajnie freelansował sobie po mieście :) gdybyś złożył mamie rower na Pitbulu to jeszcze Twoje dzieci mogły by na nim jeździć :) jeśli zauważyłeś uszkodzenie podczas zwykłej jazdy to ciesz się, że nie stało się to podczas skoku, albo zjazdu bo wtedy miał byś mega glebę.

Generalnie warto kupować u polskich producentów (jeśli oczywiście oni mają do tego normalne podejście), z tego względu, że na 100% szybciej uznają gwarancję niż np dystrybutor firmy która ma siedzibę na Tajwanie. Wiąże się to z tym, że ta firma X ma mniejszą potrzebę budowania marki w naszym kraju, a poza tym nawet jeśli coś strzeli to pewno z kitajcami może się dogaać tylko kilku pacowników w firmie.

DC to porządna firma, odrazu spakuj ramę do środka włóż gwarancję dowód zakupu oraz opis usterki i Twój adres zwrotny wraz z nr tel i wyślij do DC. W dniu wysyłki zadzwoń do nich aby spodziewali się Twojego sprzętu i po problemie.

Powodzenia, poinformuj nas tzn forumowiczów jak skończyła się ta sprawa.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
jendrulass
Kontakt:

Post autor: jendrulass »

mi sie zadazyło pojechałem do dc i na nastepny dzien dostałem nowa ramke. A wszystko zaczeło sie w sierpniu 2004 wskakiwałem na murek i urwałem przerzutke razem z kawałkiem ramy ;] na nastepny dzien pojechałem do dc w krakowie i pokazałem im co sie stało a oni zabrali ramke i powidzieli zeby przyszedł jutro to cos pomylismy i jak przyszedłem to dostałem nowa ramke dc pitbull na 2004 tylko ze w tedy w sierpniu poprawili ta wade dajac inne dropouty i dali mi juz ramke ze zmienonymi ta mi sie rok trzyma a nie powiem bo nie raz przypieprzyłem juz tak przerzutka i poszedł sam hak ;]
it's never end... enojy yuor bike
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

Najepsze jest to że jeśli kupisz coś u polskiej firmy która wie że produkuje dla swoich i szanuje swoich klientów.
Dlatego Dzięki dla DC.
Respect chłopaki!

Zagraniczne firmy maja nas w dupie i wykrecaja się od odpowiedzialności. Moi koledzy którzy kupili "nie polskie" ramy połamali i teraz jeżdza na pospawanych, albo jest gadka to towja wina.A tymczasem na ramie jak byk jest napisane dirt dual itp.

DC rządzi!
team www.CYKLOTUR.com
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

to milo, ze szybko wymianiaja ale moze najpierw skupili by sie na testowaniu swoich produktow bo ja sie juz produktow tej firmy osobiscie boje
cro_cop
Kontakt:

Post autor: cro_cop »

no i znowu widac ze DC jest zajebistą dbającą o klienta firmą! kumplowi pękł taki element VPP w Tosi... chłopaki z duncona wysłali nowy, zrobiony tymrazem ze stali, za free i nawet nic nie policzyli za wysyłke...;]
gg 2230577
ODPOWIEDZ