złamany pitbull :/
-
- Kontakt:
No nie wazne jaka firma czy DC czy jakaś lepsza nie polska . Np ostanio patrzyny a tu kumlowi (Zientkowi ) pęka jego Shred na główce i co on ma zrobić Kona miała być zajebista a tu nawet ramka roku nie ma. CHyba mu wymiania na gwarancji bo 5 lat jest ale narazie nie daje bo jedzie do Milanówka
MuRCKI Bikers :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=676508
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=676508
PPK = Popieram_Produkty_Krajowe!! A że niektóre są naprawdę dobre...
Widział ktoś z was przeżutkę polskiej produkcji sprzed 15-20 lat? Ja jak zobaczyłem to pomyślałem jedno: muszę taką mieć... Wszystkie XT-ki tego świata wymiękają, a poziom wykonania (niekiedy) kładzie nawet sainta...
pozdro 4 all
Widział ktoś z was przeżutkę polskiej produkcji sprzed 15-20 lat? Ja jak zobaczyłem to pomyślałem jedno: muszę taką mieć... Wszystkie XT-ki tego świata wymiękają, a poziom wykonania (niekiedy) kładzie nawet sainta...
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
a apropo tego pitbula z 3 peknieciami to wcale nie robileme na min jakis wielkoch dropów
a pekniecia byly przy lonczeniu tylnych widelek z rura podsiadlowa to byly 2 na obie strony ale trzeciego pekniecia nie rozumiem od czego bo bulo na dokladnie na srodku spawu (gdzies moze jeszcze mam zdjecia) :|
no ale chlopaki z DC wymienili mi na model 05 który to poszedl po 3 miechach zdjecia pekniecia nie mam bo wieczorem rozebralem rower a rano zostal wyslany
najwyrazniej trafily mi sie 2 pechowe egzeplaze z zedu ale przynajmniej teraz mam cocka dostalem na wymianie gwarancyjnej za co wielkie dzieki dla DC moze ona wytrzyma dluzej :]
a pekniecia byly przy lonczeniu tylnych widelek z rura podsiadlowa to byly 2 na obie strony ale trzeciego pekniecia nie rozumiem od czego bo bulo na dokladnie na srodku spawu (gdzies moze jeszcze mam zdjecia) :|
no ale chlopaki z DC wymienili mi na model 05 który to poszedl po 3 miechach zdjecia pekniecia nie mam bo wieczorem rozebralem rower a rano zostal wyslany
najwyrazniej trafily mi sie 2 pechowe egzeplaze z zedu ale przynajmniej teraz mam cocka dostalem na wymianie gwarancyjnej za co wielkie dzieki dla DC moze ona wytrzyma dluzej :]
jak sie nie ma co sie lubi trzeba to zrobic
Ja uważam, że wszystko można rozwalić, tym bardziej, że to są sporty ekstremalne, które z racji tego, że odarzone są dużym ryzykiem wypadków (w tym gleb) wynikłym np z niedolotu, mają to do siebie, że w którymś momencie następuje zmęczenie materiału i na to nie ma siły. Nie uwierzę, że komuś rama strzeliła od tego, że zwyczajnie freelansował sobie po mieście :) gdybyś złożył mamie rower na Pitbulu to jeszcze Twoje dzieci mogły by na nim jeździć :) jeśli zauważyłeś uszkodzenie podczas zwykłej jazdy to ciesz się, że nie stało się to podczas skoku, albo zjazdu bo wtedy miał byś mega glebę.
Generalnie warto kupować u polskich producentów (jeśli oczywiście oni mają do tego normalne podejście), z tego względu, że na 100% szybciej uznają gwarancję niż np dystrybutor firmy która ma siedzibę na Tajwanie. Wiąże się to z tym, że ta firma X ma mniejszą potrzebę budowania marki w naszym kraju, a poza tym nawet jeśli coś strzeli to pewno z kitajcami może się dogaać tylko kilku pacowników w firmie.
DC to porządna firma, odrazu spakuj ramę do środka włóż gwarancję dowód zakupu oraz opis usterki i Twój adres zwrotny wraz z nr tel i wyślij do DC. W dniu wysyłki zadzwoń do nich aby spodziewali się Twojego sprzętu i po problemie.
Powodzenia, poinformuj nas tzn forumowiczów jak skończyła się ta sprawa.
Generalnie warto kupować u polskich producentów (jeśli oczywiście oni mają do tego normalne podejście), z tego względu, że na 100% szybciej uznają gwarancję niż np dystrybutor firmy która ma siedzibę na Tajwanie. Wiąże się to z tym, że ta firma X ma mniejszą potrzebę budowania marki w naszym kraju, a poza tym nawet jeśli coś strzeli to pewno z kitajcami może się dogaać tylko kilku pacowników w firmie.
DC to porządna firma, odrazu spakuj ramę do środka włóż gwarancję dowód zakupu oraz opis usterki i Twój adres zwrotny wraz z nr tel i wyślij do DC. W dniu wysyłki zadzwoń do nich aby spodziewali się Twojego sprzętu i po problemie.
Powodzenia, poinformuj nas tzn forumowiczów jak skończyła się ta sprawa.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
-
- Kontakt:
mi sie zadazyło pojechałem do dc i na nastepny dzien dostałem nowa ramke. A wszystko zaczeło sie w sierpniu 2004 wskakiwałem na murek i urwałem przerzutke razem z kawałkiem ramy ;] na nastepny dzien pojechałem do dc w krakowie i pokazałem im co sie stało a oni zabrali ramke i powidzieli zeby przyszedł jutro to cos pomylismy i jak przyszedłem to dostałem nowa ramke dc pitbull na 2004 tylko ze w tedy w sierpniu poprawili ta wade dajac inne dropouty i dali mi juz ramke ze zmienonymi ta mi sie rok trzyma a nie powiem bo nie raz przypieprzyłem juz tak przerzutka i poszedł sam hak ;]
it's never end... enojy yuor bike
Najepsze jest to że jeśli kupisz coś u polskiej firmy która wie że produkuje dla swoich i szanuje swoich klientów.
Dlatego Dzięki dla DC.
Respect chłopaki!
Zagraniczne firmy maja nas w dupie i wykrecaja się od odpowiedzialności. Moi koledzy którzy kupili "nie polskie" ramy połamali i teraz jeżdza na pospawanych, albo jest gadka to towja wina.A tymczasem na ramie jak byk jest napisane dirt dual itp.
DC rządzi!
Dlatego Dzięki dla DC.
Respect chłopaki!
Zagraniczne firmy maja nas w dupie i wykrecaja się od odpowiedzialności. Moi koledzy którzy kupili "nie polskie" ramy połamali i teraz jeżdza na pospawanych, albo jest gadka to towja wina.A tymczasem na ramie jak byk jest napisane dirt dual itp.
DC rządzi!
team www.CYKLOTUR.com