problem z wagą ramy
problem z wagą ramy
witam rama ns bitch 2006 waży 3 kg i jest to całkiem sporo.Zastanawiam sie nad kupnem ramy do lekkiego zjazdu( w tym dable) dirtu(szczególnie stoliki) i streetu(bunnyhopy,barspiny no i ogólnie popularne tricki).No i nie wiem czy ta ramka nie bedzie troche za cieżka i czy łatwo bedzie sie robić np bunnyhopy.Bo inne ramy z alu np agangi są owiele lżejsze ( ale mniej wytrzymałe) a stal jest cieżka ale wytrzymalsza.No i nie wiem czy brać do mojego stylu jazdy bitcha czy może coś z alu.prosze Was o rade.
w bitchu nie czujesz masy - ma swietne geo
z reszta - a gang wazy ponad 2kg, a bitch niecale 3 - roznica niewielka
jak Ci bardzo zalezy moze kup suburbana? jest lzejszy i ma krotsze tylne widly (mniej stabilny przy predkosci, ale bardziej zwinny - przy trickach)
z reszta - a gang wazy ponad 2kg, a bitch niecale 3 - roznica niewielka
jak Ci bardzo zalezy moze kup suburbana? jest lzejszy i ma krotsze tylne widly (mniej stabilny przy predkosci, ale bardziej zwinny - przy trickach)
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
-
- Kontakt:
ja mam bitcha 17-18kg rower (nie wazylem dokladnie tylko na wadze pod ludzi :P) i powiem Ci - bierz rame! jest genialna. chyba ze doriwesz suburabana 05... krotszy tyl caaale 15 mm (i tak mozna ustawic 410 i jest luz) a lzejszy, a nie sadze zeby pekl od razu :) a wracajac do dziwki to wagi nie czujesz, wszystko krecisz jak chcesz, nie jest to pure street ale jezdzic sie da, wiec spoko ziom :) jaki masz amor?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt