Budujemy NORTH SHORY przy dolnej
Budujemy NORTH SHORY przy dolnej
Post ten jest pewnym rodzajem manifestu, apelu. Chodzi mi mianowicie o to, ze chcemy z kumplem (Bkillah) zbudowac jakies fajne kladki i tym podobne przy dolnej. JEzeli jest ktos chetny, kto pomoze nam w pracy (kopanie, zbijanie, noszenie), a takze jest w stanie zalatwic material (przede wszystkim deski), to zaprzaszam na mjea - haszczak@poczta.onet.pl . Wstepnie umowilem sie z Bartkiem na sobote rano, tj. 8,9, ze moze cos zaczniemy robic, ale tak jak mowie - moze znajda sie dodatkowe rece do pracy:)))))))) Piszcie na mejle jak cos!
zalatwcie samochod a dostaniecie ode mnie duzo desek, plyt itd. u mnie w akademiku jest pelno rozwalonych mebli takich jak lozka, stoly, szafy przewaznie sa one zrobione z grubych plyt pazdziezowych w sam raz aby z nich cos zbudowac.
a tak w ogole, to czy budowanie tego na dolnej ma jakis sens? przeciez paowie sportopwcy zaraz nam to rozwala
jesli juz to proponowal bym miejsce na stadionie skra, kolo pol mokotowskich, mysle ze tam dalo by sie to nawet postawic legalnie. miesjce jest dobre bo malo kto tam zaglada z uwago na stan obiektu, jest tam BARDZO DUZO MATERIALOW do budowy
a tak w ogole, to czy budowanie tego na dolnej ma jakis sens? przeciez paowie sportopwcy zaraz nam to rozwala
jesli juz to proponowal bym miejsce na stadionie skra, kolo pol mokotowskich, mysle ze tam dalo by sie to nawet postawic legalnie. miesjce jest dobre bo malo kto tam zaglada z uwago na stan obiektu, jest tam BARDZO DUZO MATERIALOW do budowy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: