Budujemy NORTH SHORY przy dolnej

Haski
Kontakt:

Budujemy NORTH SHORY przy dolnej

Post autor: Haski »

Post ten jest pewnym rodzajem manifestu, apelu. Chodzi mi mianowicie o to, ze chcemy z kumplem (Bkillah) zbudowac jakies fajne kladki i tym podobne przy dolnej. JEzeli jest ktos chetny, kto pomoze nam w pracy (kopanie, zbijanie, noszenie), a takze jest w stanie zalatwic material (przede wszystkim deski), to zaprzaszam na mjea - haszczak@poczta.onet.pl . Wstepnie umowilem sie z Bartkiem na sobote rano, tj. 8,9, ze moze cos zaczniemy robic, ale tak jak mowie - moze znajda sie dodatkowe rece do pracy:)))))))) Piszcie na mejle jak cos!
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

uwazajcie, ostatnio tam bylem i wszedzie od **** drecholi. Szczerze mowiac wydaje mi sie ze predko wam to rozwala... ale oby nie.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

Rufus: co ty gadasz?az tylu ich tam nie ma my tam mieszkamy ( no T.. Haszczak mieszka:P ) ja tam bardzo czesto jezdze i jest spoko. Chodzi nam bardziej o okolice morskiego oka a nie dolna, juz jedne tam jest i twardo stoi.
www.hcfr.pl !!
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

zalatwcie samochod a dostaniecie ode mnie duzo desek, plyt itd. u mnie w akademiku jest pelno rozwalonych mebli takich jak lozka, stoly, szafy przewaznie sa one zrobione z grubych plyt pazdziezowych w sam raz aby z nich cos zbudowac.

a tak w ogole, to czy budowanie tego na dolnej ma jakis sens? przeciez paowie sportopwcy zaraz nam to rozwala

jesli juz to proponowal bym miejsce na stadionie skra, kolo pol mokotowskich, mysle ze tam dalo by sie to nawet postawic legalnie. miesjce jest dobre bo malo kto tam zaglada z uwago na stan obiektu, jest tam BARDZO DUZO MATERIALOW do budowy
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

gdzie jest ten jeden ?

ja w chwili obecnej mam w piwnicy tylko stare dzwi od chaty i pozostalosci po meblach, ale nie mam jak wam tego przetransportowac - daleko nie jest bo z czerniakowskiej
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

haszczak jezdzisz na big hitcie z juniorem 02? :P jezdzilismy wczoraj w deszczu
teh_pwnerer
Bkillah
Kontakt:

Haszczak to zdolny czlowiek.. mieszka przy morskim oku i nie rozroznia dolnej a morkjsiego oka!! co za typ... JEMU CHODZI O MORKSIE OKO , obok tego co Gabriel zbudowal.
www.hcfr.pl !!
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

haszczak ale bkillah bedzie mial party dzisiaj a jutro rano to bedzie mial kaca :P wiec nie wiem czy mu sie bedzie chcialo pracowac :P
teh_pwnerer
Haski
Kontakt:

Dziki a o ktorym miejscu dokladnie mowisz? TAm sa jakies pagorki, choc drobne, bo nie pamietam:)
Haski
Kontakt:

Wiedzmin - tak to ja:)
Haski
Kontakt:

A poza tym Bkillah leszczu nie chodzi mi o to miejsce, gdzie zbudowal Gabrys, tylko wlasnie tam kolo dropa na dolnej!:)
Haski
Kontakt:

UWAGA, UWAGA - jutro mysle kolo 9 30 powinna sie zaczac budowa - jak wsyzstko dobrze pojdzie:) Miejsce - skarpa przy dolnej. Wszystkich chetnych zapraszam - z mlotkami i łopatami!
Bkillah
Kontakt:

ale ty Glupi jestes.. tam wlasnie Ci rozwala i nie ma gdzie... pomysl czasem ( choc ostatnio kiepsko Ci to wychodzi ) tam nie ma ani miejsca ani fajnego terenu, jest dresiarstwo, robimy na morskim...
www.hcfr.pl !!
Haski
Kontakt:

Ok, niech Ci bedzie... Dzikus mam prosbe, bo Twoj mejl na stronie jest chyba nieaktulany, napisz do mnie w sprawie tych desek - chce sie umowic z Toba na jutro rano, tak zeby podjechac fura i zabrac materialy:) Glupi to Ty jetes Bkillah:) Tak wiec North SHORY budujemy w parku Morskie Oko:)
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

NSy w morskim oku? Z mila checia wpadne jutro (jak pogoda i czas pozwoli) i Wam pomoge klepac mlotkiem:) Tylko gdzie dokladnie w morskim oku to ma sie znajdowac, bo jakos nie potrafie sobie wyobrazic dobrego miejsca :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

ciekawe jak szybko przyjedzie policja na wezwanie jakiejś babci której będzie to przeszkadzało i jaki mandat będzie ;]
Michaelllo
Kontakt:

Post autor: Michaelllo »

też spróbuję wpaść, tylko gdzie dokładnie
nie mów hop póki nie przeskoczysz
GG 4103358
http://tiny.pl/h9qn
Haski
Kontakt:

Dokladnie to bedzie przy schodach badacych jakby przedluzeniem ulicy Belgijskiej - czyli blizej Warszawianki:) KTo ma jakis kontakt do Dzikusa, bo inaczej moze byc krucho z materialem!!!
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

siemka..jak jutro ok 9:30 to ja chetnie..moge nawet mlotek wziac swoj:P
tylko niech sie ktos odezwie na gg do mnie?kfp?
pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
ODPOWIEDZ