dartmoor vs dragstar
-
- Kontakt:
Jak to jest z geometrią Dartmoor'a. Konkretnie chodzi mi odługość górnej rury. Z tabelki na stronie Velo wynika, że 13" jest dłuższa od 15", a nawet od 17". A może pomylili się i 13" jest najktótsza (byłoby to logiczne)? Miał ktoś okazję porównać 13" i 15"?
Pytam, bo moja kobieta (ok. 175 wzrostu) poszukuje ramy i nie wiemy na co się zdecydować...
Pytam, bo moja kobieta (ok. 175 wzrostu) poszukuje ramy i nie wiemy na co się zdecydować...
[url=http://www.pinkbike.com/photo/841400/]ja[/url]
kurwaaa Xxsin wex nie *******....bo geometria jest różna w zalenosci od amora - kół itd. a geometria ramy różni się minimalnie...:/:/:/ pozatym ***********
a tak pozatym jestem w 100% przekonany że GT chucker jest tak samo wyrzymały albo i wiecej niz drug star....widziałem draga bez główki a chukera tylko z odjebanym mocowaniem od hamulca...
pZdR
a tak pozatym jestem w 100% przekonany że GT chucker jest tak samo wyrzymały albo i wiecej niz drug star....widziałem draga bez główki a chukera tylko z odjebanym mocowaniem od hamulca...
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a zes wyjebal johny nikt mi tak juz dawno humorku nie poprawil :D:D:D:D.......... sie nie da :D..wiesz to jest mniej wiecej identyczna sytuacja ( prawdziwa ) : stoje z kumplem odpoczywamy obok skateparku przyjezdza 3 ziomow na bmx-ach i jeden cfaniak zaczyna madrosci na temat manuala i co i jak sie robi :-).... po czym bierze bmxy kolesi i oprobuje, *** mu wychodzi i kwwitujwe na koniec ze na nich to sie nie da manuala zrobic bo za dlugie i nie moze roweru wyrwac do gory:DDDDDDDD
....po czym z fumflem przemykamy cichutko obok na 16' i 90mm ( ja ) i 16 i 130mm ( kumpel ) :D:D:D:D
jak sie chce to mozna, a jak nie, to buzgaj sprzet ;].
co do ramki, tak jak ktos napisal, dragstar jesli chopdzi o wytrzymalosc... naprawde duzo serii bylo i generalnie sie nie psuja, ale dartmoor ze wzgledu na duzo lepsze geo....
a problem korkow z duro dotyczy OBU ramek, wiec nie wiem o co spor ? :-) ( przynajmniej we wyszstkich takich konfiguracjach jakie widzialem...ale spilowac kawal plastiku to nie filozofia ;] )
....po czym z fumflem przemykamy cichutko obok na 16' i 90mm ( ja ) i 16 i 130mm ( kumpel ) :D:D:D:D
jak sie chce to mozna, a jak nie, to buzgaj sprzet ;].
co do ramki, tak jak ktos napisal, dragstar jesli chopdzi o wytrzymalosc... naprawde duzo serii bylo i generalnie sie nie psuja, ale dartmoor ze wzgledu na duzo lepsze geo....
a problem korkow z duro dotyczy OBU ramek, wiec nie wiem o co spor ? :-) ( przynajmniej we wyszstkich takich konfiguracjach jakie widzialem...ale spilowac kawal plastiku to nie filozofia ;] )
ten koleś pode mną to ***** :D:D