Złamany Dirt Jam

Spineshank
Kontakt:

Złamany Dirt Jam

Post autor: Spineshank »

wiadomo ze to nie jest jakis super amor...ale rower mam od trzech miechów..a dzisiaj przy robieniu odwijki z fakie ...złamał mi sie -.-" na . Rower kupiony w Harfie we Wrocku... ktos mysli ze nalezy sie wybrac do sklepu z gwarancją?
Dangerous
Kontakt:

Post autor: Dangerous »

na co jeszcze czekasz ?? oczywiście idz
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

czlowieku, goń :)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Ale masz problem.... wiadomo, że trzeba iść z gwarą..... nawet jeżeli by to była twoja wina to i tak trzeba iść.... a z czego piszesz to wina amora nie twoja :P
Pawlas
Kontakt:

Post autor: Pawlas »

a co ci peklo ? cos na gorze ci peklo to kupie dol za 50zl ;)
pogoteam
Kontakt:

Post autor: pogoteam »

jezeli ci odmowia a robia tak w 95% bo szukaja frajerow popros o uzasadnienie decyzji na pismie -zalatwia 95% odmownych decyzji.A jak dadza to zglos sie do rzecznika konsumentow i oni ci pomoga.
http://pogoteam.com/left.php?doc=bikes&artykul=pikusbis
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

dokladnie tak jak pogoteampisze, jak poprostu "spłoszą Cię" to popros o pisemne potwierdzenie swojej decyzji i dodaj ze chces zz tym sie udac do rzecznika praw konsumenta:)

BTW. Dla kumpla poszedl hak w pitbulu i nie chcieli wymienic na gwarancji ramy to napisal ze zglasza sprawe do rzecznika praw konsumenta no i za jakis czas sprawa wyjasnila sie inaczej.... jezdzi do dzis na drugiej ramie:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Spineshank
Kontakt:

no byłem juz w Harfie ..tam powiedzieli ze mi ze wysyalaja amora jutro do Gregorio czy cos :P ale tez powiedzieli ze na 99% przyjdzie odmowa w związku z "intensywnym uzywaniem amortyzatora" bo wysyłali trzy takie amoary i trzy takie same uzasadnienia przyszły doł jest dobry. Pękło na "McDonaldzie" :| Mysle że mozna by zgłosic taką sprawe do rzecznika..moze by to coś dało :/ nie dosc ze rower mam krótko to przez wakacje mało go uzywałem :/ a tu takie wałki ...załamac sie idzie :P zwlaszcza ze kasy na nowego ammora w tej chwili nie mam
Gość

Post autor: Gość »

jak sie wyjasni sprawa to napisz co osiagnoles i powodzenia !!!
Spineshank
Kontakt:

nom :) dzięki
Spineshank
Kontakt:

a źle napisalem kurka :P dół nie jest skoro McDonald pękniety; P
ODPOWIEDZ