Złamany Dirt Jam
-
- Kontakt:
Złamany Dirt Jam
wiadomo ze to nie jest jakis super amor...ale rower mam od trzech miechów..a dzisiaj przy robieniu odwijki z fakie ...złamał mi sie -.-" na . Rower kupiony w Harfie we Wrocku... ktos mysli ze nalezy sie wybrac do sklepu z gwarancją?
dokladnie tak jak pogoteampisze, jak poprostu "spłoszą Cię" to popros o pisemne potwierdzenie swojej decyzji i dodaj ze chces zz tym sie udac do rzecznika praw konsumenta:)
BTW. Dla kumpla poszedl hak w pitbulu i nie chcieli wymienic na gwarancji ramy to napisal ze zglasza sprawe do rzecznika praw konsumenta no i za jakis czas sprawa wyjasnila sie inaczej.... jezdzi do dzis na drugiej ramie:)
BTW. Dla kumpla poszedl hak w pitbulu i nie chcieli wymienic na gwarancji ramy to napisal ze zglasza sprawe do rzecznika praw konsumenta no i za jakis czas sprawa wyjasnila sie inaczej.... jezdzi do dzis na drugiej ramie:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
-
- Kontakt:
no byłem juz w Harfie ..tam powiedzieli ze mi ze wysyalaja amora jutro do Gregorio czy cos :P ale tez powiedzieli ze na 99% przyjdzie odmowa w związku z "intensywnym uzywaniem amortyzatora" bo wysyłali trzy takie amoary i trzy takie same uzasadnienia przyszły doł jest dobry. Pękło na "McDonaldzie" :| Mysle że mozna by zgłosic taką sprawe do rzecznika..moze by to coś dało :/ nie dosc ze rower mam krótko to przez wakacje mało go uzywałem :/ a tu takie wałki ...załamac sie idzie :P zwlaszcza ze kasy na nowego ammora w tej chwili nie mam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: