nie wiem jaki sens ma ten topic, idziesz do sklepu i wymieniasz rame,od reki, czy w tydzien, 3 miechy to troche dlugo
swoje wiem na temat mkbike, wiem tezsporo o przedstawicielu pointa i taka sprawa wyglada calkiem inaczej niz u nich to bywa ;/
no alecos, kupuj w mk dalej to bedziesz wiecej plakal niz jezdzil ;p
3 MIESIĄCE I TA SAMA SPRAWA!!! :(
-
- Kontakt:
chcialbys;p
tylko z tego co wiem to mialem juz reklamacje u przedstawiciela pointa n ainne produkty i wygladalo to na zasadzie
czesc
czesc
masz to jest zdupione
masz to jest nowe i dobre
i tak to wyglada, ale jak komus si enie chce to takbywa, sprawa musi sie zamknac w 2 tygodnie ale nie 3 miesiace, sorry
tylko z tego co wiem to mialem juz reklamacje u przedstawiciela pointa n ainne produkty i wygladalo to na zasadzie
czesc
czesc
masz to jest zdupione
masz to jest nowe i dobre
i tak to wyglada, ale jak komus si enie chce to takbywa, sprawa musi sie zamknac w 2 tygodnie ale nie 3 miesiace, sorry
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
my z kolesiem zaczynaliśmy mniej więcej w tym samym czasie - jakieś 2 lata temu. ja kupiłem używanego i porządnie poturbowanego draga on nowego pointa, jeździliśmy streeta i czasem jakieś hopki. jego point trzasnął w główce i leży martwy, a drag cały. mówcie co chcecie ja na pointa proponuję xywkę "główka"
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)