TAJEMNICE USA- co o tym sądzicie?
przecierz wtc to byl tylko pretekst do ataku na afganistan i irak, co dla takiego rzadu znaczy zycie paru tysiecy osob wobec zyskow jakie mozna miec z takiej wojny, te państwa maja obromne zasoby gazu ziemnegoo i ropy.
a co do tej prezentacji to ukazuje cała prawde - nie bylo zadnego boeinga i zadnych terrorystow, nikt mi nie wmowi ze taki kolos robi takie małe dziury w budynku!! skoro wtc sie zawaliło po uderzeniu samolotu a w pentagonie ledwo pare metrow sciany sie zawaliło?? coś tu nie gra!!
a co do tej prezentacji to ukazuje cała prawde - nie bylo zadnego boeinga i zadnych terrorystow, nikt mi nie wmowi ze taki kolos robi takie małe dziury w budynku!! skoro wtc sie zawaliło po uderzeniu samolotu a w pentagonie ledwo pare metrow sciany sie zawaliło?? coś tu nie gra!!
naprawde nie 3eba analizowac az tak dogłebinie tych faktów zeby zauważyć ze wojna to zajebisty zysk dla takich krajów jak usa czy uk , ja naprawde nie czytam zadnych teorii spiskowych tylko analizyuje to co podają media i tak wychodzi ze w atakach na metro w londynie zgineło kilka set ludzi a jakis żyd wązny nie pamientam jak sie nazywa miał miec spotkanie powzyej jednej ze stacji kolejek metra i kilka godzin przed odwołał je , jak widac jego ostrzegli ,zwykłych ludzi nie bo przeicęz to daje poparcie społeczeństwa na wojne -wojne o rope. o wtc to mi sie juz niechce pisac ale dziwne ze nie zginoł tak ani jeden żyd w państwie gdzie żydów jest najwiecej po izraelu . Ja nic nie mam do żydów tylko muwie o faktach. Żydzi sa tak specyficznym narodem który rządzi sie swoimi zasadami które dają im tak dużą solidarność i wywiad izraelski poprostu sciśle współpracuje z jednostkami(żydami ) po całym świecie dlatego ze ich kultura bardzo ceni drugiego żyda nie człowieka i zaden zyd nie pozwoli na smierc innego zyda. Nasza kultura taka nie jest dlatego ze jestesmy społeczeństwem konsumpcjnym bezkrytycznie przyjmującym porządek świata podawany na talerzu przez media . Co do prawdziwosci mediów to kążdy z was chyab byl świadkiem jakiegos zdażenia o którym potem muwiono w mediach i założe sie ze każdy z was zauważył ze wszystkie informacje były przebarwione i niedokońca prawdziwe , można powiedziec wygodniejsze w takim razie co media sa w stanie wcisnąc nam jeżeliw gre wchodzi kasa i interes na niewyobrażalną skale.
i nie dajcie sie systemowi . USA- Evil empire
i nie dajcie sie systemowi . USA- Evil empire
to rząd ściemnia sami amerykanie napewno wiedzą tyle co my. Rząd USA wymyśla rózne niestworzone historie czasem ak prawdopodobne ze w nie uwierzymy a na prawde było inaczej a za to ruscy na odwrót ukrywają wszystko i nic nie wiadomo wczesniej spalą wszystko niz powiedzą.
ale i tak lubie takie historiie
ale i tak lubie takie historiie
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/