TAJEMNICE USA- co o tym sądzicie?

Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

hyh prezentacja zajebista a amerykanie sciemniaja jak zawsze:/
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

i oczywiscie zajebisty podklad :-)..... MM i dust/chemical brothers
ten koleś pode mną to ***** :D:D
hEx
Kontakt:

Post autor: hEx »

a moze to wina nieszczelnego piecyka gazowego ? :D
makos
Kontakt:

Post autor: makos »

mnie osobiscie ta prezentacja przekonala ale mimo to mam wrazenie, ze nie jest do konca prawdziwa... zreszta *** wie tych Amerykanow, oni naprawde maja fiola na punkcie tajnych rzadowych agencji i tym podobnych...
PaTyK
Kontakt:

Post autor: PaTyK »

przecierz wtc to byl tylko pretekst do ataku na afganistan i irak, co dla takiego rzadu znaczy zycie paru tysiecy osob wobec zyskow jakie mozna miec z takiej wojny, te państwa maja obromne zasoby gazu ziemnegoo i ropy.
a co do tej prezentacji to ukazuje cała prawde - nie bylo zadnego boeinga i zadnych terrorystow, nikt mi nie wmowi ze taki kolos robi takie małe dziury w budynku!! skoro wtc sie zawaliło po uderzeniu samolotu a w pentagonie ledwo pare metrow sciany sie zawaliło?? coś tu nie gra!!
EDI
Kontakt:

Post autor: EDI »

naprawde nie 3eba analizowac az tak dogłebinie tych faktów zeby zauważyć ze wojna to zajebisty zysk dla takich krajów jak usa czy uk , ja naprawde nie czytam zadnych teorii spiskowych tylko analizyuje to co podają media i tak wychodzi ze w atakach na metro w londynie zgineło kilka set ludzi a jakis żyd wązny nie pamientam jak sie nazywa miał miec spotkanie powzyej jednej ze stacji kolejek metra i kilka godzin przed odwołał je , jak widac jego ostrzegli ,zwykłych ludzi nie bo przeicęz to daje poparcie społeczeństwa na wojne -wojne o rope. o wtc to mi sie juz niechce pisac ale dziwne ze nie zginoł tak ani jeden żyd w państwie gdzie żydów jest najwiecej po izraelu . Ja nic nie mam do żydów tylko muwie o faktach. Żydzi sa tak specyficznym narodem który rządzi sie swoimi zasadami które dają im tak dużą solidarność i wywiad izraelski poprostu sciśle współpracuje z jednostkami(żydami ) po całym świecie dlatego ze ich kultura bardzo ceni drugiego żyda nie człowieka i zaden zyd nie pozwoli na smierc innego zyda. Nasza kultura taka nie jest dlatego ze jestesmy społeczeństwem konsumpcjnym bezkrytycznie przyjmującym porządek świata podawany na talerzu przez media . Co do prawdziwosci mediów to kążdy z was chyab byl świadkiem jakiegos zdażenia o którym potem muwiono w mediach i założe sie ze każdy z was zauważył ze wszystkie informacje były przebarwione i niedokońca prawdziwe , można powiedziec wygodniejsze w takim razie co media sa w stanie wcisnąc nam jeżeliw gre wchodzi kasa i interes na niewyobrażalną skale.

i nie dajcie sie systemowi . USA- Evil empire
kyrys
Kontakt:

Post autor: kyrys »

to rząd ściemnia sami amerykanie napewno wiedzą tyle co my. Rząd USA wymyśla rózne niestworzone historie czasem ak prawdopodobne ze w nie uwierzymy a na prawde było inaczej a za to ruscy na odwrót ukrywają wszystko i nic nie wiadomo wczesniej spalą wszystko niz powiedzą.

ale i tak lubie takie historiie
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
Crazy_DH
Kontakt:

Post autor: Crazy_DH »

ale przeciez (nieweim jak sie to pisze) bin laden sie przyznał do zamachu... i raczej by łapowy niewział... by potek go zabili?? chyba ze siedzi gdzies podziemia do dzis :D:D lol?

ale przekonujace to jest ;)
Ja wiedziałem że tak bedzie! yhyhy... Ja wiedziałem!...
EDI
Kontakt:

Post autor: EDI »

to może inaczej terrorysci nawet jak sa to rządy takich krajów jak usa czy uk czy izrael mają na tyle silny wywyaid ze wiedzą o wszystkim co terrorysci robią i dają przyzwolenie na ich działanie żeby miec wieksze poparcie społeczeństwa na wojne , a bin laden chyba do tej pory daje znaki zycia.
ODPOWIEDZ