661 cedric garcia - ROZMIAR
661 cedric garcia - ROZMIAR
chcialem zakupic rekawice 661 cedric garcia, slyszalem ze sa one calkiem niezle, ale nei wiem jaki wybrac rozmiar, na strone 661 nie moge znalezc ,,rozmiarowki" rekawic, sa rozmiary s m l i xl ale nei ma tego przedstawionego w postaci cm;/ ani nic pomozcie;(
wydaje mi sie ze rozmiary authora i 661 sie zabardzo nie roznia bo na swiecie istnieje cos jak normalizacja czy cus ( w podstawowce sie o tym uczylem wiec moze cos pokrecilem :] BARDZO MOZLIWE ) w kazdym badz razie plyty verbetima sa okragle i tego samego rozmiaru co datexa tak tez jest z rozmiarami ubran
omg ale ludzie sa niegramotni :/
omg ale ludzie sa niegramotni :/
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
Zapytaj się w sklepie, w którym zamierzasz kupić, jakie wymiary musisz podać, przeważnie będzie to środkowy palec i obwód nadgarstka, oni już ci dobiorą.
Poza tematem:
Swego czasu miałem kupować ochraniacze na nogi i koleś mi powiedział, żebym podał obwód nad kolanem czy pod, obwód w najgrubszej części łydki i długość łydki, jakoś tak, nie pamiętam, ale siedziałem wtedy w pracy (sklep AGD-RTV), siedzę sobie za ladą, spodnie podciągnięte nad kolano, ja rozwalony na dwóch krzesłach i mierze uparcie metrem, a tu za mną pojawił się kierownik i się pyta co robię ;D
Poza tematem:
Swego czasu miałem kupować ochraniacze na nogi i koleś mi powiedział, żebym podał obwód nad kolanem czy pod, obwód w najgrubszej części łydki i długość łydki, jakoś tak, nie pamiętam, ale siedziałem wtedy w pracy (sklep AGD-RTV), siedzę sobie za ladą, spodnie podciągnięte nad kolano, ja rozwalony na dwóch krzesłach i mierze uparcie metrem, a tu za mną pojawił się kierownik i się pyta co robię ;D