661 cedric garcia - ROZMIAR

emhyr
Kontakt:

661 cedric garcia - ROZMIAR

Post autor: emhyr »

chcialem zakupic rekawice 661 cedric garcia, slyszalem ze sa one calkiem niezle, ale nei wiem jaki wybrac rozmiar, na strone 661 nie moge znalezc ,,rozmiarowki" rekawic, sa rozmiary s m l i xl ale nei ma tego przedstawionego w postaci cm;/ ani nic pomozcie;(
maciek987
Kontakt:

Post autor: maciek987 »

ja nie mieszkasz na księżycu tylko na ziemi to na pewno w swoim mieście masz cos takiego jak sklep rowerowe. Idź tam i przymierz jak będą te rękawiczki.
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

niestety u mnie w miescie nie ma sklepu w ktorym mozna by dostac takie rekawiczki hehe najlepszym wyrobem w sklepie rowerowym u mnie sa rekawiczki authora hehe a o 661 chyba nawet pan sprzedawca nei slyszal lol a zebys widzial jego mine gdy zapytalem o mostek NS ;)
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

może i mieszka na księżycu skoro ma w profilu miasta:daleko
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

wydaje mi sie ze rozmiary authora i 661 sie zabardzo nie roznia bo na swiecie istnieje cos jak normalizacja czy cus ( w podstawowce sie o tym uczylem wiec moze cos pokrecilem :] BARDZO MOZLIWE ) w kazdym badz razie plyty verbetima sa okragle i tego samego rozmiaru co datexa tak tez jest z rozmiarami ubran
omg ale ludzie sa niegramotni :/
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

zmierz se dłogośc ręki linijką i zapytaj w sklepie internetowym czy będą pasowały
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

a jak nadal nie wiesz jak dopasowac to Ci podpowiem
jak masz mala łape to wez rozmiar S . jak masz srednia to wez M jak masz duza to wez XL a jak masz przeogromne łapsko to i tak nic Ci nie pomoze :P
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

Ja kupowałem w mkbiku przez telefon i koles mi kazal fackera mierzyc :D
kq
Kontakt:

Post autor: kq »

Zapytaj się w sklepie, w którym zamierzasz kupić, jakie wymiary musisz podać, przeważnie będzie to środkowy palec i obwód nadgarstka, oni już ci dobiorą.

Poza tematem:
Swego czasu miałem kupować ochraniacze na nogi i koleś mi powiedział, żebym podał obwód nad kolanem czy pod, obwód w najgrubszej części łydki i długość łydki, jakoś tak, nie pamiętam, ale siedziałem wtedy w pracy (sklep AGD-RTV), siedzę sobie za ladą, spodnie podciągnięte nad kolano, ja rozwalony na dwóch krzesłach i mierze uparcie metrem, a tu za mną pojawił się kierownik i się pyta co robię ;D
KUSKI
Kontakt:

Post autor: KUSKI »

ja mam XL 11:P są całkiem fajne:) wczorej je szyłem bo mu puściły nici od dewastacji:P mam je nietylko na rower ale i na ASG:P
karbon trochę krempuje ruchy ale sa one warte niewygody jak za taką ochronę
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631
ODPOWIEDZ