mam magurowe kłopoty ;]
ale syf......po pierwszym poście też pomyślałem,że może koleszka jest dyslektykiem, ale po następnym nie miałem wątpliwości,że mu słoma z butów wystaje i jest jakimś zwykłym obszczymurkiem.
Nazbierało się gnojków na tym forum...............................
Nazbierało się gnojków na tym forum...............................
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=558293
-
- Kontakt:
do niektorych - ludzie, nauczcie sie w koncu pisac. podobno w obecnych czasach powinno sie biegle znac 3 jezyki wiec zajmijcie sie chocby tym ojczystym... rozumiem ze ktos moze sie pomylic i zrobic blad w nieczesto spotykanym slowie, ale walic byki w np. "który"? czlowieku, wystarczy chwile pomyslec albo poczytac jakas ksiazke od czasu do czasu a samo wejdzie w nawyk.
zas co do "slomy":
cham ze wsi wyjdzie, ale nie wies z chama.
warte uwagi!
zas co do "slomy":
cham ze wsi wyjdzie, ale nie wies z chama.
warte uwagi!
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
xBIKEXx nikt nie odpowie takiemu burakowi...
zwlaszcza po tym jak wszystkich zbluzgal, sorry, ale to jest jakis prostak który się nadaje na "blogi.onet.pl" a nie na forum, jeżeli chcemy żeby to forum jakoś wyglądało to się chociaż postarajmy o poziom naszych postów.
Nikt nikomu nie każe używać wyszukanego słownictwa ale chyba jakieś zasady kultury i ortografii muszą być zachowane...
zwlaszcza po tym jak wszystkich zbluzgal, sorry, ale to jest jakis prostak który się nadaje na "blogi.onet.pl" a nie na forum, jeżeli chcemy żeby to forum jakoś wyglądało to się chociaż postarajmy o poziom naszych postów.
Nikt nikomu nie każe używać wyszukanego słownictwa ale chyba jakieś zasady kultury i ortografii muszą być zachowane...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
ja wam powiem tylko jedno to forum jest jedynym z kturyh znam na kturym ( i co z tego że napisałęm który przez u a nie ó i niepostawiłęm przecinka )atym jakbyscie niewiedzieli to ja hciałem sie dowiedziec jak załatwic problem z magurą a jezeli macie zamiar mi ublizać to najpierw poublizajcie tym ktuży to za czeli . i sram nawas i wasze opinie moze coniekture głomby niewiedza ze w sposub jaki ja pisze pisze sie szybciej i te same głomby nieznaja odpowiedzi na moje pytanie bo nieiwedzą coto znaczy magura albo hydraulika więc głomby jesli nieznacie odpowiedzi na pytanie to omicie ten post albo przynajmnie niebluzgajcie bo to ze dopiero zaczynacie jexdzić na rowerah i na wsze mozliwości wiecie coto jest rama koła i widelec to i tak jest dobrze więc jeśli macie jakis problem i hcesz sie dowiedzieć coto jest rower to patrzcie na forum dla początkującyh
forest guma apropo burakuw to przestudjuj sobie od początku cały post i może wtedy z orjentujesz sie ( oile umiesz czytać ) kto komu zaczą ublizać pierwszy
forest guma apropo burakuw to przestudjuj sobie od początku cały post i może wtedy z orjentujesz sie ( oile umiesz czytać ) kto komu zaczą ublizać pierwszy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i w taki oto sposob powstalo najbardziej rozwiniete zdanie zlozone znane polskim jezykoznawcom :)gihul pisze:ja wam powiem tylko jedno to forum jest jedynym z kturyh znam na kturym ( i co z tego że napisałęm który przez u a nie ó i niepostawiłęm przecinka )atym jakbyscie niewiedzieli to ja hciałem sie dowiedziec jak załatwic problem z magurą a jezeli macie zamiar mi ublizać to najpierw poublizajcie tym ktuży to za czeli . i sram nawas i wasze opinie moze coniekture głomby niewiedza ze w sposub jaki ja pisze pisze sie szybciej i te same głomby nieznaja odpowiedzi na moje pytanie bo nieiwedzą coto znaczy magura albo hydraulika więc głomby jesli nieznacie odpowiedzi na pytanie to omicie ten post albo przynajmnie niebluzgajcie bo to ze dopiero zaczynacie jexdzić na rowerah i na wsze mozliwości wiecie coto jest rama koła i widelec to i tak jest dobrze więc jeśli macie jakis problem i hcesz sie dowiedzieć coto jest rower to patrzcie na forum dla początkującyh
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
omg ja juz na to nie moge partŻeDŻ!!pisz "KTÓRYCH" a nie kturyh.Idz zo pani od polskiego i zapisz sie na korki albo zapytaj sie czy moze ci dac na pare dni jakąś ksiązke w ktorej jest opisana ortografia.Chcesz mam nawet sam taka moge ci wyslac poczta.I to ze jestes dyslektykiem nic nie zmienia(ja tez jestem a podstawowe zasady pisowni znam!!)JAKBYS CHCIAL MOGLBYS NIM NIE BYC!(przyznaje czasem robie bledy ale nei takie;o).btw:odpowiedzi na twoje pytanie nei znam.mam nadzieje ze zrobisz jakeis postepy
Hahahaha stary rozwalasz mnie ja to pokaże mojej nauczycielce to padnie na podloge!!HAHAHAHAHAH.Tak z ciekawości policzyłem ile robisz błedów ortograficznych i wyszło mi ok.10,jeżeli doliczysz sobie bledy jezykowe to bedzie 20 spokojnie!!ahahahahhahahaa
Hyba pUjde zrobiDŻ SE kolacje , ktUrOM morze zjem i zrobie kÓpke
Hyba pUjde zrobiDŻ SE kolacje , ktUrOM morze zjem i zrobie kÓpke
Chujniia nie forum...
Gihul jak masz ten przeźroczysty przewód to owszem spokojnie do wrzątku wsadzasz na chwilke (trzymajac palcem zamkniety otwór na drugim koncu przewodu zeby woda nie weszła do środka) i bardzo szybko nasówasz na metalową końcówke.
Nie zawsze wychodzi :P
Gihul jak masz ten przeźroczysty przewód to owszem spokojnie do wrzątku wsadzasz na chwilke (trzymajac palcem zamkniety otwór na drugim koncu przewodu zeby woda nie weszła do środka) i bardzo szybko nasówasz na metalową końcówke.
Nie zawsze wychodzi :P
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s: