mam magurowe kłopoty ;]

gihul
Kontakt:

Post autor: gihul »

a tak wogu jak hcecie se namnie bluzgać to se załużcie nowy topik bo ja bym hciał poznać odpowiedź na moje pytanie moze by tak ktos niepisał bzdur tylko by sie zainteresował tym co jest prjorytetową sprawą na tymforum
czaja
Kontakt:

Post autor: czaja »

ale syf......po pierwszym poście też pomyślałem,że może koleszka jest dyslektykiem, ale po następnym nie miałem wątpliwości,że mu słoma z butów wystaje i jest jakimś zwykłym obszczymurkiem.

Nazbierało się gnojków na tym forum...............................
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=558293
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

do niektorych - ludzie, nauczcie sie w koncu pisac. podobno w obecnych czasach powinno sie biegle znac 3 jezyki wiec zajmijcie sie chocby tym ojczystym... rozumiem ze ktos moze sie pomylic i zrobic blad w nieczesto spotykanym slowie, ale walic byki w np. "który"? czlowieku, wystarczy chwile pomyslec albo poczytac jakas ksiazke od czasu do czasu a samo wejdzie w nawyk.

zas co do "slomy":
cham ze wsi wyjdzie, ale nie wies z chama.

warte uwagi!
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Rufus
Kontakt:

powiedzonko tyczy sie tez osob ktore, zamiast odpowiedziec normalnie, wypisuja chamskie komentarze i wyzwiska... gorszy pieniadz wypiera lepszy. a moze jednak taki sam?
czes!u
Kontakt:

Post autor: czes!u »

gihul tak na przyszłosc to koncówoke "ów" pisze sie rpzez ó
utros
Kontakt:

Post autor: utros »

Moze tak powrócicie do głownego tematu tego tematu??Bo ja nie wiem.
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

xBIKEXx nikt nie odpowie takiemu burakowi...
zwlaszcza po tym jak wszystkich zbluzgal, sorry, ale to jest jakis prostak który się nadaje na "blogi.onet.pl" a nie na forum, jeżeli chcemy żeby to forum jakoś wyglądało to się chociaż postarajmy o poziom naszych postów.
Nikt nikomu nie każe używać wyszukanego słownictwa ale chyba jakieś zasady kultury i ortografii muszą być zachowane...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

utros, temu pajacowi juz nikt nie odpowie, nie wykazal się zbytnim szacunkiem do innych a nikt nie bedzie pomagał komuś kto stara się innym ubliżać i ich poniżać, tym bardziej przez internet...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Stolec102
Kontakt:

Post autor: Stolec102 »

kto lubi robić kupe rano przed szkołą?

zgóry diękuje

jak zrobić kupe na rowerze nie brudząc ramy?
Vader.Disturbet.Rower.Dwie kupy codzień-to jest To.
gihul
Kontakt:

Post autor: gihul »

ja wam powiem tylko jedno to forum jest jedynym z kturyh znam na kturym ( i co z tego że napisałęm który przez u a nie ó i niepostawiłęm przecinka )atym jakbyscie niewiedzieli to ja hciałem sie dowiedziec jak załatwic problem z magurą a jezeli macie zamiar mi ublizać to najpierw poublizajcie tym ktuży to za czeli . i sram nawas i wasze opinie moze coniekture głomby niewiedza ze w sposub jaki ja pisze pisze sie szybciej i te same głomby nieznaja odpowiedzi na moje pytanie bo nieiwedzą coto znaczy magura albo hydraulika więc głomby jesli nieznacie odpowiedzi na pytanie to omicie ten post albo przynajmnie niebluzgajcie bo to ze dopiero zaczynacie jexdzić na rowerah i na wsze mozliwości wiecie coto jest rama koła i widelec to i tak jest dobrze więc jeśli macie jakis problem i hcesz sie dowiedzieć coto jest rower to patrzcie na forum dla początkującyh
forest guma apropo burakuw to przestudjuj sobie od początku cały post i może wtedy z orjentujesz sie ( oile umiesz czytać ) kto komu zaczą ublizać pierwszy
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

w wypowiedzi gihul zmienil bym tylko slowo głąb ns sku rwysyny
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

GÓRNIK masterl w pierwszym poscie nie klnol...

Ale w drugim zaczął!różnica mi wielka :P

cham i tyle!nieuk bo nie zna wogóle ortografii(podstaw) i nie mówcie tu dyslekcji czy dysortografii!To jest nieuctwo!
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Rufus
Kontakt:

gihul pisze:ja wam powiem tylko jedno to forum jest jedynym z kturyh znam na kturym ( i co z tego że napisałęm który przez u a nie ó i niepostawiłęm przecinka )atym jakbyscie niewiedzieli to ja hciałem sie dowiedziec jak załatwic problem z magurą a jezeli macie zamiar mi ublizać to najpierw poublizajcie tym ktuży to za czeli . i sram nawas i wasze opinie moze coniekture głomby niewiedza ze w sposub jaki ja pisze pisze sie szybciej i te same głomby nieznaja odpowiedzi na moje pytanie bo nieiwedzą coto znaczy magura albo hydraulika więc głomby jesli nieznacie odpowiedzi na pytanie to omicie ten post albo przynajmnie niebluzgajcie bo to ze dopiero zaczynacie jexdzić na rowerah i na wsze mozliwości wiecie coto jest rama koła i widelec to i tak jest dobrze więc jeśli macie jakis problem i hcesz sie dowiedzieć coto jest rower to patrzcie na forum dla początkującyh
forest guma apropo burakuw to przestudjuj sobie od początku cały post i może wtedy z orjentujesz sie ( oile umiesz czytać ) kto komu zaczą ublizać pierwszy
i w taki oto sposob powstalo najbardziej rozwiniete zdanie zlozone znane polskim jezykoznawcom :)
kyrys
Kontakt:

Post autor: kyrys »

zawsze można napisac wypowiedź w word-zie :D "WORD"
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
czes!u
Kontakt:

omg ja juz na to nie moge partŻeDŻ!!pisz "KTÓRYCH" a nie kturyh.Idz zo pani od polskiego i zapisz sie na korki albo zapytaj sie czy moze ci dac na pare dni jakąś ksiązke w ktorej jest opisana ortografia.Chcesz mam nawet sam taka moge ci wyslac poczta.I to ze jestes dyslektykiem nic nie zmienia(ja tez jestem a podstawowe zasady pisowni znam!!)JAKBYS CHCIAL MOGLBYS NIM NIE BYC!(przyznaje czasem robie bledy ale nei takie;o).btw:odpowiedzi na twoje pytanie nei znam.mam nadzieje ze zrobisz jakeis postepy
czes!u
Kontakt:

Weż sobie to do serca i sie zastawno bo to nei jest wcale smieszne tylko zalosne na maxa!!co bedzie wprzyszlosci jak bedziesz mmusial cos napisac np.list.pocztowke?
czes!u
Kontakt:

Hahahaha stary rozwalasz mnie ja to pokaże mojej nauczycielce to padnie na podloge!!HAHAHAHAHAH.Tak z ciekawości policzyłem ile robisz błedów ortograficznych i wyszło mi ok.10,jeżeli doliczysz sobie bledy jezykowe to bedzie 20 spokojnie!!ahahahahhahahaa

Hyba pUjde zrobiDŻ SE kolacje , ktUrOM morze zjem i zrobie kÓpke
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

Chujniia nie forum...

Gihul jak masz ten przeźroczysty przewód to owszem spokojnie do wrzątku wsadzasz na chwilke (trzymajac palcem zamkniety otwór na drugim koncu przewodu zeby woda nie weszła do środka) i bardzo szybko nasówasz na metalową końcówke.

Nie zawsze wychodzi :P
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

Grzesiu... Ciesz sie że nie wsadziłeś do swojego bika hamulca przedniego... Główke by ukurwiło :]
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
ODPOWIEDZ