Konce swiata : D
-
- Kontakt:
...nie mowie ze to nieprawda...ale jakos do mnie to nie pzremawia...zyjmy chwila nie myslmy ze swiat sie skonczy bo to do niczego nie doprowadzi...zyjmy a nie piedrolmy bzdur...a koniec swiata jest zawsze w kazdej sekundzie...toznaczy koniec swiata dla danej osoby...ktos umiera...ktos sie rodzi...rownowaga jest...a inna sprawa jest ze czlowiek sam zabija siebie..zaniczyszcza srodowiski itd...
i to by bylo na tyle z mojej strony:P
i to by bylo na tyle z mojej strony:P
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
w sumie to do 2012 mamy jeszcze 7 lat, a przez ten czas może sie wiele rzeczy zmienić, i tak nadal będe żył z powiedzeniem: "żyj tak jakby każdy następny dzień miał być końcem świata" bo w sumie nikt nie wie czy dożyje końca, a jak będziemy czekali do 2012 i dupa będzie to co?? jebać te wszystkie końce!!
jak dla mnie to jedna wielka bujda, zeby nie powiedziec proroctwa 'z dupy' falszywych kaznodziejow - kompletny irracjonalizm. pojecie konca swiata lepiej interpretowac jako koniec naszego swiata, czyli na dzien dzisiejszy zaglade ziemi. jak wiadomo nasza planeta bita byla nie raz i wciaz ma sie doskonale. nasze istnienie jest zaledwie blyskiem w historii naszego ukladu slonecznego (juz nie wspomne o historii wszechswiata, bo tego to nawet ludzki umysl nie jest w stanie ogarnac) wiec za wczesnie na zmartwienia, ze nasza gwiazda zgasnie. swoja droga pojecie bytu i niebytu to ciekawe zagadnie. przyjmujac, ze byt to caly nasz wszechswiat, co mozemy nazwac niebytem, czyli cos co zaczyna sie na granicy wszechswiata i otacza go dookola? jakos nie potrafie sobie wyobrazic 'niczego' - nieistnienia ani materii, ani czasu, ani energii. i to w dodatku bezgranicznego 'niczego'. tego to pewnie nawet i najstarsi ufoludkowie nie sa w stanie ogarnac.
- Kontakt:
pier... bez sensu :D jak ma się coś stać, to się stanie :D
w każdym razie jak juz to 2012 dopiero za 7 latek niecałych, a wiec ile drop'ów/gap'ów/dirt'ów/zjazdóF jeszcze przed wami ? :]
już raz nas strasyzli końcem swiata, ale im coś to nie wyszło :P
w każdym razie jak juz to 2012 dopiero za 7 latek niecałych, a wiec ile drop'ów/gap'ów/dirt'ów/zjazdóF jeszcze przed wami ? :]
już raz nas strasyzli końcem swiata, ale im coś to nie wyszło :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=586281
-
- Kontakt: