rozwiazanie problemu z goframi

Inur
Kontakt:

rozwiazanie problemu z goframi

Post autor: Inur »

bylo juz pare tematow na temat niepowodzen w produkcji gofrow w zaciszu wlasnego domu. dzis jadac autobusem natrafilem na reklame jakiegos kleiku gellwe, do ktorego wystarczy dolac mleko by otrzymac substancje nadajaca sie do zgofrowania. mam nadzieje ze to rozwiaze ta kwestie.
www.trialshop.pl
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

Ja bym tego gówna nie kupował.

Pracowałem w tej firmie i wiem co, z czego i jak się robi. Constar przy tym to wzór higieny i BHP.
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

korres: hm no dobra to jakbys tak zalozyl to nie jadl byc ani nie pil wielu rzeczy (np cola, czipsy)

a co do gofrow to kupic gofrownice i sru
Crazy_DH
Kontakt:

Post autor: Crazy_DH »

wole frytki ;P
Ja wiedziałem że tak bedzie! yhyhy... Ja wiedziałem!...
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

tematy o gofrach zadza :D !!! nie zapomne zdania w jednym z nich :D

,,ostatnio znalazlem w domu gofrownice mysle zrobie gofry :D '' respect :]
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
KorreS
Kontakt:

Wiedzmin abstrahuję już, że tą firemką, która wyrosła z garażowego biznesu "zarządza" kilku największych kmiotów, buraków, złodziei i (tu następuje lista 1001 epitetów, uważanych powszechnie za obraźliwe) jakich ta ziemia nosiła.
Byłem, przeżyłem (1rok) i (dla swojego zdrowia psychicznego) zapomniałem...
DJ MICROS
Kontakt:

Post autor: DJ MICROS »

KorreSSory ze offtopic.
Kto ci tak: http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=459251
wymalowal kask ???
I Ile dales ???
Jak nie chcesz na forum to pm
KorreS
Kontakt:

DJ MICROS
:D
miałem sobie czarnego bravo2 ju mocno podrapanego i w ogóle wyglądał jak kupa.
Szukałem aerogrfowca, który by coś namalował.
Pisałem do ludzi, co malują auta, motory itp. i chcieli za malowanie kasku 500-850 zeta (sux)
No i znalazłem jednego studenta ze Szczecina, który podjął się tego za 200 zeta z wysyłką. Wzór wymyśliłem ja ale jak chcesz to on też coś ci podpowie. Poza tym fajny gość z niego. No i mam 3 warstwy bezbarwnego na wierzchu. :)
http://www.krzysiekzielonka.com/
mokwa
Kontakt:

Post autor: mokwa »

KorreSbo ja chciałem malowac i na powierzchni jest taki bezbarwnylakier/folia czy to trza zdejmowac przed lakierowaniem
http://tiny.pl/ml4w
RYCHU_IDF
Kontakt:

Post autor: RYCHU_IDF »

Inur pisze:bylo juz pare tematow na temat niepowodzen w produkcji gofrow w zaciszu wlasnego domu. dzis jadac autobusem natrafilem na reklame jakiegos kleiku gellwe, do ktorego wystarczy dolac mleko by otrzymac substancje nadajaca sie do zgofrowania. mam nadzieje ze to rozwiaze ta kwestie.

Ten temat o gofrach to mój:) Próbowałem już podobnego specyfiku, made by biedronka- nic nie wychodzi, inne przepisy z neta- kupa, Wpadłem na genialny pomysł zapytania "gofrarza"(właściwie to była gofrarka i miała taki fartuszek, że niby w bikini:)) na obchodach dni miasta, czy członek męski wie czego tam, z czego robią te gofry, na to pani pokazuje mi 10kg worek proszku, i mówi, że to sie po hurcie kupuje i wystarczy wody dolać:). Próbowałem kilka razy jeszcze robić gofry, to raz nawet urosły, ale niesmakowały mi: jakby tylko z oleju były FE!! Dałem sobie narazie spokuj z goframi, bo po każdej próbie tylko na żygi brało:)

Wiedzmin pisze:a co do gofrow to kupic gofrownice i sru
Gofrownica była!!:D
Inur pisze:bylo juz pare tematow na temat niepowodzen w produkcji gofrow w zaciszu wlasnego domu.
O materfaker, a myślałem , że tylko ja sobie z tym nieradze.
street:P
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

rychu:
to moze z ciasta biszkoptowego :P, albo z tego co probowales i cukru wiecej czy cos
KorreS pisze:Wiedzmin abstrahuję już, że tą firemką, która wyrosła z garażowego biznesu "zarządza" kilku największych kmiotów, buraków, złodziei
oj nie tylko ta jedna ^^
ODPOWIEDZ