DIRT JUMPER'y PRZECZYTAJ ZANIM KUPISZ !
DIRT JUMPER'y PRZECZYTAJ ZANIM KUPISZ !
Importerem MARCOKA na Polske jak wiadomo jest gregorio.pl no chyba, ze ktos jescze... no ale raczej tylko oni i to wlasnie oni reprezentuja rowniez serwis reklamacyjny. A pytanie do was:
CZY KOMUS Z WAS UZNANO REKLAMACJE ZA POPSUTEGO DJ'a?
Ponoc jest to widelec do skakania, pomijamy juz fakt ze to wloskie gowna ktore predzej czy pozniej i tak pekna, ale jednak pisze ze to WIDELEC DO SKAKANIA, moze to tylko zbieg okolicznosci, ze zadnemu z moich kolegow nie uznano gwarancji za popsutego DJ'a dotyczy to zarowno pekniec, zlaman jak i popsutych tlumikow. Za kazdym razem otzymywali odpowiedz 'zle go uzywales', a koledze ktoremu pad tlumik powiedzieli 'musiales cos przy nim grzebac'. A najbardziej zalosne jest to, ze nieraz oddzwaniaja, mowia ze nie uznaja gwarancjia ale w zamian za to za np 500zl moga go naprawic [tyle biora za wymiane korony] Totalne zlodziejstwo, wydajemy na to ogromne pieniadze i totalna olewka, prosze tylko was zebyscie to przeczytali i ewentualnie napisali o wlasnych doswiadczeniach z ta zlodziejska firma, jak bedzie ciekawie to wyslemy do nich linka z tematem :)
CZY KOMUS Z WAS UZNANO REKLAMACJE ZA POPSUTEGO DJ'a?
Ponoc jest to widelec do skakania, pomijamy juz fakt ze to wloskie gowna ktore predzej czy pozniej i tak pekna, ale jednak pisze ze to WIDELEC DO SKAKANIA, moze to tylko zbieg okolicznosci, ze zadnemu z moich kolegow nie uznano gwarancji za popsutego DJ'a dotyczy to zarowno pekniec, zlaman jak i popsutych tlumikow. Za kazdym razem otzymywali odpowiedz 'zle go uzywales', a koledze ktoremu pad tlumik powiedzieli 'musiales cos przy nim grzebac'. A najbardziej zalosne jest to, ze nieraz oddzwaniaja, mowia ze nie uznaja gwarancjia ale w zamian za to za np 500zl moga go naprawic [tyle biora za wymiane korony] Totalne zlodziejstwo, wydajemy na to ogromne pieniadze i totalna olewka, prosze tylko was zebyscie to przeczytali i ewentualnie napisali o wlasnych doswiadczeniach z ta zlodziejska firma, jak bedzie ciekawie to wyslemy do nich linka z tematem :)
--> www.DMR.pl <--- moja stronka :D
Nie takie znowush te Duracze cudne...eXtreme85 pisze:ale ten temat dotyczy uznawania gwarancji a nie tego czy pekaja czy tez nie, santury chodza badziewnie - ale fakt ze tak nie pekaja i w sumie to nawet uznaja gwarancje nawet jak cos sie stanie ;]
1 kolega - Powoli golenia górne wyrywaja sie z korony
2 kolega - Korona BLUETOTH
3 kolega - Mocowanie tarczówki BLUETOTH
4 kolega - Pogięty i wydający przeraźliwe trzaski (nie zaliczył dzwona w drzewo/sciane ani niedolota)
I pare innych ale od kolesi z ktorymi nie jezdze wiec nie wiem dokladnie co.
Przykładowy DJ albo Z1... Fakt korona prędzej czy później pęknie... Czasem booster w wersjach bez osi 20mm. I co?? Pomijając fakt urwanego boostera w ktorym to przypadku jazda jest niezbyt wskazana to jeden ziomek targa na peknietej koronie juz bardzo długo. Owszem zdażało sie w świecie że koronka zrobiła się BLUETOTH ale to po dłuższym czasie.
Mam Z1... Kupując zastanawiałem sie czy dobry amorek wybieram przeciez one pękaja na koronie. Ale co?? Wiem gdzie peka i że trwa to dłużej. Wiec nie zrobi mi sie BLUETOTH tak odrazu i nie rozwale ryja o drzewo. Oooo to brzmi nieźle. A gdyby tak kupic Pike'a?? Serwisować go w autoryzowanych serwisach za kupe szmalcu... Dobijać i dobijać... Zastanawiać sie czy nowość na rynku nie okaże się wadliwa. Sherman... Tak przyznaje nie moge się do niego przyczepić. Jedynie do tłumików ale i tak sporadycznie zdazy sie ze siądą. Ale ile kosztuje Sherman?? Ojjjejku Nio nio... Moze jednak tą pękająca najtańszą Z1 bez zbędnych regulacji które mogą sie skuurwić? Olej wymieniac 3x żadziej niż w RS i robic to samemu? I odrazu byc nastawionym że kiedys trzeba kupic nową korone...
Takie moje zdanie... Bądźmy szczerzy amory sie rozwalaja.
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
-
- Kontakt:
No nie ma to jak RS :D Moze ktos sie skusi ? :)
extrem czy koledzy kupowali w gregorio ? maja rachunki itp ?
Bo jesli tak to maja podstawe do reklamacji , jesli uzwaza ktos ze nie prawidlowo zostala rozpatrzona itp zglaszasz do rzecznika praw konsumenta , on tez ma cos do powiedzenia.
Ale jesli nie masz rachunku itp to moze o czymkolwiek zapomniec.
extrem czy koledzy kupowali w gregorio ? maja rachunki itp ?
Bo jesli tak to maja podstawe do reklamacji , jesli uzwaza ktos ze nie prawidlowo zostala rozpatrzona itp zglaszasz do rzecznika praw konsumenta , on tez ma cos do powiedzenia.
Ale jesli nie masz rachunku itp to moze o czymkolwiek zapomniec.
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
eXtreme85 skad ty sie urwales!!!!???
Santoury nie pękają ??!! booze i jeszcze ze gware uznawają ?? ja znam conajmniej 5 osobistych przypadkow gdzie gwary nie uznali
a santoury sie łamią jak zapałki, a dlatego sie wiecej słyszy o polamanych DJ bo są drozsze i uzywa się ich do bardziej ostrej jazdy niz santourów.. ;/
Santoury nie pękają ??!! booze i jeszcze ze gware uznawają ?? ja znam conajmniej 5 osobistych przypadkow gdzie gwary nie uznali
a santoury sie łamią jak zapałki, a dlatego sie wiecej słyszy o polamanych DJ bo są drozsze i uzywa się ich do bardziej ostrej jazdy niz santourów.. ;/
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: