KUPILEM ROWEREK (prawie)!
Skąd kasa? A jakos przychodzi...
Zbieralem caly rok (od sierpnia) i uzbieralem 1600, a reszte to starsi w podziece za dobre wyniki w nauce :P
Juz dzis ma byc moja KONA bo wczoraj ja wyslali!
Juz dzis ma byc moja KONA bo wczoraj ja wyslali!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=283640
-
- Kontakt:
hujaaa
ja musze do servisu pojsc. moze w wakacje sie cos z kasa uda (dlugi... odebrac ;]) naprawic amora... jak nie to zbierac do nowego :] ew widelec od treka :) albo amor zastepczy jakis... od kumpla czy cos. jeszcze sprawa korb. jak bedize kasa to ok - jak nie no to kombinuje z tymi.
ja musze do servisu pojsc. moze w wakacje sie cos z kasa uda (dlugi... odebrac ;]) naprawic amora... jak nie to zbierac do nowego :] ew widelec od treka :) albo amor zastepczy jakis... od kumpla czy cos. jeszcze sprawa korb. jak bedize kasa to ok - jak nie no to kombinuje z tymi.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
mój roweryk miał być jutro,ale bedzie po jutrze bo jak dzwoniłem to powiedzieli że jutro wysyłają
jeśli nie chcecie czekać do konca roku to zamowta na www.mkbike.com.pl
i oddział w sopocie .....
Dostawa gratis!!!
jeśli nie chcecie czekać do konca roku to zamowta na www.mkbike.com.pl
i oddział w sopocie .....
Dostawa gratis!!!
jebac nikoma
HEHEHE! Mam KONE :D !!!!
Shred jest zaje****y!!! Na zdjeciach wyglada do dupy ale na zywo to ODLOT!
Wczoraj skakalem juz z 2-metrowego murku (2-gi raz na Shredzie, a pierwszy na takim rowerze wyczynowym-bo zawsze na XC jezdzilem)!!!
Nie wiem bo wedlug mnie to spoko wyczyn jak na 1-szy raz :D!
Co wy o tym sadzicie?????
POZDRO!
Wczoraj skakalem juz z 2-metrowego murku (2-gi raz na Shredzie, a pierwszy na takim rowerze wyczynowym-bo zawsze na XC jezdzilem)!!!
Nie wiem bo wedlug mnie to spoko wyczyn jak na 1-szy raz :D!
Co wy o tym sadzicie?????
POZDRO!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=283640
no 2m gratuluje. Ja dzisiaj bylem w sklepie i juz widzialem moja ramke, bo zamowilem ja niedawno. DC Cock 14" w blyskawice. Do tego nowe kolko na DaBombie i Ex729 i Hayes hfx9. Bardzo sie ciesze, bo dlugo czekalem na rowerek, bo po pierwsze nie moglem sie zdecydowac, a na to co sie decydowalem to nie bylo i nikt sie nie interesowal. W sumie tak od lutego, ale baaardzo jestem szczesliwy, bo rodzice mi doloza i na wakacje nowy rowerek. Najprawdopodobniej odbieram rowerek we wtorek, bo do poniedzialku mnie nie ma.
hmm ja czekam na Coilera, i chyba się doczekam. Chyba. Bo podobno się znalazł po wielkich perypetiach. Ale musiałem dzwonić jak głupi.
A na rower czekam już sporo. Zamówiłem jeszcze w 2003. I od tamtej pory odliczam dni i cały czas zmieniali terminy przyjazdu bajków:/
A na rower czekam już sporo. Zamówiłem jeszcze w 2003. I od tamtej pory odliczam dni i cały czas zmieniali terminy przyjazdu bajków:/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=252687