Nie wiesz co napisać, nie pisz wogóle!!!

Amator DH
Kontakt:

Post autor: Amator DH »

OK!Święta racja thomas!Ale po co tak ostro?!To tylko podnieca tych co sobie jaja robią i myślą że wszystko wiedzą i będą tak dalej ROBIĆ.Myśle (bez obrazy) że to "najmłodsza psełdo kadra" się tak wymądrza, lecz Ty tym postem nie dajesz najlepszego przykładu.Takim stylem? Chamstwem na chamstwo nic nie zdziałasz.Więcej szacunku nawet do tych co Tobie i innym tyłek trują.
MIMO WSZYSTKO POPIERAM!
www.forumrowerowe.com
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

thomas1988 Gdybyś założył swoje włąsne forum to byś zrozumiał o co chodzi. Setki tysięc y tematów o "Duro" juz było,

i zaden ale to absolutnie zaden nie wniesie nic nowego !! NIC !!

tak samo pointy, dragi, Monstery, DJe, Juniory .. stary nic sie nie zmieniło w Juniorze 2003 od 2003 roku .. i od tego czasu juz było o nim WSZYSTKO powiedziane...

Kazde forum jakie isteniej w sieci ma opcje szukaj, i na kazdym forum w regulaminie jest napisane: "zanim założysz nowy temat, sprawdź czy juz nie padła odpowiedź na Twoje pytanie, używając opcji "SZUKAJ" ".

Nikt nie zabrania zakłądac nowych tematów, ale czasem jest to irytujące.. wypowiadasz sie stary w temacie o duro a 3 dni poźniej pojawia sie identyczny temat z tym samym pytaniem.

Wczoraj juz komuś tu pisałem.. załozył temat o tym "jak ściągnąc opaske z duro" ... kłócił sie ze tego nie było, że nie można było tego znaleźć..

a mi zajeło to 3 MINUTY !! znalazłem mu cały, napisany zresztą przez siebie" "poradnik" jak stunigować duro .. esej na "poł metra" .. i ponieważ nie mam zamiaru pisac tego kolejny raz odpisałem mu "szukaj matole" i mam racje i będe sie przy tym opierał ...

Forum jest po to by dyskutować i zadawac pytania, a opcja SZUKAJ jest po to aby jej używać i nie zakładać tematów w którcyh zadajemy pytania na któe odpowiedż padła pół roku temu.

Oczywiscie, za rok pojawi sie nowe Duro, nowy Junior i będa tematy, ale to będa NOWE tematy. I zadanie za rok pytania "Junior 2006 czy 2005" będzie jak najbardziej na miejscu. Ale zadanie pytania "Junior 2003 czy 2004" będzie bez sensu ..bo to JUZ BYŁO !!

Mam nadzieje ze dobrze sie wyraziłem.

Dodam jeszcze ze sam czasem mam z czymś kłopot i zanim zadampytanie "użyje opcji szukaj" .. tak miałem ostatnio z "MOSTKIEM FUNNa" .. dostałem odp i jest okej .. chodziło o to gdzie to kupic.. ale jeżeli jutro komuś sie upierdoli zeby sie dowiedziec gdzie najtaniej kupic taki mostek i nie uzyje opcji szukaj to go upomne słowami "SZUKAJ DO FUJA PANA".. bo to JUZ BYŁO.

Takie jest moje zdanie, mam tu pilnowac porządku i tym samym upominać ludzi którzy zakłądają po raz enty taki sam temat.
Amator DH
Kontakt:

Post autor: Amator DH »

motomysz
No to masz kupe roboty.Ale są nowicjusze i amatorzy.Są tacy co pierwszy raz na forum piszą,troche się spieszą itd.Masz rację,ale robisz z igły widły.A co np. z tymi linkami przy wypowiedziach do stron "SPRZEDAM"?
Ps:to tylko moja sugestia.
Powodzenia!
www.forumrowerowe.com
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Niestety jak widzi się poraz kolejny topic o tym samym co było niedawno i w dodatku tamten ledwo co się "schował" to człowiekowi odpierda**... Najlepiej byłoby kasowac takie topici i żeby mod wysyłał prajwem mesicz z info że było i niech sobie ciołek poszuka...niejestem zbyt tolerancyjny i nic na to nieporadze...

KuMiK, pomysł dobry, ale wiedzieć będą ci wtórzy przeczytają ten topic, a niebędzie ich pewnie dużo, więc jesteśmy u punktu wyjścia....nowe replaye starych topiców zakłądają przewarznie ludzie rejestrjący się na forum tylko w tym celu, więc nawet im do głowy nie przyjdzie szukać starych topiców, bo niewiedzą jak wkurza ludzi to, zę zakłąda się po kilka razy te same :/

Najlepiej byłoby chyba wyrąbać na pół strony przycisk szukaj....
http://dhcyc.pinkbike.com
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

Jakbys tu siedzial troche to bys wiedzial ze czasem warto skorzystac z opcji i szukaj i dlatego tak czesto o tym pisze, ostatnio mniej , bo po 1 zaoszczedzi to duzo czasu a po 2 coraz czescieje ludzie pytaja o cos a 5 linijek nizej w spisie tematow temat o tym samym !!!!!!! Czy wy tego forum nie czytacie ???

Nie mowiac ze coraz czesciej jest glupich tematow i bzdurnych no ale jakos mozna to przebolec...

I jak motomysz pisal na KAZDYM forum jesli temat juz byl poruszany a tym badziej juz doglebnie byl opisywany to wszyscy informuja o tym zeby poszukac

Aha apel jak ktos chce komuc przekazac aby ten w laski swojej poszukal to piszcie to nieco kulturalnie a nie teksty w stylu " ****** kurw a zasrany poszukaj bo juz w cchuj bylo milion kurwa surba razy "...

DZIENKUJE
www.mm-foto.pl
bikerowiec19
Kontakt:

Post autor: bikerowiec19 »

thomas1988
Święte słowa...
Riding fast!! :D
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

KuMiK, pomysł dobry, ale wiedzieć będą ci wtórzy przeczytają ten topic, a niebędzie ich pewnie dużo, więc jesteśmy u punktu wyjścia.[/quote]

Ale jeżeli trochę osób zacznie tego używać to może jako tako się przyjmie... a z drugiej strony.. w każdym razie ja robię tą linie gdy mój problem odbiega od tematu, a chciałbym uzyskać na pytanie odpowiedź:)
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

no jest kilka osob, co czesto cos sie wypowiadaja, ale pisza bez senu, nie potrzebnie, zadnych konkretow itd, utkwilo mi kilka nickow w pamieci i juz wiem ze ta osoba to jakis palant i wtedy jego wypowiedz wogule mnie juz nie interesuje.
Sami sobie wystawiaja swiadectwo...
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

> Zielony <
dobrze mówisz

mój przykład z duro utkwił mi w pamięci i nie bierzcie sobie tego jakoś do serca to mi poprostu wpadło di fłowy aby sie posiłkować jakimś argumentem

tak chłopaki opcja szukaj jest przydatna ja tez jej używam czasami nalezy załozyc nowy topic

musimu sie upominac nawzajem bo to jest podstawa zycia w społeczństwie
ja miałem na myśli osoby które nic nie wnosza na forum a ich posty zawieraja tylko "opcja szukaj matole!!" i to prawie na każdym temacie na jaki wejde
team www.CYKLOTUR.com
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

to ja tylko dodam, ze moja wiedza podpowiada mi ze Duro jest jak najbardziej wskazane do DH.
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
Grzesiu
Kontakt:

Post autor: Grzesiu »

http://www.pinkbike.com/photo/935615/
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

moim zdaniem kazdy jest na tyle inteligentny, zeby uzywac opcji szukaj. i wkurzaja mnie osoby, ktore bronia tych, ktorym sie nie chce
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Yhy, nietępiona głupota prowadzi do debilizmu :/
http://dhcyc.pinkbike.com
ODPOWIEDZ