yo
chciałem się dowiedzieć czy w węgierskiej górce są jakies hopy,dirty,NS'y,dropy itd. i czy wogule są ta jacys bikerzy??a jak coś tam macie to zapodajcie fotki
są fajne trasy dh ale naturalne ( wiem bo mialem nie dlaeko dom ) i sa bardzo fajne ,coś w stylu szczyrku ale mniej duuuuzo mniej kamieni i troche więcej korzeni ... ale wszystko zależy od tego na kają góre sie wdrapiesz
joo jestem z Węgierskiej Górki tak sie sklada ze troche jezdzimy skaczemy i tak dalej u wmazam ze to swietna miejscówa warunki są naprawde swietne trzeba tylko przyjechac..... aaa mało tego powiem ze tor którego jestem pomysłodawcą ma sie dobrze nie stety w tym roku dostalismy na legalu wyznaczone miejsce od gminy nawiezlismy fulll ziemi i rosplanowalismy chopki ale w pszyszłym roku ruszy napewno i mysle ze na Hopah sie nie skonczy w planach jest budowa WALL RID-U oraz pochylni BYDZIE JAZDA!!!!!
to dobrze bo ja do węgierskiej górki jeżdze od hoho jak byłem w brzuchu u mamy to tam juz jezdziłem!!!!!!!!!!! kiedys jeżdziłem xc to sie niezastanawiałem czy da sie skakać ale od 1,5 roku latam, zjeżdzam i wale dropy!!! a własnie BANISTER gdzie dokładnie są tam hopki? sa już usypane że da sie skakac bo w zimie na ferie pewno przyjade do znajomych! może wiesz gdzie jest pensjonat "minerwa" to tam bede daj gg to pogadamy
joo jasne ze wiem gdzie jest minerwa kiedyś nawet tam pracowałem jako "robotnik budowlany" i musze ci powiedziec ze tor znajduje sie całkiem nie daleko tego osrodka, a dokładnie to o bok knajpy na którą muwią DRINK albo BOLEK lub MINI MAX tam nie daleko wodospadu na sole.... moj nr. gg 9490934
zaraz za wodospadem po lewej stronie!!! daj e-mila to posle ci jakies fotki!
miejscówka bedzie naprawde soper pierwsze cały dzien bedzie mozna wymiatac na torze a potem sus do knajpki... jak juz pisałem jest zaraz obok:)
Znam sie dobrze z Banisterem.Jak tylko zejda sniegi na wiosne to zaczynamy prace nad dirtem.Wplanach sa rownierz traski dh i fr ale to dopiero po skonczeniu dirtu.Traski co prawda nie beda wybitnie dlugie ale za to tresciwe:) Fun i extreme gwarantowane!:D