D-Street
D-Street
Szykuje się do kupna nowego amorka (street) i myślę nad takim wariantem
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72679514
Ale słyszałem wiele złego o DJ lll z 2004r to wolę się zapytać czy i z tym modelem nie jest tak samo
PS. nie jestem jakimś tam mordercą amortyzatorów.Jźdze raczej spokojnie i niezdązyłem połąmać amorków typu DJ lll.ll.l z1 z2 drop of. manitou black duro i tym podobne
mam 14 lat waga jakies 45kg-41kg wzrost jakieś 152-154 moze być mniej bądź więcej
czy taki amorek by pasował waszym zdaniem tz czy sie nie sypnie czy cls podobnego bo tak to on mi się podoba no ten jego tuning czy to nic nie osłabiło amorka ? z góry dzięki za podpowiedzi i odpowiedzi na moje pytania
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72679514
Ale słyszałem wiele złego o DJ lll z 2004r to wolę się zapytać czy i z tym modelem nie jest tak samo
PS. nie jestem jakimś tam mordercą amortyzatorów.Jźdze raczej spokojnie i niezdązyłem połąmać amorków typu DJ lll.ll.l z1 z2 drop of. manitou black duro i tym podobne
mam 14 lat waga jakies 45kg-41kg wzrost jakieś 152-154 moze być mniej bądź więcej
czy taki amorek by pasował waszym zdaniem tz czy sie nie sypnie czy cls podobnego bo tak to on mi się podoba no ten jego tuning czy to nic nie osłabiło amorka ? z góry dzięki za podpowiedzi i odpowiedzi na moje pytania
http://www.pinkbike.com/photo/1112797/
-
- Kontakt:
Amorek super. Sztywny, maly, zwrotny i jako jedyny dj fajnie chodzi.
Mamy calego p-streeta u nas, jezdzi na nim mlody chlopak, podejrzewam ze twojej wagi i jest bardzo szczesliwy :)
Mnie ten amorek bardzo przypadl do gustu. Rower jest zwinny, ale nie lekki jak piorko dzieki temu czuc, ze sie na czyms siedzi...
Mamy calego p-streeta u nas, jezdzi na nim mlody chlopak, podejrzewam ze twojej wagi i jest bardzo szczesliwy :)
Mnie ten amorek bardzo przypadl do gustu. Rower jest zwinny, ale nie lekki jak piorko dzieki temu czuc, ze sie na czyms siedzi...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Max lol :D To wlasnie pokazuje jaki nie obiektywny jestes :D Wystarczy Ci dac 2kg wiecej niz wazy zwykly amor i juz zadowolony jestes :D Dlatego ja bym ci dal moze jakies rst z uwiazana cegla ?:D Tez by fajniee bylo czuc ze cos masz ;] Ciezar to podstawa :D A DJ street mi sie zajebiscie podoba ;] Mimo ze to zel betonowy kloc. Ale wolalbym blacka :)
Ssij pento
-
- Kontakt:
Ten amor to porażka! DJ I albo DJ II jest równie mocny!!!! Bo ten odkręcalny buister to porażka w amorkach ze sztywna..i tak ci nie peknie jak masz QR20!!! Poza tym, pewnie korona w nim peka (albo zacznie pekać jak w kazdym DJ-U :/) Ale zawsze ją można wymienić na dzikusowa! Ten amor wazy 4.5 kilo!!! Jak zmienisz koronę na dzikusową to będzie ważył 5! A dj II z dziukusową korną będzie ważył 3.2 kilo! DJ II lepszy! Zmniejszasz w DJ II skok do 80mm jak przemmo i masz zawalosty amor do Dirtu i Streetu!!!!!!
A jak ktoś jeździł na tym DJ-Street z powiększonym skokiem..to go pewnie trochę osłabił! Napewno będzie lepszy od jakiegoś Duro.... w tej samej cenie...
Ale jednak DJ II lepszy!
A jak ktoś jeździł na tym DJ-Street z powiększonym skokiem..to go pewnie trochę osłabił! Napewno będzie lepszy od jakiegoś Duro.... w tej samej cenie...
Ale jednak DJ II lepszy!
hui
-
- Kontakt: