D-Street

Freestyle
Kontakt:

D-Street

Post autor: Freestyle »

Szykuje się do kupna nowego amorka (street) i myślę nad takim wariantem

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72679514

Ale słyszałem wiele złego o DJ lll z 2004r to wolę się zapytać czy i z tym modelem nie jest tak samo

PS. nie jestem jakimś tam mordercą amortyzatorów.Jźdze raczej spokojnie i niezdązyłem połąmać amorków typu DJ lll.ll.l z1 z2 drop of. manitou black duro i tym podobne

mam 14 lat waga jakies 45kg-41kg wzrost jakieś 152-154 moze być mniej bądź więcej

czy taki amorek by pasował waszym zdaniem tz czy sie nie sypnie czy cls podobnego bo tak to on mi się podoba no ten jego tuning czy to nic nie osłabiło amorka ? z góry dzięki za podpowiedzi i odpowiedzi na moje pytania
http://www.pinkbike.com/photo/1112797/
peace133
Kontakt:

Post autor: peace133 »

wiesz co ja mysle ze to jest zajebisty amorek do streetu przy twoich wymiarach :P bedzie dobry...ale jak dopiero zaczynasz to lepszy by byl dla ciebie mx coil chodza one po 500 zl i sadze ze raczej bys go nie popsul... pzdr
ps.fajny rowerek miales :D
Dont worry Be Happy...:D :D :D
RYCHU_IDF
Kontakt:

Post autor: RYCHU_IDF »

cztery kilo czery kilo cztery kilo cztery kilo cztery kilo cztery kilo
street:P
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

mam 14 lat waga jakies 45kg-41kg wzrost jakieś 152-154 moze być mniej bądź więcej

Stary, po co Ci taki żel-betonowy klocek???? Ona waży niemal tyle co Monster... moim zdaniem za cięzki, poza tym nie mam zaufania do uzywanych amorów.
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

jakby to kogos interesowalo to kumplowi ds peka na koronie... a kloc jest niesamowity
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Amorek super. Sztywny, maly, zwrotny i jako jedyny dj fajnie chodzi.

Mamy calego p-streeta u nas, jezdzi na nim mlody chlopak, podejrzewam ze twojej wagi i jest bardzo szczesliwy :)

Mnie ten amorek bardzo przypadl do gustu. Rower jest zwinny, ale nie lekki jak piorko dzieki temu czuc, ze sie na czyms siedzi...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Max lol :D To wlasnie pokazuje jaki nie obiektywny jestes :D Wystarczy Ci dac 2kg wiecej niz wazy zwykly amor i juz zadowolony jestes :D Dlatego ja bym ci dal moze jakies rst z uwiazana cegla ?:D Tez by fajniee bylo czuc ze cos masz ;] Ciezar to podstawa :D A DJ street mi sie zajebiscie podoba ;] Mimo ze to zel betonowy kloc. Ale wolalbym blacka :)
Ssij pento
mati-biker
Kontakt:

Post autor: mati-biker »

Ten amor to porażka! DJ I albo DJ II jest równie mocny!!!! Bo ten odkręcalny buister to porażka w amorkach ze sztywna..i tak ci nie peknie jak masz QR20!!! Poza tym, pewnie korona w nim peka (albo zacznie pekać jak w kazdym DJ-U :/) Ale zawsze ją można wymienić na dzikusowa! Ten amor wazy 4.5 kilo!!! Jak zmienisz koronę na dzikusową to będzie ważył 5! A dj II z dziukusową korną będzie ważył 3.2 kilo! DJ II lepszy! Zmniejszasz w DJ II skok do 80mm jak przemmo i masz zawalosty amor do Dirtu i Streetu!!!!!!
A jak ktoś jeździł na tym DJ-Street z powiększonym skokiem..to go pewnie trochę osłabił! Napewno będzie lepszy od jakiegoś Duro.... w tej samej cenie...
Ale jednak DJ II lepszy!
hui
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

a znacie jakiegoś innego amora, który nie zjedzie się przy grindowaniu i do którego można wsadzić pega ? moim zdniem, dzięki temu jest to ciekawa propozycja do streetu. przynajmniej dla tych, którzy grindują.
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
mati-biker
Kontakt:

Post autor: mati-biker »

Do każdwego amora z QR20 możesz pega podłączyć....potrzebujesz tylko ośkę taką co w D-Street! Ale peg, to akurat jest dzięki ośce a nie amorowi
hui
ODPOWIEDZ