Suntour Duro Triple-Największe ścierwo..
mnie zastanawia jeszcze jedno jeżeli piszesz że...
1."nie jestem jakims kozakiem wcale nie wymiatam ale skoro na gili jezdzilem duzo czasu"
2. jak zauwarzył -Przemooo- masz na juniora i ramke
junior 1200+1300ramka=2500 tys. coś mi sie wydaje że nie kupiłbys Armagedona za 2500 ani za 3000zł ani nawet za 4000zł
wracając do punktu 1. jeżeli nie jjestes kozak w jeździe to po jakiego ci armagedon?? ja tu nie podważam twoich umiejętnosci, owsze możesz sobie wali 5m dropy na gili(pfffff) tylko naco ci armagedon?? jezeli nie wymiatasz jakos specjanie?? (napisze bo chcę??)
1."nie jestem jakims kozakiem wcale nie wymiatam ale skoro na gili jezdzilem duzo czasu"
2. jak zauwarzył -Przemooo- masz na juniora i ramke
junior 1200+1300ramka=2500 tys. coś mi sie wydaje że nie kupiłbys Armagedona za 2500 ani za 3000zł ani nawet za 4000zł
wracając do punktu 1. jeżeli nie jjestes kozak w jeździe to po jakiego ci armagedon?? ja tu nie podważam twoich umiejętnosci, owsze możesz sobie wali 5m dropy na gili(pfffff) tylko naco ci armagedon?? jezeli nie wymiatasz jakos specjanie?? (napisze bo chcę??)
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
armageddona mialem brac okazyjnie za 2600 skatowanego porzadnie wprawdzie ale by byl i co najwazniejsze dzialal-a co do moich umiejetnosci to zobaczycie w przyszlym tygodniu-konczymy montowac filmik z kumplem i puszczamy w neta:D:Dnie ma co gadac zobaczycie na filmiku co umiem a co nie,moze cos podpowiecie....a co do gili to ja nie jezdze od wczoraj tylko troche dluzej i to byly moje poczatki....
p.s.
Armageddon to nie jest nie wiadomo jeszcze co,moze slyszales o karpielu apocalipse?jak nie to poczytaj i poogladaj zdjecia,armageddon sie przy nim chowa co do skoku ramy i konstrukcji...pozdro
p.s.
Armageddon to nie jest nie wiadomo jeszcze co,moze slyszales o karpielu apocalipse?jak nie to poczytaj i poogladaj zdjecia,armageddon sie przy nim chowa co do skoku ramy i konstrukcji...pozdro
Każdy żyje tym co może-więc pier*** innych i żyj rowerem...l..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a ja powiem tak.. tez nie jestem jakis kozak, zwykły leszczyk mam 13 lat. teraz mam marccochi MX comp coil, wczesniej miałem manitou skareb comp (po tacie bo mial rower do xc a amora wymieniał)no wiec wracaja do tematu. skakalem z wysokosci na Marcoku z 1,60(około)na płaskie (1,60 to pewnie cos takiego jak ty zlamales duracza)no i skakałem tak nie raz nie dwa i nie pękł... a manitou skareb o prawdziwy amor do XC lagi 28mm, 1500g. teraz na marcoku tez skacze z 1.60m i tez nie peka... i co? niech ci to uswiadomi ze to zalezy od ciebie kiedy ci sie sprzet posypie
www.coastridazkg.prv.pl
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=696259
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=696259