Suntour Duro Triple-Największe ścierwo..

MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

mnie zastanawia jeszcze jedno jeżeli piszesz że...

1."nie jestem jakims kozakiem wcale nie wymiatam ale skoro na gili jezdzilem duzo czasu"
2. jak zauwarzył -Przemooo- masz na juniora i ramke

junior 1200+1300ramka=2500 tys. coś mi sie wydaje że nie kupiłbys Armagedona za 2500 ani za 3000zł ani nawet za 4000zł

wracając do punktu 1. jeżeli nie jjestes kozak w jeździe to po jakiego ci armagedon?? ja tu nie podważam twoich umiejętnosci, owsze możesz sobie wali 5m dropy na gili(pfffff) tylko naco ci armagedon?? jezeli nie wymiatasz jakos specjanie?? (napisze bo chcę??)
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Heh, zapomnialem o 3 opcji
-wada fabryczna

jak wiadomo czasem zdazaja sie slabsze egzemplarze, a budowanie opinii o calej nowej serii na podstawie 1 przypadku to przesada.

Wcale nie zaprzeczam ze duro jest zle - wiem jakie jest bo sam je mam i mam nadzieje je jak najszybciej zmienic.
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

MAFIOISObo moze mu sie podoba a ty jak bys mial kase to moze bys nie kupil dobrego sprzetu?? tylko jezdzil na duro z ragiem bo nie jestes najlepszym rowezysta??
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

hmyy jak bym miał kase to bym sobie kupił bicza+ juniora... ewentualnie jakiegos fula z juniorem a za reszte kasy drugi rowerek do XC... nie no spoko jak chce to niech sobie kupi 4 armagedony a nic nie mówie
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
FRmaniacWroc
Kontakt:

Post autor: FRmaniacWroc »

armageddona mialem brac okazyjnie za 2600 skatowanego porzadnie wprawdzie ale by byl i co najwazniejsze dzialal-a co do moich umiejetnosci to zobaczycie w przyszlym tygodniu-konczymy montowac filmik z kumplem i puszczamy w neta:D:Dnie ma co gadac zobaczycie na filmiku co umiem a co nie,moze cos podpowiecie....a co do gili to ja nie jezdze od wczoraj tylko troche dluzej i to byly moje poczatki....

p.s.
Armageddon to nie jest nie wiadomo jeszcze co,moze slyszales o karpielu apocalipse?jak nie to poczytaj i poogladaj zdjecia,armageddon sie przy nim chowa co do skoku ramy i konstrukcji...pozdro
Każdy żyje tym co może-więc pier*** innych i żyj rowerem...l..
paczek_26
Kontakt:

Post autor: paczek_26 »

jejku ludzie a mnie na nic innego niz duro nie stac i jest git
http://allegro.pl/show_item.php?item=394744345
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

FRmaniacWroc ty łachu, nie kupuj juniora! bo połamiesz! ale najpierw zainwestuj w ten kurwa słownik języka polskiego, bo z tego co mi wiadomo to słowo "aha" pisze sie "aha" a nie "acha".....

polacy...
http://www.jokejoke.prv.pl/
MLODY-of-KG
Kontakt:

Post autor: MLODY-of-KG »

a ja powiem tak.. tez nie jestem jakis kozak, zwykły leszczyk mam 13 lat. teraz mam marccochi MX comp coil, wczesniej miałem manitou skareb comp (po tacie bo mial rower do xc a amora wymieniał)no wiec wracaja do tematu. skakalem z wysokosci na Marcoku z 1,60(około)na płaskie (1,60 to pewnie cos takiego jak ty zlamales duracza)no i skakałem tak nie raz nie dwa i nie pękł... a manitou skareb o prawdziwy amor do XC lagi 28mm, 1500g. teraz na marcoku tez skacze z 1.60m i tez nie peka... i co? niech ci to uswiadomi ze to zalezy od ciebie kiedy ci sie sprzet posypie
www.coastridazkg.prv.pl
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=696259
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

[]_ ([]) []_MLODY-of-KG

moze spojrzecie na date

znow ktos odswiezyl temat nie potrzebnei i tylko mordy beda drzec po sobie , wezcie zablokujcie to juz...
www.mm-foto.pl
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

popierd.olony temat

co ktos nie napisze to jada <lol2zwybitymkizebami>

haha co do amorka to poszedl bo jest salaby i tyle, tez mi cos, 2-polka za 700zl<lol> jak to wogole moze dzialac?
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

zdziwil bys sie ze moze, RST Delta HL jest amorem duzo mniej wartym a dziala o niebo lepiej od duracza
20 inches isn't a crime
Zablokowany