ps2 czy xbox a moze psp??

BOB-i
Kontakt:

ps2 czy xbox a moze psp??

Post autor: BOB-i »

ema. chciałbym kupic jedna z tych konsol.. czy w czechach albo niemczech lub innym kraju da sie kupic taniej?? jak cos wiecie na ten temat to piszcie.. dzieki...
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

sprzet sie nie liczy. w przypadku konsol licza sie gry. przelec po tutulach, zobacz w co lubisz macic. ja tam wiem jedno - tylko pc! moze dlatego ze kompa wykorzystuje w 99% do pracy...
Kontakt:

Post autor: mozartt »

X-box... - grafika *****owa w porównaniu do PS, no i mało gierek w Poolsce dostępnych, a jak są to mega drogie. PS2 spoko, ale lepiej poczekaj na PS3, bo niedługo ma być. A PSP to jest rzeźnia.. grafika zajebista jak na cos takiego, no i filmy itp. itd...
Czyli PSP sobie kup jak masz tyle kasy
Kamol
Kontakt:

Post autor: Kamol »

sck No masz troche racji, liczą sie gry na ps2 nie ma halo na xboxa nie ma tekkena troche liczy sie co kto lubi

mozartt boże, jak ty ********** człowieku, miałem ps2, teraz mam xbox, grafa jest taka sama, wszystko zależy od giery a xbox ma twardy dysk (oszczędzasz 120zł na memory cardzie) wygodniejsze pady i zintegrowany port sieciowy (oszczędzasz 150zł na network adapter z ps2) Jak to mało gierek ??!! co ty szyjesz ****** w pierwszym lepszym empiku masz gierki na xboxa, oczywiście jeśli jesteś taki bogaty żeby kupować oryginały po 200zł (200zł to norma i na ps2 i na xboxa) jeśli jednak nie masz to ściągasz sobie na kompie i tutaj xbox daje ci wybór, albo bezpośrednio na konsolke, albo nagrywasz na płytke i dopiero wtedy wysyłasz.... ogółem konsolka bila rox nie bierz japońskiego gówna, wybierz Amerykańskiego Monopoliste ! :P:P
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
BUBOLAK
Kontakt:

Post autor: BUBOLAK »

Ej, ja siedze w stanach (USA) juz 3 miesiace i gram na x-boxie codziennie... jest spoko, ale po jakims czasie zaczyna sie piepszyc. Halo2 najlepsza strzelanka... dostempna na x-boxa tylko. na ps3 nie ma co czekac bo za jakis czas wychodzic, natomiast wyszedl nowy x-box (X-box 360) i zdaje sie calkiem spoko. gralem w call of duty 2 na tym nowym i jest zajebiste! niestety Halo 3 wyjdzi za jakis czas razem z ps3 wiec wybieraj sam. nie wiem czy x-box 360 jest dostepny w Polsce...
Kamol
Kontakt:

Post autor: Kamol »

BUBOLAK jeszcze go nie ma w polsce i nie wiadomo wogóle czy będzie, microsoft uznał że jest zbyt małe zainteresowanie produktem (w sumie mają racje) zresztą nowy kloc ponoć lubi sie grzać strasznie i grafa sie zaczyna pieprzyć (trzeba wyłączyć i pozwolić mu ostygnąć :)
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

X boxa 360 mozna kupic sobie w niemczech lub UK koszt w przeliczeniu na zlotowki ok 1300 zl. Jesli chodzi o mozliwosci xbox miazdzy konkurencje ale jakos i tak jestem fanem PS :)
n0 ridE n0 fUN
utros
Kontakt:

Post autor: utros »

Ja bym bral X-boxa.Nie zgodze sie ze na X-boxa mniej gier.Na DC++ tego jest w ch**.Jeszcze jak sie ma go przerobionego+podłaczenie do sieci(net) to wypass.
A co do PSP to to gowno jest(wg. mnie), ani tego to kieszeni nie wlozysz bo za duze a z plecakiem i PSP w srodku...nieee to mi sie nie widzi.
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
ODPOWIEDZ