ps2 czy xbox a moze psp??
ps2 czy xbox a moze psp??
ema. chciałbym kupic jedna z tych konsol.. czy w czechach albo niemczech lub innym kraju da sie kupic taniej?? jak cos wiecie na ten temat to piszcie.. dzieki...
sck No masz troche racji, liczą sie gry na ps2 nie ma halo na xboxa nie ma tekkena troche liczy sie co kto lubi
mozartt boże, jak ty ********** człowieku, miałem ps2, teraz mam xbox, grafa jest taka sama, wszystko zależy od giery a xbox ma twardy dysk (oszczędzasz 120zł na memory cardzie) wygodniejsze pady i zintegrowany port sieciowy (oszczędzasz 150zł na network adapter z ps2) Jak to mało gierek ??!! co ty szyjesz ****** w pierwszym lepszym empiku masz gierki na xboxa, oczywiście jeśli jesteś taki bogaty żeby kupować oryginały po 200zł (200zł to norma i na ps2 i na xboxa) jeśli jednak nie masz to ściągasz sobie na kompie i tutaj xbox daje ci wybór, albo bezpośrednio na konsolke, albo nagrywasz na płytke i dopiero wtedy wysyłasz.... ogółem konsolka bila rox nie bierz japońskiego gówna, wybierz Amerykańskiego Monopoliste ! :P:P
mozartt boże, jak ty ********** człowieku, miałem ps2, teraz mam xbox, grafa jest taka sama, wszystko zależy od giery a xbox ma twardy dysk (oszczędzasz 120zł na memory cardzie) wygodniejsze pady i zintegrowany port sieciowy (oszczędzasz 150zł na network adapter z ps2) Jak to mało gierek ??!! co ty szyjesz ****** w pierwszym lepszym empiku masz gierki na xboxa, oczywiście jeśli jesteś taki bogaty żeby kupować oryginały po 200zł (200zł to norma i na ps2 i na xboxa) jeśli jednak nie masz to ściągasz sobie na kompie i tutaj xbox daje ci wybór, albo bezpośrednio na konsolke, albo nagrywasz na płytke i dopiero wtedy wysyłasz.... ogółem konsolka bila rox nie bierz japońskiego gówna, wybierz Amerykańskiego Monopoliste ! :P:P
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
Ej, ja siedze w stanach (USA) juz 3 miesiace i gram na x-boxie codziennie... jest spoko, ale po jakims czasie zaczyna sie piepszyc. Halo2 najlepsza strzelanka... dostempna na x-boxa tylko. na ps3 nie ma co czekac bo za jakis czas wychodzic, natomiast wyszedl nowy x-box (X-box 360) i zdaje sie calkiem spoko. gralem w call of duty 2 na tym nowym i jest zajebiste! niestety Halo 3 wyjdzi za jakis czas razem z ps3 wiec wybieraj sam. nie wiem czy x-box 360 jest dostepny w Polsce...
BUBOLAK jeszcze go nie ma w polsce i nie wiadomo wogóle czy będzie, microsoft uznał że jest zbyt małe zainteresowanie produktem (w sumie mają racje) zresztą nowy kloc ponoć lubi sie grzać strasznie i grafa sie zaczyna pieprzyć (trzeba wyłączyć i pozwolić mu ostygnąć :)
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
Ja bym bral X-boxa.Nie zgodze sie ze na X-boxa mniej gier.Na DC++ tego jest w ch**.Jeszcze jak sie ma go przerobionego+podłaczenie do sieci(net) to wypass.
A co do PSP to to gowno jest(wg. mnie), ani tego to kieszeni nie wlozysz bo za duze a z plecakiem i PSP w srodku...nieee to mi sie nie widzi.
A co do PSP to to gowno jest(wg. mnie), ani tego to kieszeni nie wlozysz bo za duze a z plecakiem i PSP w srodku...nieee to mi sie nie widzi.
first learn to be humans then learn to ride bike!!!