Scott YZ3 i A-zone
Scott YZ3 i A-zone
http://allegro.pl/show_item.php?item=74351845
1.Cena
2.Język
3.Forma sprzedaży(podwójna i z opcją na części)
4.I ogółne złe wrażenie...
sprawdzcie czy nikomu znajomemu nic nie zgineło...
Pozdro
1.Cena
2.Język
3.Forma sprzedaży(podwójna i z opcją na części)
4.I ogółne złe wrażenie...
sprawdzcie czy nikomu znajomemu nic nie zgineło...
Pozdro
Jeśli czegoś nie da się zrobić to znaczy że za słabo próbujesz...
"Witam jestem Piotrek jesli chodzi o tranzakcje wole za pobraniem rowniez ja wysylam za pobraniem:
Moj adres : Kędzierzyn- Koźle 47-220
ul. Bałtycka 7
tel. 4723225 kom.603350772
gg 6562292
"
Nawet jeśli byłyby kradzione to koleś napisał wszystkie swoje możliwe dane więc nie będzie problemu żeby panów Policjantów mu nasłać.
Ale fakt aukcja tez wywarła na mnie złe wrażenie... fuj
Moj adres : Kędzierzyn- Koźle 47-220
ul. Bałtycka 7
tel. 4723225 kom.603350772
gg 6562292
"
Nawet jeśli byłyby kradzione to koleś napisał wszystkie swoje możliwe dane więc nie będzie problemu żeby panów Policjantów mu nasłać.
Ale fakt aukcja tez wywarła na mnie złe wrażenie... fuj
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ej ludzie, nie to żebym jechał na Pwlasa ale każdy może się zalogowac na dh-zone i powiedzieć "te rower sprzedaje taki gosc ode mnie z miasta... nie sa kradzione" będąc w rzeczywistości tym kto te rowery ukradł i próbuje opchnąć.
Pawlas, żeby było jasne, ja cie NIE oskarzam o nic ani nie jade po tobie ale anonimowośc internetu ma też swoje wady i nikt nie jest w stanie stwierdzić czy mowisz prawde.
Peace, nie bierz tego do siebie Pawlas, ja cie po prostu nie znam.
Pawlas, żeby było jasne, ja cie NIE oskarzam o nic ani nie jade po tobie ale anonimowośc internetu ma też swoje wady i nikt nie jest w stanie stwierdzić czy mowisz prawde.
Peace, nie bierz tego do siebie Pawlas, ja cie po prostu nie znam.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
stereotyp dresa- idioty jest jednym z tych, które juz dawno powinny być obalone...
Ludzie, to nie jest reguła że dresiarz jest ******, w środowisku gdzie prawie nie ma innych ludzi niż dresy i lumpy nawet ci z w miare pożądnych domów obracając sie w takim towarzystwie staja sie podobni do reszty.
Czyli, kombinują, kradna itp. Mając nad tymi głupimi dużą przewagę...
W każdym razie jeszcze raz powtarzam, nikogo nie oskarżam i nie roztaczam apokaliptycznych wizji, ja po prostu, tak na wszelki wypadek uczulam na takie rzeczy...
Ludzie, to nie jest reguła że dresiarz jest ******, w środowisku gdzie prawie nie ma innych ludzi niż dresy i lumpy nawet ci z w miare pożądnych domów obracając sie w takim towarzystwie staja sie podobni do reszty.
Czyli, kombinują, kradna itp. Mając nad tymi głupimi dużą przewagę...
W każdym razie jeszcze raz powtarzam, nikogo nie oskarżam i nie roztaczam apokaliptycznych wizji, ja po prostu, tak na wszelki wypadek uczulam na takie rzeczy...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...