Scott YZ3 i A-zone

Xaver
Kontakt:

Scott YZ3 i A-zone

Post autor: Xaver »

http://allegro.pl/show_item.php?item=74351845

1.Cena
2.Język
3.Forma sprzedaży(podwójna i z opcją na części)
4.I ogółne złe wrażenie...

sprawdzcie czy nikomu znajomemu nic nie zgineło...
Pozdro
Jeśli czegoś nie da się zrobić to znaczy że za słabo próbujesz...
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

"Witam jestem Piotrek jesli chodzi o tranzakcje wole za pobraniem rowniez ja wysylam za pobraniem:

Moj adres : Kędzierzyn- Koźle 47-220

ul. Bałtycka 7

tel. 4723225 kom.603350772

gg 6562292
"
Nawet jeśli byłyby kradzione to koleś napisał wszystkie swoje możliwe dane więc nie będzie problemu żeby panów Policjantów mu nasłać.
Ale fakt aukcja tez wywarła na mnie złe wrażenie... fuj
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

napisal ze na tej aukcji sprzedaje tylko scotta a jak chcesz azona ktory jest pekniety to musisz zadzwonic
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Pawlas
Kontakt:

Post autor: Pawlas »

te rower sprzedaje taki gosc ode mnie z miasta... nie sa kradzione
Xaver
Kontakt:

Post autor: Xaver »

Oki jeśli znasz kolesia to spox.

-Przemooo-
Wiem ale dziwi mnie taka forma aukcji, tym bardziej że już spotkałem się z jednym kolo co tak próbował mi opchnąć kradzionego bika,więc niedziw się że tak zareagowałem...

Pozdro
Jeśli czegoś nie da się zrobić to znaczy że za słabo próbujesz...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

ej ludzie, nie to żebym jechał na Pwlasa ale każdy może się zalogowac na dh-zone i powiedzieć "te rower sprzedaje taki gosc ode mnie z miasta... nie sa kradzione" będąc w rzeczywistości tym kto te rowery ukradł i próbuje opchnąć.

Pawlas, żeby było jasne, ja cie NIE oskarzam o nic ani nie jade po tobie ale anonimowośc internetu ma też swoje wady i nikt nie jest w stanie stwierdzić czy mowisz prawde.

Peace, nie bierz tego do siebie Pawlas, ja cie po prostu nie znam.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

chociaż z drugiej strony nie mamy równiez podstaw żeby ci nie wierzyc bo koleś napisał na aukcji że preferuje odbiór osobisty.
Chciałem tylko uczulić forumowiczów żeby nie tracili czujności na dziwnie wyglądające aukcje.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Forest-wystarczy sprawdzic ile ma postow i w jakich tematach.po tym latwo poznasz.a po za tym nie demonizujmy-drechy na pewno nie maja nic innego do roboty tylko siedziec na dh-zlomie i pisac sobie slowa poparcia...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
forest guma
Kontakt:

stereotyp dresa- idioty jest jednym z tych, które juz dawno powinny być obalone...

Ludzie, to nie jest reguła że dresiarz jest ******, w środowisku gdzie prawie nie ma innych ludzi niż dresy i lumpy nawet ci z w miare pożądnych domów obracając sie w takim towarzystwie staja sie podobni do reszty.
Czyli, kombinują, kradna itp. Mając nad tymi głupimi dużą przewagę...

W każdym razie jeszcze raz powtarzam, nikogo nie oskarżam i nie roztaczam apokaliptycznych wizji, ja po prostu, tak na wszelki wypadek uczulam na takie rzeczy...
Pawlas
Kontakt:

Post autor: Pawlas »

piotrex o ile jeszcze pamieta moze potwierdzic ze nie jestem zadnym zlodziejem ani niczym innym bo w zeszlym roku jego kumpel odzyskal rower dzieki mnie i wlasnie kolesiowi z allegro ktory sprzedaje te 2 rowery...
ODPOWIEDZ