PoL pisze:TFT da sie powiekszyc, nie dygaj. da sie nawet do 150 jakbys chcial. trzeba tylko podkladki od dolu dac. teoretycznie powinny byc tylko lagi wyzej podniesione, a skok bez zmian , ale w dj'ach to dziala i faktycznie da sie powiekszac skok.
co do temetu. sam ta rame bede chyba bral ale gdzies po nowym roku bo narazie kaski nie mam.
Gregorio może zmieniac skok w 2005 rocznych DJ-ach, na 130 lub 150 zł. Do każdej zmiany trzeba dopłacić 150 zł, czyli do 150 300pln-ów.
Polega to na wymianie tłumików.
PoL pisze:konex w dj'ach III i II sie da bez wymiany tlumikow za jedyne 3 zl(koszt takch nakretek) DJ I odpada ze wzgledu na zewnetrzna regulacje tlumienia
Ja nie jestem experymentatorem i mówie o tym czego dowiedziałem się u Gregoria. Nie sprzeczam się ale mówie co zaleca i proponuje autoryzowany serwis, a sam bym nie tuningował domowymi sposoabami amorka.
pozdr
no ramka się spopularyzowała a jeszce na przełomie 2004/2005 wszyscy się pytali co to jest? czemu tyle materiału na tylnim trójkącie? i nigdzie nie można było jej dostać. ehhhh trzeba będze zmienić na coś innego żeby rowerek się wyróżniał. :-)