co Wy widzicie w skakaniu ?!

RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

K@M!L - a co ci przeszkadza, ze ktos rzuca rowerem w drzewa? to pomaga sie wyladowac, nie tlumic w sobie emocji... a kogos stac na czesto wymiane czesci to tylko dobrze dla sportu
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

amoeba, do kogo to bylo :> ?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

a mi nic nie daje tylko jezdze zeby startowac i dostawac za to kase
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
mikelcom
Kontakt:

Post autor: mikelcom »

Troche bez sensu dyskusja typu co lepsze - maslo czy margaryna ...Moze inaczej trzeba postawic pytanie - dlaczego to skakanie takie modne ostatnio ?Bo kto to naprawde lubi to tak czy siak, czy to modne czy nie ,jazzy,cool,trandy,lans(czy jakies inne gowniane powiedzonko z brawo girl) czy nie, i tak bedzie to robil. Moda napedza stada pozerow i dlatego dla obserwatora patrzacego z zewnatrz, wcale nie bez podstaw, wydaje sie to smieszne.
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

Przemooo zapomniales o tym, zeby byc idolem nastolatek :D miec fanklub i gruppies, jee
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

wiem ze temat z dupy ale moim zdaniem lepszy od takich : "co jest lepsze: xxx czy yyy ???" albo "oceńcie moj rower"

uwazasz, ze topik ktorey zakladasz jest z dupy, a i tak do zaklaadsz... wogole fajne kryterium zakladania nowych temetow- nie jest tak z dupy jak x, czy y... bez sensu
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

oo to temat woda w sumie, ale ie tylko chodzi o skakanie mi przynajmniej nie chodzi o hardcore byle by tylko qrwa zaliczyć kolejne dropy itp mi chodzi o rozwijanie techniki, naukę nowych trików, no i o to że na rowerku się wyładowuje po nauce itp przez samą jazde tu coś skocze wkręce sie i o to chodzi.
pozdr.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Amator DH
Kontakt:

Post autor: Amator DH »

Chmm... A ja to się wyładowywuje po pracy poprzez skakanie na przykład.Nic w tym złego.Zamiast golić się na łyso(bo taka moda) i okradać słabszych ziomków, wole brać rower i troche odreagować stres. I nie chodzi tu tylko o skakanie ale o ogólny wysiłek fizyczny. A jeśli ktoś skacze to musi też pojeżdzić,popedałować i troche się powysilać. A nawet jak moda to co? Są modne ciuchy,samochody,komórki i jakoś nikt nikogo za to nie gnoji. Moda na rowery nie przemija tylko się zmienia np. z MTB na BMX.
A mi się marzy jakaś szosóweczka...Przecież Armstrong wygrał,może moda powróci?
www.forumrowerowe.com
jalukasz
Kontakt:

Post autor: jalukasz »

bezsensowny temat...
PeAcE for aLL
Amator DH
Kontakt:

Post autor: Amator DH »

jalukasz pisze:bezsensowny temat...
A Ty się bez sensu wypowiadasz.

Tak apropo to szosówke trzeba by na ścianie zawiesić,bo nie ma z kim jeżdzić. Moi znajomi przesiedli się na "górale" a i tak jest ich niewielu.Jak robiłem dalekie trasy to przeważnie sam,a to nie to samo. W skakaniu jest ta adrenalinka i chyba gł. o to chodzi. Popieram wszelaki FR i DH ale do kolarstwa szosowego mam jednakowy szacuneczek. No wystarczy lubić rowery - to wszystko.
www.forumrowerowe.com
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

a ja widze te przeszklone oczy goracych 12 latek kiedy zaliczam drop z przeogromnej wys. 15 cm (kraweznik w drodze do piekarnie w ktorej kupuje bulki)
heh

kufa skad sie biora ludzie zadajacy takie durne pytania
zapytal bys lepiej jak u nas ze zdrowiem albo jaka pogoda,takie pytania z sesem
jezdzisz pewnie na kolazowce
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Ja w skakaniu widze... Hmmmm (dlugie zastanowienie i zbieranie myśli)... Skakanie??!! Robie to co lubie i na co mam ochote. Jedni skacza, inni latają a jeszcze inni pływają, a są tesz tacy którzy nic nie robią i jest im dobrze.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

widać że części użytkowników tego forum zadanie pytania bardziej skomplikowanego niż "dragstar czy point??" sprawia wiele trudności i wyzwala niezrozumiałą złość.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

K@M!L pisze:Hope ty jestes poje*** ze ci ktos rame kupi ******** jak piszesz ze rowerem w drzewa rzucasz <lol2>
hehe :D Dragstarem mozna rzucac pod samochod i nic sie nie stanie! Pozdro
lyra
Kontakt:

Post autor: lyra »

za0_DR/FR popieram;]
Kazdy robi cos innego i kazdemu cos innego sprawia przyjemnosc;p. Trzeba tlumaczyc:)?
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

ciekawe co widzimy...

a co malysz w skakaniu?
otylia w plywaniu?
psy w staniu na krawezniku?
korzeniowski w chodzie?
kaczynski w ... ten to jest zaglupi na wszystko
mozna by jeszcze wielu wymienic...

poprostu kazdy ma swoja wikse i czegos potrzebuje, cos go kreci...

ps: to pytanie jakies wyssane z palca...
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
~Plitlanek~
Kontakt:

Post autor: ~Plitlanek~ »

Ja lubie jeździć bo mi sie to podoba. Daje mi satysfakcje, kiedy naucze się nowego tricku, kiedy mi dobrze coś wyjdzie. Jest to sposób na zdrowie, skakanie w przeciwieństwie do innych odmian kolarstwa, wzmacnia dużo więcej mięśnie rak i grzbietu (z tego co zauważyłem), nie wymaga zazwyczaj ciężkich treningów, a jest poprostu zabawą. Nie mam oczywiście nic do innych odmian, jeździłem w xc, mam jeszcze rower ale chęci na niego nie bardzo.

Nie ukrywam że nieraz chciałbym sie troche popisać umiejętnościami i to napewno nie tylko ja.
No i temat wydaje mi sie ciekawy.
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

bosze ludzie, niektorzy nie rozumieja chyba pytania. jak sie wam nie podoba temat to nie piszcie w nim. mi sie tam w skakaniu podoba lot - oo! :)
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

Cszyvy lajt raczej nie do Ciebie.. :)
ODPOWIEDZ