co Wy widzicie w skakaniu ?!
-
- Kontakt:
Troche bez sensu dyskusja typu co lepsze - maslo czy margaryna ...Moze inaczej trzeba postawic pytanie - dlaczego to skakanie takie modne ostatnio ?Bo kto to naprawde lubi to tak czy siak, czy to modne czy nie ,jazzy,cool,trandy,lans(czy jakies inne gowniane powiedzonko z brawo girl) czy nie, i tak bedzie to robil. Moda napedza stada pozerow i dlatego dla obserwatora patrzacego z zewnatrz, wcale nie bez podstaw, wydaje sie to smieszne.
wiem ze temat z dupy ale moim zdaniem lepszy od takich : "co jest lepsze: xxx czy yyy ???" albo "oceńcie moj rower"
uwazasz, ze topik ktorey zakladasz jest z dupy, a i tak do zaklaadsz... wogole fajne kryterium zakladania nowych temetow- nie jest tak z dupy jak x, czy y... bez sensu
uwazasz, ze topik ktorey zakladasz jest z dupy, a i tak do zaklaadsz... wogole fajne kryterium zakladania nowych temetow- nie jest tak z dupy jak x, czy y... bez sensu
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
-
- Kontakt:
oo to temat woda w sumie, ale ie tylko chodzi o skakanie mi przynajmniej nie chodzi o hardcore byle by tylko qrwa zaliczyć kolejne dropy itp mi chodzi o rozwijanie techniki, naukę nowych trików, no i o to że na rowerku się wyładowuje po nauce itp przez samą jazde tu coś skocze wkręce sie i o to chodzi.
pozdr.
pozdr.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Chmm... A ja to się wyładowywuje po pracy poprzez skakanie na przykład.Nic w tym złego.Zamiast golić się na łyso(bo taka moda) i okradać słabszych ziomków, wole brać rower i troche odreagować stres. I nie chodzi tu tylko o skakanie ale o ogólny wysiłek fizyczny. A jeśli ktoś skacze to musi też pojeżdzić,popedałować i troche się powysilać. A nawet jak moda to co? Są modne ciuchy,samochody,komórki i jakoś nikt nikogo za to nie gnoji. Moda na rowery nie przemija tylko się zmienia np. z MTB na BMX.
A mi się marzy jakaś szosóweczka...Przecież Armstrong wygrał,może moda powróci?
A mi się marzy jakaś szosóweczka...Przecież Armstrong wygrał,może moda powróci?
www.forumrowerowe.com
A Ty się bez sensu wypowiadasz.jalukasz pisze:bezsensowny temat...
Tak apropo to szosówke trzeba by na ścianie zawiesić,bo nie ma z kim jeżdzić. Moi znajomi przesiedli się na "górale" a i tak jest ich niewielu.Jak robiłem dalekie trasy to przeważnie sam,a to nie to samo. W skakaniu jest ta adrenalinka i chyba gł. o to chodzi. Popieram wszelaki FR i DH ale do kolarstwa szosowego mam jednakowy szacuneczek. No wystarczy lubić rowery - to wszystko.
www.forumrowerowe.com
a ja widze te przeszklone oczy goracych 12 latek kiedy zaliczam drop z przeogromnej wys. 15 cm (kraweznik w drodze do piekarnie w ktorej kupuje bulki)
heh
kufa skad sie biora ludzie zadajacy takie durne pytania
zapytal bys lepiej jak u nas ze zdrowiem albo jaka pogoda,takie pytania z sesem
jezdzisz pewnie na kolazowce
heh
kufa skad sie biora ludzie zadajacy takie durne pytania
zapytal bys lepiej jak u nas ze zdrowiem albo jaka pogoda,takie pytania z sesem
jezdzisz pewnie na kolazowce
ciekawe co widzimy...
a co malysz w skakaniu?
otylia w plywaniu?
psy w staniu na krawezniku?
korzeniowski w chodzie?
kaczynski w ... ten to jest zaglupi na wszystko
mozna by jeszcze wielu wymienic...
poprostu kazdy ma swoja wikse i czegos potrzebuje, cos go kreci...
ps: to pytanie jakies wyssane z palca...
a co malysz w skakaniu?
otylia w plywaniu?
psy w staniu na krawezniku?
korzeniowski w chodzie?
kaczynski w ... ten to jest zaglupi na wszystko
mozna by jeszcze wielu wymienic...
poprostu kazdy ma swoja wikse i czegos potrzebuje, cos go kreci...
ps: to pytanie jakies wyssane z palca...
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt:
Ja lubie jeździć bo mi sie to podoba. Daje mi satysfakcje, kiedy naucze się nowego tricku, kiedy mi dobrze coś wyjdzie. Jest to sposób na zdrowie, skakanie w przeciwieństwie do innych odmian kolarstwa, wzmacnia dużo więcej mięśnie rak i grzbietu (z tego co zauważyłem), nie wymaga zazwyczaj ciężkich treningów, a jest poprostu zabawą. Nie mam oczywiście nic do innych odmian, jeździłem w xc, mam jeszcze rower ale chęci na niego nie bardzo.
Nie ukrywam że nieraz chciałbym sie troche popisać umiejętnościami i to napewno nie tylko ja.
No i temat wydaje mi sie ciekawy.
Nie ukrywam że nieraz chciałbym sie troche popisać umiejętnościami i to napewno nie tylko ja.
No i temat wydaje mi sie ciekawy.