Drag i 6m drop ... hmmm???

SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

Film pewnie Ci ktos dostarczy... tak czy owak on nie oddaje nawet w polowie wielkosci dropu - hopy. Jestes z wawy to sutaw sie ze mna w przyszly weekend na dropa i tyle - proste.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

taaaa i frirajder mowiles o czytaniu ze zrozumieniem!? przeczytaj posty jeszcze raz... i skumasz jak masz dostac ten film.

(a jak nie to napisze... mam go na kompie i moge ci wyslac przez gg wystarczy ze sie odezwiesz. proste nie?)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

tylko jak byś sie zdecydował to ncih ktoś to nagra na kamere w dobrej jakosći to pochwalisz sie na forum ,no i jak rama by wytrzymała to gwarantowane że wszyscy już bedą dragi kupować , a jak nie to bedziesz mógł sie pochwalić ubezpieczycielowi ........:P
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

jesli sie nie myle to chodzi o ten filmik:
www.kopernet.org/~gunlok/chrisheh.mpeg
szOt
Kontakt:

skok

Post autor: szOt »

No nie wiem, ale drag to drag, wszyscy na niego narzekają a rzadko pęka, a jak już Ci strzeli to nowy kosztuje niedużo, a i tak masz mieć nową rame. Jak złamiesz to będziesz miał odpoczynek do nowej ramy, a potem bedziesz miał wielką fazee na nówce. Ale jak Ci strzeli drag to możesz mnieć jakiś uraz do tego dropa i sie bać na nowej ramie skakać...
http://www.pinkbike.com/photo/838421/
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

ROTFL Gunlok_
nie, nie o ten film chodzi :DDDD
http://bodzio.pinkbike.com/
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Witajcie scierusy. Powrocilem po 4 dniowej nieobecnosci (Szpital).

I kurwa, juz mi sie smiac chce nawet nie czytajac porzadnie topicu. Otoz JUMPING kurwa-jeg-mac, miales kiedys w rekach katomierz? Bo 60 stopniowe ladowanie zapewne wyglada na zywo jak sciana wiec NIE *******, ze na tym chcesz ladowac (Dla porownania - Najbardziej prestizowe zawody freerideo'we na snowboardzie odbywaja sie na stokach o srednim nachyleniu - UWAGA - 45 stopni) Wiec albo mamy do czynienia z jakims kompleksem wielkosci albo ze zwyklym sraniem w banie. To samo sie pewnie tyczy dropa, ktory zapewne ma moze z 3m a nie 6. No ale ****, niektorzy widze wola oceniac na "oko". I typowe po raz kolejny pierdolenie na forum zeby sie tylko pochwalic - "Doradzcie koledzy czy drag wytrzyma cios walcem" - No **** strzela.

Idz kurwa najpierw z linijka zmierz dropa. Skocz. Napisz. Daj film.
I NIE MOW HOP POKI KURWA NIE PRZESKOCZYSZ!!!
Krzywy
Kontakt:

taa deathwich wyloozooj.

:)
www.bikeaction.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Doradzcie koledzy czy drag wytrzyma cios walcem"

Hahahahahahahahaaahahahah ;d;d;d;d;d;d;d;

Buahahaha

A faktycznie na 60stopni to sobie mozna wyladowac na ryj co najwyzej ;]

Watpie zebys sie umial tak skladac...

Tak czy owak powodzenia...

A wogole ten zjazd sie przecie konczy chyba nie? I jesli sie konczy od razu ( zjaaaazd i nagle poziom ) to ladnie wyjebiesz ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
frirajder
Kontakt:

Post autor: frirajder »

Musi być 60 stopni, bo przecież tam nawet 20 m można skoczyć...
buahahahahahaha
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
Jumping
Kontakt:

Post autor: Jumping »

ale sie dzialo jak mnie nie bylo.... hoho. no ale byle wlasnie na dropie i go dokladnnie pomiezylem i wyszlo ze drop niema 6m tylko 8m a ladowanie jest pod kontem 60stopni.zamiezam zmniejszyc kont do 45stopni.skakac beda pod koniec wakacji na nowej ramie nowym amorku i w zbroji.a skakalem 3.5 m dropy na gorke i 3 m dropy praktycznie na plaskie(juz nieskacze na tym dropie bo mam dosyc ;/) aniema nigdzie takiego 4.5/5m dropa zeby poczwiczyc przed ty. ;/
Jumping
Kontakt:

Pomylka!!!!!! ladowanie teraz ma 45stopni a zrobie tak z60 albo 70stopni.
Sorka za pomylke :P
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

frirajder - ty jakis niepoprawny palant jestes! :/ Owszem na mojej mozna poleciec 20 m. a nachylenie ma nie wiecej niz 43 stopnie. Pieprzysz glupoty i na dodatek myslisz temat o skoku na dragu z moim dropem. Az zal dupe sciska jak ty chrzanisz glupoty :/
Deathwitch
Kontakt:

Jumping przyjebał

"Pomylka!!!!!! ladowanie teraz ma 45stopni a zrobie tak z60 albo 70stopni.
Sorka za pomylke :P"

Godzine temu bylem 80% pewien ze mam do czynienia z ******. Teraz ta pewnosc wynosi 100%. I chocbym pisal i pisal, ze jakbys baranie stanal nad czyms co ma 70' nachylenia to bys SPADŁ to Ty dalej idziesz w zaparte i zgrywasz twardziela. Idac dalej - 8m teraz ma tak? Lo kurrwa, to urosl przez noc co nie? Jak Sniezka prawie tylko, ze szybciej.

Gwoli scislosci
Moge Ci ZAGWARANTOWAC, ze nie ma wiecej niz 4m wysokosci a ladowanie oscyluje w granicach 15-20 stopni nachylenia pionowego.

No chyba, ze jestes dzieckiem cudu i w Shaolin nauczyles sie manipulowac grawitacja i rzeczywiscie ten drop ma takie wymiary i takie nachylenie i Ty go skoczysz (I przezyjesz...).

Poki co WATPIE przez OGROMNE WWWWWWWWW!!!
Deathwitch
Kontakt:

A co do filmiku - Sida - Tak, macie kurwa racje. To jest pierdolony fotomontaz i oni wcale tego nie skoczyli. Kurwa, zazdrosc Was zzera - Juz nawet chlopaki solidnie polatac nie moga bo sie zbierze banda chujoklepcow i zacznie marudzic, ze sie tego nie da skoczyc, ze na pewno byl mniejszy, itp. Widzialem ten film i wyobrazam sobie jakie to musi byc wielkie na zywo. A Wy domorosle mamichujki najpierw to zobaczcie, pozniej piszcie.
Jumping
Kontakt:

Deathwitch jak zakladalem pos to na oko on mial 6m dzisiaj bylem z kumplami i go pomiezylismy i ma 8m.a drop wyglada tak:najpierw jaest 3.5 sciana(praktycznie pionowa) a potem gorka o nachyleniu 45stopni(jakos tak) chcem jom skopac zeby mila conajmniej 60(wiekszy pion) .moja pomylka wynikala z pospiechu(dopiero kolego zwrocil mi uwage ze zle napisalem,nawet niesprawdzalem co napisalem)nie zalezy mi na tym czy mi wierzysz czy nie...
pewnie jak bys na zywo go zobaczyl to nawet przez mysl by Ci nieprzeszlo zeby tam skoczyc.

wiedzialem ze kiedys znajdzie sie jakis koles co bedzie tak gadac...jak niewiezysz to powiec to normalnie a nie obrazasz mnie.bedzie filmik to sie przekonasz.

PS.nie chcem robic sobie wrogow z powodu jakiegos tam postu!!!!
Krzywy
Kontakt:

frirajder - jeste ******? bez obrazy ale to ty pirdoliles o czytaniu ze zrozumieniem. bez komentarza to to zostawie.
www.bikeaction.pl
Deathwitch
Kontakt:

No to czekam, i az mi pot z czola leci...
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

a kurwa pierdolicie glupoty jak choj :-/ SiD widzialem filmik i respect 4 u za to, w sumie nie wiem vczy bym skoczyl bo taki kozak nie jestem na maxa, stanalbym i ocenil, i powiedzial- skocze... albo powiedzial - nie skocze.. i choj, bo bym sie penial :-/ co do ciebie jumping... sorry stary, ale wiesz czego ci zycze? nie no, to z czystych wzgledow, zebys nabral wyobrazni...

kiedys tez latalem jak wariat, skad sie da, bylem juz pewny, "o, umiem latac, skacze wysoko i choj, umiem poleciec gdzie tylko chcem". i co? i dropnalem tak ze na rtydzien w szpitalu bylm.. i tak pare razy bylo ;-/ zawsze cos musi ci skrocic "rogi", bo inaczej po prostu cos sobie zrobisz powaznego...

dzisiaj skakalem na hopie 2 metryu, chociaz wcale nie chcialem, i zaliczylem niedolota, i siodlo sie wbilo centralnie w odbyt :-//// boze, jak to napierdala :-/////// pisze to na stojaco - na serio ;-/ w dodatku sram krwią :-///////////////

tydzien temu wyjebalem sie na ryj na beton na streecie, i\i cos z kregoslupem zrobilem... byoem w szpitalu i cos tam znalezli, ale jezdze bardziej delikatnie teraz zeby nic sobie nie zrobic :-/ no ale dzisiaj te hope musialem zaliczyc... dla niektorych z Was 2 metry hopa to pikus, a dla mnei to succes :-/

i naprawde, gleby maja to do siebie, ze dzieki niemu masz wyobraznie... i dobrze, gdy nie grozna, ale bolesna gleba przytrafi sie w dobrym momencie... wtedy nabierasz wyobrazni ;-/

KURWA 8 METROW i 70 STOPNI BUHAHAHAHAHHA STARY MUSZE TO WIDZIEC JAK LECISZ WIESZ CO? POWIEDZ GDZIE TO DOKLADNIE TO WEZME KAMERKI WSIADE W POCIAG I PRZYJADE - POYTEM BRACISZEWK ZLOZXY WYJEBANY FILM I WYSLEMY TO DO KONY I BEDZIE SUPER MEGA FRIRAJDER....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
ODPOWIEDZ