Jaki hamulec do SHERMANa??
<GaRY> jestem kamikadze ale wole miec pewnosc ze sie zatrzymam przed drzewm:P a ta pewnosc daje mi przedni hample:P i wg mnie z przednim mozna sie szybciej rospedziec:))
Dzieki za info jak ktos cos jeszcze wie to niech pisze wielkie dzieki
i to chyba wezme tego avida ma kilka plusów to mocowanie PM sile modulacje
i brak lozow na klamce pozdro
Dzieki za info jak ktos cos jeszcze wie to niech pisze wielkie dzieki
i to chyba wezme tego avida ma kilka plusów to mocowanie PM sile modulacje
i brak lozow na klamce pozdro
-
- Kontakt:
Wyeliminowałbym od razu Grimece i Hope'a ze względu na montaz IS2000, będziesz się jebał z adapterami.
W juicy 7 pokrętełko odpada i szkoda przepłacać tyle kasy za taka regulacje (lepiej już Hayes-a Elcamino dorwać)
Juicy 5 chyba będzie idealny. Zarówno jeśli chodzi o rozmiar tarczy, jak i serwisowanie. Lepszą siłe i modulacje od Maga.
W juicy 7 pokrętełko odpada i szkoda przepłacać tyle kasy za taka regulacje (lepiej już Hayes-a Elcamino dorwać)
Juicy 5 chyba będzie idealny. Zarówno jeśli chodzi o rozmiar tarczy, jak i serwisowanie. Lepszą siłe i modulacje od Maga.
GARY => Jak sie chce cos dorobic, to trzeba miec projekt, albo chociaz wzor - a takie adaptery to naprawde cholerna rzadkosc, zdazaja sie czasem w seryjnych rowerkach, ale kto wykreci Ci swoj adapter, zebys sobie mogl "skopiowac"?
Sam powiedz - nie lepiej od razu kupic hampel, ktory bedzie po prostu pasowal?
ja pierdole... to byla ironia, jesli jeszcze tego nie zauwazyles i to akurat nie ma nic do rzeczy...HWDP2005 pisze:Garry zacznijmy od tego sherman NIE MA montowania pod v-ki
ale sa rowniez serwisy rowerowe, gdzie spokojnie mu cos takiego zrobia :) np. pogotowie rowerowe w krakowie. zadzwoni - bez probelmu mu przysla... i moim zdaniem wcale nie lepiej kierowac sie przy zakupie hampla mocowaniami i innymi pierdolami, ale charakterystyka pracy i tego typu rzeczamiWooyek pisze:GARY => Jak sie chce cos dorobic, to trzeba miec projekt, albo chociaz wzor - a takie adaptery to naprawde cholerna rzadkosc, zdazaja sie czasem w seryjnych rowerkach, ale kto wykreci Ci swoj adapter, zebys sobie mogl "skopiowac"?