zjazdowka bez ograniczeń cenowych
ale ludzie sie do dupy mu dodzieracie , jak napisal ze bez ograniczen cenowych to mysle ze chodzilo mu o dobry sprzet do downhillu na ktorym pojezdzi troche sezonow mysle ze mu zlote kola czy klamki srobki i inne bzdety sa na gowno wiec sie uspokojcie , nie wiem czy cos wa zrzera:/ piszcie o czyms normalnym nie o statkach kosmicznych bo to sie robi juz smiechu warte a nie forum
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
moja uwaga nie była do ciebiekona02 pisze:thomas1988 h.uj ci w twoje obbsrane dup.sko.... jakis problem?? grzecznie sie pytam a ty od razu z mor.da. nooo prze chlop.
przeczytaj wszystkie posty i wycignij wnioski
dzieki że mnie zbluzgaleś bez powodu
ja tez to zrobiłem ale nie rzucałem nickami ani nazwiskami
team www.CYKLOTUR.com
Ja jakbym miał dużo kasy to zastanawiałbym się między Giantem Glory, Santa Cruzem V10, Intensem M3, ewentualnie jakimś Foesem.. każda z tych ram powiedzmy z 5th elementem.. do tego boxxer WC 2006 albo Shiver DC 190mm.. Hayesy El Camino albo poprostu Magi.. napęd to race face i saint przedewszystkim.. mavic deemax.. ;) i tak nie wykorzystałbym tego do końca napewno.. :)
-
- Kontakt:
Do tego disco za 3000 dorzuce ci avy dhf 7 ti , taki z jakim ta rama jezdzila. Zestaw idealny do dh.
Taki stratos to zalezy od rocznika i stanu, mocno bite z 1800 a bdb stan nawet 2500 , mocno niedoceniony amor w pl.
A Avy najtaniej 3000 za dhf 7 ti ( najnizszy model single damper ) do okolo 8500 za najwyzszy nowy model dhf8 ti. A koncowe ceny dla mtn8 sa chore, zreszta na nowke trzeba czekac 2-3 miechy bo robia go dopiero po zamowieniu i generalnie prawie tego nie ma ( 52 sztuki sa )
A dhf 8 jest calkiem popularny, sporo dobrych rowerow w stanach n tym jezdzi, sporo dotarlo tez do Anglii.
Dampery sa juz cholernie popularne, kazdy woli raz wybulic te 3 tysiaki i miec spokoj niz co sezon kupowac damper za 1000. Do tego ta praca mhmm ;]
za z tymi wagami nie ma co przeginac, owszem rower nie za ciezki , zeby nie bylo przegiec, ale kurde to nie puchar swiata, ze kazdy jedzie idealnie i liczy sie 100g... U nas wystarczy ci normalny lekki rower, duzo skilla i dobry power w nogach, wtedy to i na moim baju mozesz zajac dobre miejsce.
Pozdrawiam
Taki stratos to zalezy od rocznika i stanu, mocno bite z 1800 a bdb stan nawet 2500 , mocno niedoceniony amor w pl.
A Avy najtaniej 3000 za dhf 7 ti ( najnizszy model single damper ) do okolo 8500 za najwyzszy nowy model dhf8 ti. A koncowe ceny dla mtn8 sa chore, zreszta na nowke trzeba czekac 2-3 miechy bo robia go dopiero po zamowieniu i generalnie prawie tego nie ma ( 52 sztuki sa )
A dhf 8 jest calkiem popularny, sporo dobrych rowerow w stanach n tym jezdzi, sporo dotarlo tez do Anglii.
Dampery sa juz cholernie popularne, kazdy woli raz wybulic te 3 tysiaki i miec spokoj niz co sezon kupowac damper za 1000. Do tego ta praca mhmm ;]
za z tymi wagami nie ma co przeginac, owszem rower nie za ciezki , zeby nie bylo przegiec, ale kurde to nie puchar swiata, ze kazdy jedzie idealnie i liczy sie 100g... U nas wystarczy ci normalny lekki rower, duzo skilla i dobry power w nogach, wtedy to i na moim baju mozesz zajac dobre miejsce.
Pozdrawiam
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Do końca czyli do kąd ?AMOEBA pisze:Ja jakbym miał dużo kasy to zastanawiałbym się między Giantem Glory, Santa Cruzem V10, Intensem M3, ewentualnie jakimś Foesem.. każda z tych ram powiedzmy z 5th elementem.. do tego boxxer WC 2006 albo Shiver DC 190mm.. Hayesy El Camino albo poprostu Magi.. napęd to race face i saint przedewszystkim.. mavic deemax.. ;) i tak nie wykorzystałbym tego do końca napewno.. :)
Do połamania obręczy ? Do dobicia amora ? Do złamania ramy ?
Nierozumiem...
W Polsce to jest ***** wiocha... ooo zajebisty rower... ale i tak go nie wykorzystam.... nic tylko płakać
Dobre Pytanie "tensam" Co to znaczy Wyokorzystywac sprzet do konca??
do czasu kiedy juz nie bedzize sie nadawal do jazdy.??!!
francuzi jezdza na tym co maja a jka sie psuje kupuja cos co jest najnowsze...(dopiero jak sie zepsuje)
w polsce jak ktos ma zajebisty bike to sie mowi " a i tak bym go nie wykorzystal...jak ma jakis sredni "A kupil bys se jakis amor lepszy, dampwer troche maly..itd...
kazdemu chodzi o to zeby komus Ciupnac....tu powtarzam slowa Tenasama..."Nic tylko plakac..
do czasu kiedy juz nie bedzize sie nadawal do jazdy.??!!
francuzi jezdza na tym co maja a jka sie psuje kupuja cos co jest najnowsze...(dopiero jak sie zepsuje)
w polsce jak ktos ma zajebisty bike to sie mowi " a i tak bym go nie wykorzystal...jak ma jakis sredni "A kupil bys se jakis amor lepszy, dampwer troche maly..itd...
kazdemu chodzi o to zeby komus Ciupnac....tu powtarzam slowa Tenasama..."Nic tylko plakac..
http://www.pinkbike.com/photo/1109390/
-
- Kontakt:
TRUE!
A disco volante naprawde swietnie sie spisuje na dh. Ta ramka jest bardzo lekka, ma duzo plynnego i regulowanego skoku. Do tego moja sztuka ma avy. Naprawde fajna spawa.
Oczywiscie kwestia gustu, ale jak ktos nie siedzial to niech nie mowi, ze lipa...
A disco volante naprawde swietnie sie spisuje na dh. Ta ramka jest bardzo lekka, ma duzo plynnego i regulowanego skoku. Do tego moja sztuka ma avy. Naprawde fajna spawa.
Oczywiscie kwestia gustu, ale jak ktos nie siedzial to niech nie mowi, ze lipa...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
no... Disco zajefajna do DH
-- MR --
czy ty wiesz do czego służy Apocalypse ? czy też Armageddon ?
Chyba nie...
Co do tematu - jeśli chcesz coś czysto dh, klasycznego i najbardziej rozreklamowanego :D to 224, v10, gemini dh, demo 8 lub 9. Na Polske polece vp-free.
Ale chyba wciąż nie określiłeś tej "bezgranicznej" ceny. Ustal ją to bedzie coś można powiedzieć więcej
-- MR --
czy ty wiesz do czego służy Apocalypse ? czy też Armageddon ?
Chyba nie...
Co do tematu - jeśli chcesz coś czysto dh, klasycznego i najbardziej rozreklamowanego :D to 224, v10, gemini dh, demo 8 lub 9. Na Polske polece vp-free.
Ale chyba wciąż nie określiłeś tej "bezgranicznej" ceny. Ustal ją to bedzie coś można powiedzieć więcej