zjazdowka bez ograniczeń cenowych

Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

ale ludzie sie do dupy mu dodzieracie , jak napisal ze bez ograniczen cenowych to mysle ze chodzilo mu o dobry sprzet do downhillu na ktorym pojezdzi troche sezonow mysle ze mu zlote kola czy klamki srobki i inne bzdety sa na gowno wiec sie uspokojcie , nie wiem czy cos wa zrzera:/ piszcie o czyms normalnym nie o statkach kosmicznych bo to sie robi juz smiechu warte a nie forum
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

no wlasnie ile taki stratos czy ava na przod??
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
ArOmAt
Kontakt:

Post autor: ArOmAt »

zainwestuj w Karpiela Takiego Jak ma MAXDAMAGEDA i bedziesz mial go do konaca zycia:D:D

a tak serio to kup sobie np Orange 223..
albo dh-team Gitant...i nie wiem 888 na przod albo nowego boxxera...
http://www.pinkbike.com/photo/1109390/
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

Widzę że topic stał się polem do popisu dla niejakiego maksdemydżdiej i osób które liżą mu dupsko
nc
team www.CYKLOTUR.com
PlanetX
Kontakt:

Post autor: PlanetX »

A myślałeś żeby wciągnąć Iron Horse'a ?? Wejdź na stronke. Naprawde dobre rowery.

Pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season
kona02
Kontakt:

Post autor: kona02 »

thomas1988 h.uj ci w twoje obbsrane dup.sko.... jakis problem?? grzecznie sie pytam a ty od razu z mor.da. nooo prze chlop.
CZEKODZEM!!! :]:]:]
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

kona02 pisze:thomas1988 h.uj ci w twoje obbsrane dup.sko.... jakis problem?? grzecznie sie pytam a ty od razu z mor.da. nooo prze chlop.
moja uwaga nie była do ciebie
przeczytaj wszystkie posty i wycignij wnioski

dzieki że mnie zbluzgaleś bez powodu

ja tez to zrobiłem ale nie rzucałem nickami ani nazwiskami
team www.CYKLOTUR.com
kona02
Kontakt:

Post autor: kona02 »

to zachowaj te wnioski nastepnym razem dla siebie... bo z tego sa tylko nieporozumienia. jesli czujesz sie dotkniety to przepraszam...
CZEKODZEM!!! :]:]:]
ArOmAt
Kontakt:

hehe Kona02:D:D Ratujesz mi dupe :D:D: thomas...no comment..tez mam kone...:D
nie o to chodzi panowie ..po *** bluzgac zajebisty jest karpiel...masz co s przeciwko thomas???
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

Ja jakbym miał dużo kasy to zastanawiałbym się między Giantem Glory, Santa Cruzem V10, Intensem M3, ewentualnie jakimś Foesem.. każda z tych ram powiedzmy z 5th elementem.. do tego boxxer WC 2006 albo Shiver DC 190mm.. Hayesy El Camino albo poprostu Magi.. napęd to race face i saint przedewszystkim.. mavic deemax.. ;) i tak nie wykorzystałbym tego do końca napewno.. :)
TrAkOnE
Kontakt:

Post autor: TrAkOnE »

Jesli masz tyle kasy to kup Karpiela np disco volante i foxa 40 do tego dee maxy srama x0 hamulce brembo racing 1000 euro za sztuke ale zatrzymaja nawet "pociag" korby race face i co tam jeszcze zechcesz np przewody do hampli w stalowym olpcie
<-- www.dtpoznan.prv.pl -->
dajcie mi rower
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Do tego disco za 3000 dorzuce ci avy dhf 7 ti , taki z jakim ta rama jezdzila. Zestaw idealny do dh.

Taki stratos to zalezy od rocznika i stanu, mocno bite z 1800 a bdb stan nawet 2500 , mocno niedoceniony amor w pl.

A Avy najtaniej 3000 za dhf 7 ti ( najnizszy model single damper ) do okolo 8500 za najwyzszy nowy model dhf8 ti. A koncowe ceny dla mtn8 sa chore, zreszta na nowke trzeba czekac 2-3 miechy bo robia go dopiero po zamowieniu i generalnie prawie tego nie ma ( 52 sztuki sa )

A dhf 8 jest calkiem popularny, sporo dobrych rowerow w stanach n tym jezdzi, sporo dotarlo tez do Anglii.

Dampery sa juz cholernie popularne, kazdy woli raz wybulic te 3 tysiaki i miec spokoj niz co sezon kupowac damper za 1000. Do tego ta praca mhmm ;]

za z tymi wagami nie ma co przeginac, owszem rower nie za ciezki , zeby nie bylo przegiec, ale kurde to nie puchar swiata, ze kazdy jedzie idealnie i liczy sie 100g... U nas wystarczy ci normalny lekki rower, duzo skilla i dobry power w nogach, wtedy to i na moim baju mozesz zajac dobre miejsce.

Pozdrawiam
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

**** sie znacie widze coponiektorzy

mowicie 'karpiel, tak! bedzie zajebisty' a jezdziles chociaz na tym jeden z drugim?

czasem jest mi smutno...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

AMOEBA pisze:Ja jakbym miał dużo kasy to zastanawiałbym się między Giantem Glory, Santa Cruzem V10, Intensem M3, ewentualnie jakimś Foesem.. każda z tych ram powiedzmy z 5th elementem.. do tego boxxer WC 2006 albo Shiver DC 190mm.. Hayesy El Camino albo poprostu Magi.. napęd to race face i saint przedewszystkim.. mavic deemax.. ;) i tak nie wykorzystałbym tego do końca napewno.. :)
Do końca czyli do kąd ?
Do połamania obręczy ? Do dobicia amora ? Do złamania ramy ?
Nierozumiem...
W Polsce to jest ***** wiocha... ooo zajebisty rower... ale i tak go nie wykorzystam.... nic tylko płakać
ArOmAt
Kontakt:

Dobre Pytanie "tensam" Co to znaczy Wyokorzystywac sprzet do konca??
do czasu kiedy juz nie bedzize sie nadawal do jazdy.??!!
francuzi jezdza na tym co maja a jka sie psuje kupuja cos co jest najnowsze...(dopiero jak sie zepsuje)
w polsce jak ktos ma zajebisty bike to sie mowi " a i tak bym go nie wykorzystal...jak ma jakis sredni "A kupil bys se jakis amor lepszy, dampwer troche maly..itd...
kazdemu chodzi o to zeby komus Ciupnac....tu powtarzam slowa Tenasama..."Nic tylko plakac..
MaxDamageDA
Kontakt:

TRUE!

A disco volante naprawde swietnie sie spisuje na dh. Ta ramka jest bardzo lekka, ma duzo plynnego i regulowanego skoku. Do tego moja sztuka ma avy. Naprawde fajna spawa.

Oczywiscie kwestia gustu, ale jak ktos nie siedzial to niech nie mowi, ze lipa...
-- MR --
Kontakt:

Post autor: -- MR -- »

KARPIEL APOCALYPSE - Bender na takiej ramce jeździ.
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=96484
MaxDamageDA
Kontakt:

:ASD
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

no... Disco zajefajna do DH

-- MR --
czy ty wiesz do czego służy Apocalypse ? czy też Armageddon ?

Chyba nie...

Co do tematu - jeśli chcesz coś czysto dh, klasycznego i najbardziej rozreklamowanego :D to 224, v10, gemini dh, demo 8 lub 9. Na Polske polece vp-free.
Ale chyba wciąż nie określiłeś tej "bezgranicznej" ceny. Ustal ją to bedzie coś można powiedzieć więcej
ODPOWIEDZ