DŁUŻSZE WAKACJE!
-
- Kontakt:
Szkoda, że mnie to już nie dotyczy :/
Ale jeszcze mają być jakieś dodatkowe dni wolnego (coś obiło mi sie o uszy), chyba z 10 dni, pod warunkiem, że szkoła zdązy z materiałem.
Z jednej strony dobrze, bo w czerwcu nigdy nic sie już nie chce robić, tym bardziej, że ładna pogoda i możnaby pójść na rower.
Z drugiej strony będziecie mieli mniej czasu na zdawanie i poprawe ocen na świadectwo, co z tym idzie trzeba poświęcić więcej czasu na na naukę, niestety kosztem roweru :( (wiem brzmi abstrakcyjnie).
Ale ogólnie tylko się cieszyć, że jednak PiS robi coś dla kraju, szkoda, ze jak na razie tylko tyle...
Ale jeszcze mają być jakieś dodatkowe dni wolnego (coś obiło mi sie o uszy), chyba z 10 dni, pod warunkiem, że szkoła zdązy z materiałem.
Z jednej strony dobrze, bo w czerwcu nigdy nic sie już nie chce robić, tym bardziej, że ładna pogoda i możnaby pójść na rower.
Z drugiej strony będziecie mieli mniej czasu na zdawanie i poprawe ocen na świadectwo, co z tym idzie trzeba poświęcić więcej czasu na na naukę, niestety kosztem roweru :( (wiem brzmi abstrakcyjnie).
Ale ogólnie tylko się cieszyć, że jednak PiS robi coś dla kraju, szkoda, ze jak na razie tylko tyle...
Magda od Mongoosa
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hahahahahahahahhaahahahahaha
ALE WY JESTEŚCIE GŁUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!(sorki,nie chce nikogo obrażać)
to chodzi o pieniądze, przecierz muszą mieć kase na te wszystkie podwyżki(lekarze),na wszystkie inne paści, na dziurę budżetową, muszą!!!
hmm zobaczcie, chcieli skrócić o 2 tyg,to była propaganda, skrócili o tydzień, wiecie ile to jest pieniędzy??? miliony
-nadgodziny nauczycieli,
-obiady
-prąd
-opłaty(cała reszta,tego jest naprawdę mnóstwo)
hmm powiedzmy iż funkcjonowanie szkoły przez tydzień wynosi ok 2tyś zł(na oko),to teraz pomnóżcie to przez wszystkie szkoły, wszystkie gimnazja,uczelnie,licea,technika ,zawodówy...naweet przedszkola...
kolejna zła strona
co mają robić bajtle(dzieci)7,8, a nawet 5,6,letnie,trzeba poprosić babcię ożemy się nimi opiekowała o tydzień dłużej, wynająć opiekunkę,,,takiego dziecka przecierz nie zostawisz samego,nie dasz mu klicza na smyczy,żeby sobie polatał!!! co on będzie robił jeżeli ty będziesz w pracy...
p.s. Ale ja i tak się ciesze ,bo nie lubie szkoły!!!!!!!!!!!!,(dlatego mam tyle błędów ort.)
ALE WY JESTEŚCIE GŁUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!(sorki,nie chce nikogo obrażać)
to chodzi o pieniądze, przecierz muszą mieć kase na te wszystkie podwyżki(lekarze),na wszystkie inne paści, na dziurę budżetową, muszą!!!
hmm zobaczcie, chcieli skrócić o 2 tyg,to była propaganda, skrócili o tydzień, wiecie ile to jest pieniędzy??? miliony
-nadgodziny nauczycieli,
-obiady
-prąd
-opłaty(cała reszta,tego jest naprawdę mnóstwo)
hmm powiedzmy iż funkcjonowanie szkoły przez tydzień wynosi ok 2tyś zł(na oko),to teraz pomnóżcie to przez wszystkie szkoły, wszystkie gimnazja,uczelnie,licea,technika ,zawodówy...naweet przedszkola...
kolejna zła strona
co mają robić bajtle(dzieci)7,8, a nawet 5,6,letnie,trzeba poprosić babcię ożemy się nimi opiekowała o tydzień dłużej, wynająć opiekunkę,,,takiego dziecka przecierz nie zostawisz samego,nie dasz mu klicza na smyczy,żeby sobie polatał!!! co on będzie robił jeżeli ty będziesz w pracy...
p.s. Ale ja i tak się ciesze ,bo nie lubie szkoły!!!!!!!!!!!!,(dlatego mam tyle błędów ort.)
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
gg 5732171
cześć Magda:DMadziaH pisze:Ale jeszcze mają być jakieś dodatkowe dni wolnego (coś obiło mi sie o uszy), chyba z 10 dni, pod warunkiem, że szkoła zdązy z materiałem
to co koleżanka napisała ,o tych 10dniach wolnego to jest dodatkowy argument(OSZCZĘDNOŚCI!!!!!!)
ZASTANÓWCIE SIĘ (NA LOGIKĘ) czy ktoś w telewizji będzie podawał takie aspekty???(na pewno nie, nigdy,nie przeszło by to przez"cenzurę",tzn KRRiT, utracili by koncesję i tyle by było!!!) telewizja nas kontroluje!!!,kutwa to wszystko to jest jakieś większe dno, ...naprawde,szkodas że żyję w polsce...
kupie
gg 5732171
gg 5732171
nie wiem czy napisalicie juz ale dokladnie zaznaczono ze ostateczna decyzja nalezy do szkoly...wiec rownie dobrze wasza radosc moze byc przedwczesna:) dokladnie jak ktos wspomnial kombinuje jak by tu z rowerkiem wbic do szkoly i sobie pojezdzic po 3 klasie:) jeszcze mam rok aby wymyslic jak ominac bramki na identyfikatory i kamerki:D
ej paul ja też się ciesze że będe miał tydzień wolnego, ale napisałem to dlatego żebyśmy nie ukłamywali się... nasz rząd robi to dla pieniędzy, nie dla nas, ktoś w jakimś poście napisał że Marcinkiewicz lubi uczniów, pomaga im, (czy jakoś tak),czytając to wszystko co napisaliście doszedłem do takiego wniosku...
a tak nie jest!! rozumiecie o co kaman??
a tak nie jest!! rozumiecie o co kaman??
kupie
gg 5732171
gg 5732171