hm... co marnuje zycie?

Masta Blasta
Kontakt:

Post autor: Masta Blasta »

Ten gośc zrył mi gozej banie jak trawa...
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
arnoldspec
Kontakt:

Post autor: arnoldspec »

Przesłuchałem całe nagranie i sądzę, że brzmi wiarygodnie. Nie mam pojęcia z kąd koleś wie o takich rzeczach ale uwierzyłem w to i nie zamierzam mieć z tym styczności!!! WAM PROPONUJĘ TO SAMO!
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=144418
P@TT
Kontakt:

Post autor: P@TT »

nisan pisze:
luk4szm pisze: skoro mysli ze Magik byl z Kalibra...
magik byl z kalibra, potem go wyjebali za cpanie i zalozyl paktofonike geniuszu.
hahaha jak to przeczytalem to muslem isc majtki ze smiechu zmienic hahaha tak oczywiscie bo kaliber to byli grzeczni chlopcy i rymowali tylko o lalkach barbi i ksaizkach dla dzieci hahaha dojebales jak dzik w sosne, to prawie tak jakby go ze szkoly za zle zachowanie wywalil, swoja droga taki post to dobry trzening miesni brzucha. hahaha pokoj z toba ziomek :D
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

wyjeabli go bo se mozg przepalił P@atisonie jeden
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

'nie można mówić ze trawa to gówno itd. dlaczego w holandii jest to legalne'

a ja moge powiedziec ze trawa to jest straszne gowno, bo kilkoro znajomych przez zielsko sie niezlych problemow nabawlilo i co?

*** mnie boli holandia, jak ktos chce jarac trawa to niech do holadnii jedzie. za 20 lat zobaczycie jak ten kraj bedzie wygladac ;/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A ja nigdy nie cpalem, a mam takie zwiechy jak on mowi :(

Ja sie lubie wprowadzac w trans muza, duzo bpm, mega sieka na bani, volume 10/10 i po kilku minutach wpada sie w taki swiat, ze nie wie sie gdzie sie jest... centranlie mozna minac przystanek przeznaczenia, ominac w miescie wlasna dziewczyne nie zauwazywszy ze przeszla itd...

I to tez uzaleznia, jak ja sobie tak sieki nie poslucham pare dni to mnie nosi... jak sie wtedy dorwe do kompa to jeb najmocniejsze co jest i sieka tak pare godzin i znow zlansowana bania. Na poczatku ma znaczenie jeszcze co leci, potem to moze byc 10sek loopa przez 30min......

www.Terrorcore.pl , polecam sobie sprawdzic, tylko maja byc mocne kolumny, duuuuzo voluma i nie patrzec na to ze glowa boli, za chwile przestanie.

Nie moge sie od tego odzwyczaic ;/

Idiotycznie brzmi co? Cpanie muzy? :/ A jednak...

Generanlie wszystko co w jakikolwiek sposob wprowadza w nieco inny stan swiadomosci potrafi uzaleznic :(
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
drit26
Kontakt:

Post autor: drit26 »

ja nie cpam i nie bede to jest strata zycia
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

max,a muzyka cie wyniszcza? wewnetrznie? sprawia,ze popadasz w depresje? lub cos w tym stylu? ja znam tylko pozytywny wplyw muzyki... negatywnego nigdy nie doswiadczylem...
thugrider@wp.pl
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

Kid - co do zlego wplywu muzy, tak zdaza sie. kumpel za duzo sluchal klimatow reznora, takich transowych... zrobil sie agresywny. psycholog mu zalecil spokojniejsza muze i bylo lepiej
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

jesli kogos to smieszy...to mu wspołczuje :(
mi osobiscie, przechodza wszelkie pomysły do jarania jak usłysze cos takiego....

Kid....a ten wykład to w CIX-ie był ?
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
luk4szm
Kontakt:

Post autor: luk4szm »

Dejv_d3, to sie nazywa nadinterpretacja... spytalem, sie tylko skad mozesz to wiedziec, bo gadasz jakbys mnie znal od dziecka, co wcale nie znaczy, ze cpalem.. zastanow sie co piszesz...
luk4szm
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

To zalezy jaka muza.

Sa kawalki przy ktorych moge sie rozbeczec, a sa takie, ze mam w sobie tyle energii, ze mam ochote cos rozpieprzyc :D

Roznie bywa.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

dokladnie to samo moge powiedziec, w kazdym gatunku muzyki znajdzie sie cos smutnego jak i napelniajacego energia. osobiscie lubie sie wsluchiwac jak Frost robi nogami 600 bpm na perkusji ; >
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
amok29
Kontakt:

Post autor: amok29 »

Moglbys zapodac linka do tego Frost'a ??:D Chetnie poslucham
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=66139
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

poszukaj na kazie filmu z rehearsalu grupy satyricon, zdobądź nagrania 1349, ewentualnie jak chcesz zobaczyc teledysk to prosze bardzo, ale nie oddaje on tego co Frost wyprawia na perce http://www.candlelightrecords.co.uk/can ... ulptor.wmv
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

mam ogolnie beke z ludzi, ktorzy twierdza, ,ze jaranie to nie sa dragi... i ze to zwykla uzywka jak kawa czy papierosy... nie pale juz jakis czas, ale uwazam ze jestem wje bany, musz enie palic wogole, ,bo wiem, ze jakbym zajaral to na pewno nie skonczyloby sie to jednym razem... zeby nie wydawac kupy siana na dragi zaczalem lekko dilowac, wszystko bylo fajnie, palilem za free a do tego mialem jeszcze zawsze kilka groszy w kieszeni... a teraz co? mam 3 razy w tygodniu dozor i czekam na sprawe z dwoma zarzutami 3-10 lat... "kurcze, co za niefart"
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

czytalem topic od konca w sumie... jak zobaczylem to "ale jak ma sie doła to to pomaga...(ziele)" to mi normalnie rece opadly...

stary, nawet tego nie ruszaj, po takich tekstach stwierdzam, ze masz mega predyspozycje do zostania narkusem/alkoholikiem
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

sorki za reaktywacje ale musicie to oblookać koniecznie są to zdjęcia policyjne dziewczyny która zaczęłą ćpać here w wieku 16 lat i foty jak się zamieniała "powoli" w zombie przez jeszcze 14 lat swojego qrestwa Brrrr

http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/1472
kapkama
Kontakt:

Post autor: kapkama »

pepikDH^ Niezłe fotostory...
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
ODPOWIEDZ