okrutne zdjecia :(
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ehhh kórwa ludzkie okrucienstwo i glupota nie zna granic :/
no ale jak zabija sie zwierze dla skory to powinno sie to robic jak najmniej bolesnie a nie zywa swinie do wrzatku wrzucac, albo psa na zywca ze skory obdzierac tak sobie dla zabawy!!! (juz mi sie agresor wlacza :[ )
zajebac takich ludzi!! :[
no ale jak zabija sie zwierze dla skory to powinno sie to robic jak najmniej bolesnie a nie zywa swinie do wrzatku wrzucac, albo psa na zywca ze skory obdzierac tak sobie dla zabawy!!! (juz mi sie agresor wlacza :[ )
zajebac takich ludzi!! :[
Ja sugeruje je oglądać pomiędzy rosołem a schabowym.MaxDamageDA pisze:Natomiast na krzywde zwierzat jestem wyczulony duzo bardziej nzi na ludzka i tych fot ogladac nie mam zamiaru
Ochh... jaki twardziel, może zaatakuj mięsne w twoim mieście, skoro nie wiesz gdzie są te "skur**syny"tomeq pisze: ja tak samo jestem wyczulony na krzywde zwierzat ;/ skur**syny;[ jakbym spotkal takiego ...eh
A tego nie czaje? są lepsze/gorsze zwierzęta? Podaj sobie rączke z Hitlerem on tez miał podobne pomysły tylko ze w stosunku do ludzi.Jozan pisze: no ok futro z lisa a pomysl z norek przeciez to okropne :<
Wiecej złotych myśli nie chce mi się komentować bo są poniżej krytyki.
Nosicie paski, buty ze skóry nawet siodełka macie ze skóry, ale na fotki patrzeć nie możecie. Jak kupowałem siodełko to pierwsze kryterium było - NIE ZE SKÓRY.
Na obiad kurczak i inne smakołyki.
Nie najezdzam na ludzi jedzących mięso, kazdy ma swoj wybor i robi co chce, nie mam zamiaru nikogo przekonywac etc.
Cholera mnie tylko bierze jak czytam TAKIE BZDURY że ktoś jest wyczulony na krzywde zwierzat!
karimat ja tak nie dziele tez mi zal ale mi chodzi ile tych norek musi byc skoro kilka lisow to jedno futro...a ile norek przeciez norki to takie male bidne fajniutkie :] wiec nie mow ze dziele zwierzeta! pewnie i tak nie zrozumiecie o co mi chodzilo :/
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
ej, nie rozumiem was troche... gdzie wy zyjecie, w jakiej kuurwa mac rzeczywistosci?! przzeciez dzialo sie tak od zawsze niemal i dziac sie bedzie. a szukac nie trzeba wcale tak daleko jak przypuszczam.
poza tym tak bardzo sie wzruszacie krzywda zwierzatek zapominajac chyba co sie z ludzmi na swiecie dzieje. polecam taki np dokument o programie jedno dziecko w chinach, film "umieralnie" czy jakos tak.
a i jeszcze jedna uwaga - wiekszosc tych fot to nie celowe maltretowanie zwierzat dla samej maltretowania przyjemnosci. niektorzy natomiast potrafia czeprac dzika radosc z hodowli malych kotkow w sloiku ;//////
poza tym tak bardzo sie wzruszacie krzywda zwierzatek zapominajac chyba co sie z ludzmi na swiecie dzieje. polecam taki np dokument o programie jedno dziecko w chinach, film "umieralnie" czy jakos tak.
a i jeszcze jedna uwaga - wiekszosc tych fot to nie celowe maltretowanie zwierzat dla samej maltretowania przyjemnosci. niektorzy natomiast potrafia czeprac dzika radosc z hodowli malych kotkow w sloiku ;//////