okrutne zdjecia :(

freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

:-/ to co jest na tych fotach jest poprostu chore... nie dawac tego na forum!
stare..
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
krisnos
Kontakt:

Post autor: krisnos »

oczywiście UNICESTWIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
LUDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

pierdolicie jak zwykle ... a skorzane buty ?? a skorzane siodla ?? wszystko sie przyczynia do smierci i bolu tych zwierzat watpie zeby skora na wasze siodla byla pozyskiwana bardziej huumanitarnie niz te futra ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

-Przemooo- taa zgadzam sie troche ale zdjęcia i tak są po ***** na maxa
lej na mÓr!!!!!!!!!
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

taki jest internet ... nie trzeba wsystkiego ogladac
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
rastafarmer
Kontakt:

Post autor: rastafarmer »

ja mam siodło ze sztucznej skory:/
ToPic
Kontakt:

Post autor: ToPic »

ehhh kórwa ludzkie okrucienstwo i glupota nie zna granic :/
no ale jak zabija sie zwierze dla skory to powinno sie to robic jak najmniej bolesnie a nie zywa swinie do wrzatku wrzucac, albo psa na zywca ze skory obdzierac tak sobie dla zabawy!!! (juz mi sie agresor wlacza :[ )
zajebac takich ludzi!! :[
karimat
Kontakt:

Post autor: karimat »

MaxDamageDA pisze:Natomiast na krzywde zwierzat jestem wyczulony duzo bardziej nzi na ludzka i tych fot ogladac nie mam zamiaru
Ja sugeruje je oglądać pomiędzy rosołem a schabowym.

tomeq pisze: ja tak samo jestem wyczulony na krzywde zwierzat ;/ skur**syny;[ jakbym spotkal takiego ...eh
Ochh... jaki twardziel, może zaatakuj mięsne w twoim mieście, skoro nie wiesz gdzie są te "skur**syny"
Jozan pisze: no ok futro z lisa a pomysl z norek przeciez to okropne :<
A tego nie czaje? są lepsze/gorsze zwierzęta? Podaj sobie rączke z Hitlerem on tez miał podobne pomysły tylko ze w stosunku do ludzi.

Wiecej złotych myśli nie chce mi się komentować bo są poniżej krytyki.

Nosicie paski, buty ze skóry nawet siodełka macie ze skóry, ale na fotki patrzeć nie możecie. Jak kupowałem siodełko to pierwsze kryterium było - NIE ZE SKÓRY.
Na obiad kurczak i inne smakołyki.

Nie najezdzam na ludzi jedzących mięso, kazdy ma swoj wybor i robi co chce, nie mam zamiaru nikogo przekonywac etc.
Cholera mnie tylko bierze jak czytam TAKIE BZDURY że ktoś jest wyczulony na krzywde zwierzat!
kopcik
Kontakt:

Post autor: kopcik »

****** swiry:/
drit26
Kontakt:

Post autor: drit26 »

zyganie mnie wzielo
maNS1
Kontakt:

Post autor: maNS1 »

przez takich jak ty O_o robi sie burdel na forum. z tego co mi wiadomo to forum rowerowe
rozumiem off topic ale bez przesady kurwa ludzie
po kiego od razu ta makabra tu? wescie to zachowajcie dla siebie te strony i nie pokazujcie publicznie tu jest w ciul osob 13 letnich .. taka mała dygresja :]
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

karimat ja tak nie dziele tez mi zal ale mi chodzi ile tych norek musi byc skoro kilka lisow to jedno futro...a ile norek przeciez norki to takie male bidne fajniutkie :] wiec nie mow ze dziele zwierzeta! pewnie i tak nie zrozumiecie o co mi chodzilo :/
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
marcinm
Kontakt:

Post autor: marcinm »

ej, nie rozumiem was troche... gdzie wy zyjecie, w jakiej kuurwa mac rzeczywistosci?! przzeciez dzialo sie tak od zawsze niemal i dziac sie bedzie. a szukac nie trzeba wcale tak daleko jak przypuszczam.
poza tym tak bardzo sie wzruszacie krzywda zwierzatek zapominajac chyba co sie z ludzmi na swiecie dzieje. polecam taki np dokument o programie jedno dziecko w chinach, film "umieralnie" czy jakos tak.
a i jeszcze jedna uwaga - wiekszosc tych fot to nie celowe maltretowanie zwierzat dla samej maltretowania przyjemnosci. niektorzy natomiast potrafia czeprac dzika radosc z hodowli malych kotkow w sloiku ;//////
ODPOWIEDZ