[Jak sie usuwa luzy w amortyzatorze....]

Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Cszyvy => ciekaw jestem, czy miales kiedys Duro, czy mowisz, ze jest beznadziejne dlatego, ze wszyscy tak mowia? :>

A jak masz cos do Blacka, to napisz moze co?
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

nie mialem duro bo wychodze z zalozenia ze nie kupuje hujowych czesci - a starczy mi to ze widzialem polamane, jezdzilem na przerabianych i nie przerabianych (bo w wawie duzo tego jest) i praca niezachwyca <lol> a w jednym sam ujebalem piwota przy endo na vkach :} i to mi starczy zeby wiedziec ze jest na pewno gorszy niz dj3 03 !!!! kurna ;/ zaraz zaczniesz mi gadac 'akle za ta kase'... a *** mnie obchodzi ze za mala kase - to nie zmienia faktu ze gowniany... powiesz mi - ale dobry dla kogos kto nie ma hajsu - ok taki ktos kupi go sobie bo jest tani co nie zmienia faktu ze amor jest KIEPSKI. za ta kase to wole sztywne widly i zbierac hajs na cos z prawdziwego zdazenia :P

black - za delikatny, brak kapieli olejowej, jak sie zatrze to nie pracuje, zyga olejem. jak kiedys pisalem, widelec do 4x dla tych co umieja jezdzic. no i manitou :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
KIEŁ16
Kontakt:

Post autor: KIEŁ16 »

ja mam blackana 04 najwyższy model za 700zl szczerze polecam moge zejść z ceny bo mam go w rowerze takzwanym do skklepu:)
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange

gg:3119933
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

Tez bym wolal sztywny widalec, zamiast duro
Kuba007jestes poczatkujacy, kup narazie sztywny widalec( pokroju dabomba ) to jest dobra inwestycja, a przez czas uzywania sztywnego widalca, zdabedziesz technike i doswiadczenie w tym sporcie i moze potem bedziesz widzial jaki amor dobry a jaki nie...
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
zapis
Kontakt:

Post autor: zapis »

Jozan RST- Raczeyyy Soooper Technologia!!!
zapis
NooGa
Kontakt:

Post autor: NooGa »

RST-----Radziecki Sprzet Tlumiacy ;)
na stalej bazie :)
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Wooyek Black buhahahahaha, do czego to jest. Przecież to w ogóle nie jest sztywne bocznie. Bałem sie na tym jeździć jak pozyczyłem od kumpla a ganga pm. Gnie sie to ja gówno, nawet podczas uginania amorka z zaciśniętym hamplem amorek wygina sie na boki.

Duro kolejne gówno i tak jak mówił krzywy wolałbymśmigac na pękniętym (jak to robie) dj niż kupić gówno duro. Które ma więcej wad niż zalet. Pęka, praca z ****, nawet po przerubkach i w ogóle hujowizna z kutasizna. Na placu boju pozostaje tylko dj i to nawet może być używany bo długo jeszcze pociągnie i spokojnie beiesz mógł śmigać na nim.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

Wooyek ja bym wolał nawet srajcego DJ'a , piszczęcego, skrzeczącego co tylko sobie zarzyczz niz dUrO!!!!!!!

black.... hmmm smieszny amor bocznie miekki jak guma Cszyvy ma racje ze to jest amor dla kgos kto umie jezdzic i tlumic ciałem wszystkie skoki, najlepiej do 4X...

ja mam comp coila i jest gicor wiem ze zdażały sie peknietre ale mam wyjebane, to jest amor ktory ma sie mi podobac a nie kolegom z tego forum ;]
http://www.jokejoke.prv.pl/
ODPOWIEDZ