Wosp=>kant
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ludzie...idea ideą ale tylko gdy jest szlachetna(niewatpliwie ratowanie dzieci takowa jest) i gdy sposob wprowadzania jej w zycie jest rownie szlachetny. Moze troche drasztyczny przyklad: Neron chcial stworzyc piekne miasto praworzadnosci i sztuki przez co podpalil rzym zabijajac ludzi. No co, idea baaardzo sluszna tyle ze sposob niezbyt. poczytalem sobie komentarze tamtego uzytkowanika i sa nie tylko z tego roku i nie tylko z tego okresu a wszystkie sa takie same...
wszystko ok, ale neron nie podpalil rzymu- to tylko taki mit wyeksponowany przez sienkiewicza. Rzym wtedy- drewno, siano, suchy klimat i jedna iskra. Wtedy neron przebywal na jakiejs wyspie w swojej posesji. ;)budka pisze:Ludzie...idea ideą ale tylko gdy jest szlachetna(niewatpliwie ratowanie dzieci takowa jest) i gdy sposob wprowadzania jej w zycie jest rownie szlachetny. Moze troche drasztyczny przyklad: Neron chcial stworzyc piekne miasto praworzadnosci i sztuki przez co podpalil rzym zabijajac ludzi. No co, idea baaardzo sluszna tyle ze sposob niezbyt. poczytalem sobie komentarze tamtego uzytkowanika i sa nie tylko z tego roku i nie tylko z tego okresu a wszystkie sa takie same...
budka tak ********** ze sie slabo robi. stary to nie jest romantyzm ze wsyztsko musi byc piekne i szlachetne a kurwa owsdkia ma jezdzic na bialym rumaku. pierdolenie, niech ma ile kasy chce , robi tyle dobrego ze kto ma miec jak nie on. po drugie odpierdolcie sie od czyjegos portfela bo nikt do weaszego z ryjem nie wlazi. idea jest szlachetna wprowadzanie tez budka zauwazyles ze to nie sa osoby bez komentarzy tylko z komentam,i tylko a aukcji charytatywnych ?! czy bedziesz pierdolil dalej smuty. proponuje zamknac topic bo takie tu sa bzdury popisane ze po prostu nie moge. zal
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
budka ales sie przyjebal
wedlug mnie wosp jest bardzo pozytywna akcja
jakbys poczytal to bys wiedzial ze wydali na sprzet do ratowania dzieciakow wiecej niz zebrali (jak to mozliwe ? -odsetki i takie tam, a dzialalnosc utrzymuja z kasy sponsorow a nie pieniedzy zbieranych do 14stycznia)
ostatnio sam bralem udzial w akcji zbierania pieniedzy dla dzieciakow z domu dziecka i mialem przeznaczona jakas kase na licytacje (moje wlasne pieniadze) i licytowalem pare aukcji ale jesli cena wykraczala poza moje mozliwosci to musialem skapitulowac, kupilem pare rzeczy za laczna kase jaka mialem do wydania a pozniej ludzie z boku sie pytal skad mialem tyle kasiory (bo widzieli ze bralem udzial w tylu aukcjach)
tylko takie pytanie:
czy ty cos robisz dla innych ? dzialasz w jakims wolontariacie czy cos ?
czy po prostu lubisz pomarudzic bo tak latwiej w stylu 'ja bym to zrobil lepiej'
wedlug mnie wosp jest bardzo pozytywna akcja
jakbys poczytal to bys wiedzial ze wydali na sprzet do ratowania dzieciakow wiecej niz zebrali (jak to mozliwe ? -odsetki i takie tam, a dzialalnosc utrzymuja z kasy sponsorow a nie pieniedzy zbieranych do 14stycznia)
ostatnio sam bralem udzial w akcji zbierania pieniedzy dla dzieciakow z domu dziecka i mialem przeznaczona jakas kase na licytacje (moje wlasne pieniadze) i licytowalem pare aukcji ale jesli cena wykraczala poza moje mozliwosci to musialem skapitulowac, kupilem pare rzeczy za laczna kase jaka mialem do wydania a pozniej ludzie z boku sie pytal skad mialem tyle kasiory (bo widzieli ze bralem udzial w tylu aukcjach)
tylko takie pytanie:
czy ty cos robisz dla innych ? dzialasz w jakims wolontariacie czy cos ?
czy po prostu lubisz pomarudzic bo tak latwiej w stylu 'ja bym to zrobil lepiej'
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)