ja tez niedawno zamowilem obrecz w mk (mammotha) a dostalem jakies stars cirke, ktore kosztuje 50zl w cenie mammotha (109zl !!) napisalem do MK mail co i jak ze chce reklamowac to mi odpisali "o co chodzi ??", to w tym samym dniu (piatek) napisalem im w troche prostszy sposob tego maila i juz mi nic ni odpisali, poprostu mnie zignorowali !! ten sklep jest ******* jak barszcz, nie polecam nikomu !!
nie mnie nie olali! Od razu jak im na gg napisalem typ powiedzial zebym podal nr kom! podalem zadzwonil do mnie i wytlumaczyl. No ale jak napisalem ze odpilowalem to hujoswto na gg to nic nie odowiedzial tylko ze jak nie widac sladow uzytkowania to przyjma! lole!
Bo typas zaproponowal zamiane blackbox za IO, sie zgodzilem!
BB uzywany podobno miesiac, ale inny kolega mowil ze mu klocki zerzarło czy cos w tym stylu, ale jebie to bo kupie se nowe klocki i bedzie wypas :D
Oplaca mi sie nie? to jest 180mm
black box - śmigałeś na tym hamlplu , siła jest bardzo duża , ale słaba modulacja , czyli odwrotnie jak w przypadku tektro , zależy jak lubisz
jak dla mnie ważniejsza jest modulacja
no jezdzilem ale nie dokladnie na tym modelu co mam go miec, a z ta modulacja to sie przyzwyczaje chyba... Musze sie nauczyc manuala bez hampla i tyle :D
no wiesz , chcialbym troche sily, bo jezdzilem na promaxie najtanszym i nie chamowal dobrze :/ abu nie dalo szans zrobic! tylko jak dobrze trafilem na krawedz czegos a klamke cisolem z 2 palcow na maxa :/